Activitats per a fer amb nens i nenes de 3 a 8 anys a casa

🔔 Actualitzat! 🔔 Nou contingut disponible per a la setmana del 25 al 31 de maig.

Aquí us deixem l’horari que hem preparat per aquesta setmana amb totes aquestes activitats.

KWP_Setmana9_Kids_CAT

Volem que tots els nens i nenes no només aprenguin anglès, sinó que també es diverteixin en anglès, especialment en aquests moments tan complicats que ens ha tocat viure. Amb la campanya Stay at home with Kids&Us (Queda’t a casa amb Kids&Us), hem preparat una sèrie de continguts setmanals que colem compartir amb totes les famílies: activitats, manualitats, vídeos, cançons i coreografies, receptes de cuina...posem a l’abast de tothom allò que considerem que pot ajudar-vos a portar millor aquests dies tan excepcionals que estem vivint. Des d’aquí volem animar-vos, famílies, a aprofitar aquesta situació per a desenvolupar activitats en família d’allò més variades en diferents moments del dia.

Aquesta setmana us hem preparat una planificació que de ben segur us encantarà, amb activitats senzilles però molt divertides. Esteu atents perquè cada setmana us portarem propostes noves i originals. No us ho perdeu!

Cançons i balls en anglès per a cada moment del dia i fer divertida la rutina

Des de Kids&Us fomentem l’escolta a través dels àudios per a desenvolupar així la capacitat de comprensió global. Gràcies a una exposició continuada i a un anglès curat i correcte, els nens i nenes desenvolupen la seva intuïció lingüística aprenent a discriminar el que “sona bé” del que no. Per tant, us proposem unes divertides cançons amb les quals reforçareu diferents rutines diàries, tan necessàries en aquests dies.

SETMANA 10

Cançó “The Goodbye Rap!”

És hora de dir-nos adéu! I quina millor de manera de dir-ho que amb una cançó? Cantem junts “The Goodbye Rap!”. Les noves propostes setmanals de Stay at Home de Kids&Us acaben aquí, tot i que podreu recuperar tot el contingut quan vulgueu. A més, trobareu moltes més activitats, receptes i jocs al blog de Kids&Us. Visiteu-lo!

Aquí teniu la lletra per cantar:

Bye bye children, bye bye now

Wave your hands, it’s time to go

Bye bye children, bye bye now

Say goodbye and let’s go home

 

 

SETMANA 9

Walking

I ara que els nens i les nenes ja poden sortir al carrer i tornar a gaudir de l’entorn i de l’aire lliure, què us sembla si ens aprenem la cançó “Walking”? Are you ready? Vinga!

Descarregueu-vos aquí la lletra per cantar-la.

Escolteu la cançó “Walking”

 

SETMANA 8

“When I’m a Warrior”

Més valent que un lleó, més fort que un elefant i més ràpid que un guepard. Així són els guerrers de la cançó que us presentem aquesta setmana: “When I’m a Warrior”. Prepareu-vos per ballar en família!

Descarregueu-vos aquí la lletra per cantar-la.

 

Spotted and Stripped Balloons

Una activitat tant senzilla com inflar globus de colors ens servirà per practicar els colors, algunes accions i fins i tot els números, sempre amb estructures completes. No us perdeu aquesta activitat tan entretinguda, tan sols necessitareu quatre globus de colors, un retolador i ganes de jugar en família.

 

SETMANA 7

“Travel Around the World”

Potser ara viatjar sembli una utopia, però segur que molt aviat podrem tornar a descobrir indrets meravellosos. Us convidem a deixar volar la vostra imaginació i viatjar amb nosaltres amb la nostra cançó “Travel Around the World”: viatjarem en globus, en vaixell, en tren... Veniu?

Descarregueu-vos aquí la lletra per cantar-la en família.

 

 

“Burping Bob Song”

Voleu conèixer el Burping Bob? No us perdeu aquesta divertida cançó en anglès a través de la qual coneixereu a algú molt particular: el Bob. Endevineu com es passa el dia el Bob? Us divertireu cantant i ballant!

Mireu el vídeo “Burping Bob Song”

 

SETMANA 6

The Art's Alive Song

Us agraden els museus? A Kids&Us ens encanten! Són llocs plens d’art, en forma de pintura, escultura, fòssils… Sovint no només hi podem aprendre sobre ciència, historia i altres matèries interessants, sinó que també hi podem jugar i passar-ho bé. Viatja amb nosaltres a un museu molt especial. Tenim la cançó perfecta: “The Art’s Alive”. Quines ganes de sortir i visitar-ne un ben aviat, oi?

Descarregueu aquí la lletra per cantar-la tots junts.

 

One Small Spot

Us plantegem una activitat molt fàcil i entretinguda. No només practicareu els colors, sinó també algunes expressions i conceptes en anglès, com big, tall, long..., d’una manera natural i senzilla. Què us sembla si hi juguem? A més, ho farem cantant i ballant junts la cançó “One Small Spot”.

 

SETMANA 5

Cantem la cançó “Weather”

A l’escola una de les primeres tasques que s’aprenen és veure quin temps fa. A mesura que van creixent els nostres petits la van fent de manera més complexa: primer amb dibuixos, després amb alguna paraula o fins i tot amb l’estació meteorològica pròpia de l’escola.

A les classes de Kids&Us també fem aquesta tasca i, com tantes altres a casa nostra, té la seva pròpia cançó. Us convidem a fer un pas més i seguir mirant cada dia quin temps fa, però ara en anglès. Compartim amb vosaltres la nostra cançó “Weather” i, per descomptat, també la coreografia, que sabem que us encanten 😉.

 

SETMANA 4

Cantem la cançó “Emergency”

Acabada de sortir d’una de les nosaltres Fun Weeks, les setmanes temàtiques 100% en anglès, aquesta setmana us portem la cançó “Emergency”. A casa també us sembla que quan els petits tenen una melodia al cap, ho diuen tot seguint aquell mateix ritme? Doncs alerta amb aquesta cançó perquè també s’enganxa!

Descarrega la lletra aquí.

 

Posem paraules als nostres estats d’ànim

És molt important saber posar paraules a les emocions i els estats d’ànim que sentim en cada moment. Amb aquesta cançó (i ball!) aprendrem a expressar en anglès com ens trobem i també si estem afamats, tenim set o estem morts de calor. A ballar!

Podeu descarregar la lletra aquí i així també la podreu cantar mentre balleu en família.

 

SETMANA 3

Comencem el dia cantant la cançó en anglès “Wake Up”!

No hi ha excuses! Toca llevar-se amb ànims i energia una setmana més, així que us proposem fer-ho al ritme de la cançó “Wake Up”.

Podeu descarregar la lletra en aquest enllaç. Esteu a punt per aprendre-la? Som-hi!

 

Ballem a ritme de la coreografia de “Your Tribe”

Us convidem a formar part de la tribu més gran del món: la humanitat. Una tribu plural i diversa que connecta a través d’una llengua comuna, l’anglès, que ens ajuda a comunicar-nos i a comprendre. Ens acompanyeu? No us perdeu aquest súper tema, pugeu el volum i a ballar!

Podeu descarregar la lletra aquí i així també poder cantar-la mentre balleu en família.

 

SETMANA 2

Comenceu el dia amb la cançó en anglès “Good morning song”

Què us sembla si aquesta setmana ens despertem al ritme de “Good morning”? Ja sabeu que aquests dies també és molt important despertar-se amb el màxim d’energia i bon humor possible, i estem convençuts que aquesta cançó us hi ajudarà. Cantem junts?

I us deixem la lletra per si la voleu cantar!

 

Ens rentem les mans al ritme de la coreografia “Wash your hands”

Durant aquests dies en els quals el simple fet de rentar-se les mans és tan important, us proposem una senzilla i divertida coreografia perquè pugueu ballar en família i al mateix temps aprendre a rentar-se les mans correctament.

Us deixem la lletra per si voleu cantar la cançó!

 

SETMANA 1

Comenceu el dia amb la cançó en anglès Ready, Steady, Go!

És important llevar-se de bon humor i amb energia, així que us proposem que ho feu a ritme de la cançó en anglès Ready, Steady, Go. Estem segurs que així afrontareu les hores d’una millor manera. Un repte: sereu capaços d’haver-vos après la lletra a final de setmana? Segur que sí!

També us podeu descarregar la lletra aquí

 

Ballem la coreografia Paint the World

Ballem? Us proposem realitzar aquesta animada coreografia. Balleu i canteu la cançó en anglès Paint the World amb els vostres fills i filles, un tema ple d’energia positiva i fantasia. La diversió està assegurada!

Mireu el vídeo de la coreografia i descarregueu-vos aquí la lletra.

 

Llibres en anglès per a nens i nenes de 3 a 8 anys

Llegir, llegir i llegir. És una activitat que ens permet volar, viatjar, sortir del confinament sense necessitat de caminar, conèixer noves cultures i aprendre sense adonar-nos-en.

Un dels millors hàbits, i més saludables, que podem tenir avui i sempre és passar uns minuts al dia amb un conte a les mans. No importa si l’hem llegit mil vegades, si ens el sabem de memòria, si l’adaptem cada nit, si ens l’inventem o si el llegeixen ells solets. Si aconseguim convertir la lectura en una tasca més del nostre dia a dia, quan tornem a la normalitat anterior, haurem guanyat una nova afició. I si els nostres petits ja estaven més que habituats a llegir, ara ho faran sense esforç.

Gina Ginger Book Kids&Us

A Kids&Us tenim una línia editorial pròpia, amb contes adaptats a les edats dels nens i nenes, protagonistes divertits i aventures genials. Podeu donar-hi un cop d’ull i afegir així més lectures al dia a dia. Per què no fer-ho en anglès?

Si voleu saber més sobre els beneficis de la lectura en anglès, us recomanem que llegiu el post “Beneficis dels llibres en anglès” al nostre blog.

 

Contes en anglès per a nens i nenes

Alguna vegada hem parlat de la importància d’adquirir l’hàbit de la lectura. Pel desenvolupament dels nens i les nenes en la seva etapa de creixement és de vital importància saber com els introduïm en la rutina de llegir.

Transformar l’hàbit de llegir en un passatemps interessant en lloc d’una obligació ajudarà amb escreix a millorar una sèrie de capacitats cognitives i a preparar-los per la vida adulta.

Els contes i llibres en anglès també són una manera fantàstica per seguir en contacte amb l’idioma des de casa. Si us interessa saber més detalls sobre els beneficis de la lectura en anglès, podeu llegir el post Beneficios de los libros en inglés” al nostre blog. I vosaltres, llegiu contes en anglès?

Descobriu més llibres en anglès.

Activitats de cuina i manualitats per a nens i nenes de 3 a 8 anys

Us animem a passar una estona divertida amb els vostres fills i filles realitzant senzilles manualitats i/o receptes que també els ajudaran a potenciar les seves capacitats de concentració i coordinació motriu. Aquestes activitats poden ser l’excusa perfecta per a reunir tota la família i deixar anar la vostra imaginació.

Aquesta setmana us proposem un parell de manualitats fàcils per a nens i nenes, d’aquelles que es poden organitzar en un moment amb materials senzills de trobar per casa i que són perfectes per a edats entre 3 i 8 anys. Dibuixar, retallar, enganxar, pintar... Desplegueu tota la vostra creativitat!

SETMANA 10

Crazy Wheel

Crearem una roda molt divertida, amb colors i adhesius diferents. I només amb els cartrons dels rotllos de paper de vàter! Podeu fer-ne tantes com vulgueu i fer curses. A veure com corren aquestes rodes!

 

 

 

Standing Clover

Elaborem el nostre trèvol de quatre fulles amb només una mica de cartró i pintura. No us perdeu aquesta manualitat de paper per a nens i nenes. Ens portarà bona sort!

 

 

 

Memory de Betty Sheep

Aprendrem nou vocabulari d’elements i animals jugant al joc de memòria de l’encantadora Betty Sheep. Aquest joc és ideal per a nens de 2 a 4 anys.

Descarregueu-vos el document i imprimiu-ne dues còpies en paper blanc. Els primers dies us recomanem jugar amb les fitxes en blanc i negre. Una vegada el nen o nena domini el vocabulari, podem pintar les fitxes i treballar els colors. Retalleu les fitxes del joc i col·loqueu-les sobre la taula amb els dibuixos mirant cap avall. Ara ja podeu començar a jugar!

Descarregueu-vos el joc en aquest enllaç.

 

SETMANA 9

Apple ladybugs

Amb aquesta recepta decorarem les pomes com si fossin marietes. Un snack ràpid i divertit que els nens i les nenes gaudiran preparant-lo i degustant-lo!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Chocolate ballon bowls

Després de tantes setmanes, estem convençuts que ja sou uns xefs de veritat! Aquesta setmana crearem uns recipients de xocolata amb un globus. Sembla impossible, oi? A partir d’ara podreu impressionar els vostres convidats amb aquestes postres tan creatives. Ho veiem?

Descarregueu aquí la recepta.

 

Magnifying glass

La lupa és una de les eines més útils, estimulants i inspiradores que podem donar-li a un nen o una nena. Us ensenyem com construir-ne una a ma, bonica i funcional, i completament única!

Estem segurs que als grans també us encantarà aquesta proposta!

 

Craft guitar

La música s’aprecia des de ben petits i una bona forma d’introduir els nens i nenes en aquest meravellós món és familiaritzar-se amb els instruments musicals. Avui us ensenyem una bonica manualitat per aprendre com fer una guitarra casolana súper original. Potser no sona, però segur que servirà per fer volar la imaginació i jugar a ser autèntics músics.

 

 

SETMANA 8

Pretzel bites

Amb aquesta recepta farem servir pretzels, els snacks típics d’origen alemany que es mengen tradicionalment com a aperitiu, per muntar un berenar o per fer unes postres ben dolces i divertides. Ens posem el davantal i a cuinar!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Oven free oatmeal cookies

Us proposem unes galetes boníssimes per fer sense utilitzar el forn. Sí, sí, ho heu llegit bé, sense forn! Sembla quasi impossible, però veureu que són tan delicioses i tan fàcils de cuinar que voldreu fer-les tots els dies. No us perdeu aquesta recepta!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Camel Handprint

Recordeu que fa unes setmanes ens hem divertit dibuixant animals amb el palmell de la mà? Doncs us proposem de nou aquesta mateixa activitat, tot i que ara donarem forma a un simpàtic camell del desert. Ho voleu veure? Prepareu els colors i la pintura perquè a més també dibuixarem un paisatge ben bonic!

 

Your name in hieroglyphic

Ens traslladem a l’Antic Egipte per aprendre com escrivien els escribes egipcis. Us donem una taula de símbols on trobareu una equivalència entre les lletres del nostre alfabet i els símbols egipcis, per crear el vostre nom com si fos un papir autèntic. Serà molt divertit!

 

Repassem els hàbits saludables amb la Gina Ginger. Part 4

Us fem arribar l’última entrega dels hàbits saludables en anglès de la mà de la Gina Ginger. No us perdeu la quarta entrega del descarregable Good Habits in English. Gràcies a aquesta guia hem après conceptes i hàbits en anglès. Esperem que n’hagueu gaudit!

Descarregueu aquí la quarta entrega de Good Habits in English.

 

SETMANA 7

Eggcellent Pirate Ships

I si juguem a pirates mentre cuinem? Hi ha nombroses opcions per decorar els ous farcits d’una manera divertida. Amb aquesta recepta els hi donarem aparença de vaixells en un tres i no res. Una altra manera molt divertida de gaudir a la cuina i a la taula.

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Libby the litlle baby sheep

Avui us portem una d’aquelles manualitats d’animals que resulten terriblement tendres: una ovelleta amb cotó fluix i paper! En efecte, aquests seran dos dels materials principals que farem servir per a aquesta activitat tan divertida i amb un resultat molt adorable. Aquesta manualitat és perfecta per fer-la amb nens i nenes molt petits, és fàcil i està al seu abast. Som-hi?

 

Rat Headband

No us sembla que disfressar-se a casa sempre és una bona opció per divertir-se en família? Aquesta setmana us proposem disfressar-vos de ratetes amb una simpàtica diadema feta de paper, molt fàcil i original. Materials econòmics i una mica d’imaginació és l’únic que necessiteu per fer una disfressa original pels vostres fills i filles. Podeu acompanyar aquesta manualitat amb roba marró (o gris), una cua de tela i una mica de maquillatge de fantasia, i tindreu una gran disfressa. Us animeu?

 

Repassem els hàbits saludables amb la Gina Ginger. Part 3

Una setmana més la nostra estimada amiga Gina Ginger ens ajuda a repassar nous bons hàbits en anglès. No us perdeu la tercera entrega del descarregable Goods Habits in English.

Descarregueu aquí la tercera part de Goods Habits in English.

 

Juguem i aprenem nou vocabulari d’elements i animals amb la Betty Sheep!

Us convidem a descarregar un nou joc de memòria amb el qual aprendreu nou vocabulari i conceptes en anglès. Repassem les instruccions?

*Descarregueu el document i imprimiu-ne dues còpies, preferiblement en cartolina blanca.

*Els primers dies recomanem jugar al joc de memòria amb les fitxes en blanc i negre. Quan els petits ja dominin el vocabulari, podem pintar-les i així també treballar els colors.

*Retalleu les fitxes del joc i col·loqueu-les sobre la taula amb els dibuixos cap per avall. Per començar no és necessari que les poseu totes. Cada vegada que es gira una fitxa direm “It’s a …”. Si s’aconsegueix una parella, haurem de dir “It’s a pair!”; i si no, direm “It isn’t a pair!”.

Trobareu totes les parelles? A jugar!

Descarregueu aquí el joc.

 

SETMANA 6

Fem divertides figuretes amb fruites

Ja sabem que fer que els nens i nenes mengin fruita a vegades pot ser una tasca complicada, oi? Us proposem fer d’aqueta experiència una cosa divertida, acolorida i molt original. Aquesta setmana us ensenyem com preparar unes divertides figuretes amb fruites. Permetre que els més petits converteixin aquest moment en quelcom divertit és també un exercici de creativitat i una forma enginyosa de fer que mengin sa.

Descarregueu aquí la recepta.

Manualitats de paper per a nens

Aquesta setmana volem compartir amb vosaltres dues manualitats amb paper molt fàcils però a la vegada molt divertides, tant per la seva realització com pel seu acabat. Acostumen a encantar als més petits de la casa a la vegada que els proporcionen una agradable estoneta de diversió i relaxació enmig de la rutina del dia a dia. Aquestes manualitats per a nens i nenes afavoreixen la pràctica del retall i l’ús de les tisores, així com la tècnica de pintar per exemple. Ho veiem?

 

Fabriquem el nostre barret de xef. Chef’s Hat.

Cada setmana us hem anat animant a cuinar amb la canalla. Però ja va sent hora que aprenguem a vestir-nos com autèntics xefs. Només necessitareu seguir el pas a pas d’aquesta manualitat tan fàcil. Aprendreu a elaborar un xef de cuiner casolà d’una manera ben ràpida utilitzant només paper.

 

Claw the cat

Donem vida a un gatet molt especial. Us quedareu sorpresos de com podreu crear un simpàtic gatet en pocs passos amb un retall de paper. Agafeu les tisores, els colors i no us oblideu de posar-hi un bon polsim d’imaginació!

 

Repassem els hàbits saludables amb la Gina Ginger. Part 2

Com van els hàbits saludables? Aquesta setmana la nostra amiga Gina Ginger ens ajuda a repassar un grapat de nous hàbits en anglès en la segona part del descarregable, que recordeu, també podeu pintar!

Descarregueu aquí la segona part de Good Habits in English

 

SETMANA 5

Cuinem muffins de coco amb els nens i nenes

Atreviu-vos amb aquests muffins de coco, suaus i esponjosos! Pren nota dels passos i prepara aquestes magdalenes per degustar en família. Podràs satisfer el desig de menjar alguna cosa dolça i saborosa, preparada d’una manera ràpida i senzilla.

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Barret de pallasso de paper

I si juguem al circ? Imagineu-vos que som pallassos d’un gran circ. Preparem-nos per la nostra gran actuació i dissenyem els nostres propis barrets de pallasso. Només necessiteu reciclar diversos papers de colors per obtenir un barret molt graciós amb el qual segur que passareu una estona ben entretinguda. A més, és una tasca que estimularà la vostra destresa, i la vostra capacitat de reciclar, així com la vostra creativitat.

 

Dibuixem un ànec amb la nostra empremta

Pintar amb les mans és pràcticament una tècnica ancestral que ja utilitzaven els nostres familiars més llunyans i que actualment pot seguir donant molt de joc. Si la setmana passada dibuixàvem el divertit cranc Kally amb el palmell de la mà, aquesta setmana us proposem donar vida a un particular ànec. És una activitat perfecta per fer amb nens i nenes petits.

 

Repassa els colors en anglès amb aquest joc de memòria de la Gina Ginger

Aquesta setmana us proposem un nou descarregable de la Gina Ginger per seguir practicant els colors, nou vocabulari i els jocs en família.

Es tracta d’un nou joc de memòria. Una vegada l’hàgiu descarregat, imprimiu dues còpies del document i pinteu el cabell de la Gina amb els colors següents: taronja, verd, groc, rosa, lila i blanc (aquest el podem deixar sense pintar). Pinteu amb els mateixos colors la segona pàgina; d’aquesta manera tindreu dues fitxes de la Gina de cada color.

Els objectius pedagògics d’aquest exercici són aprendre estructures i vocabulari relacionat amb els colors i els diferents elements. “Gina’s hair is + colour”, “I’ve got a pair!”, “I haven’t got a pair!”, “Yellow and blue makes green”, etc. Els colors que utilitzarem són orange, green, yellow, pink, white, red i purple.

Només falta retallar i començar a jugar!

Descarrega

 

SETMANA 4

Cuinem Banana Sushi amb els nens i nenes

Us imagineu preparar sushi a base de plàtan? Doncs és possible gràcies a una de les receptes que us proposem aquesta setmana. Unes postres o un berenar molt llaminers. Teniu la nostra paraula que és una recepta fàcil i ràpida, i a més bona i nutritiva. Divertit, oi?

Descarregueu-vos aquí la recepta.

Hàbits saludables

Segur que esteu treballant per mantenir unes rutines a casa, tan necessàries sempre, i sobretot en la situació en què estem. La Gina Ginger i el Charlie Chives també estan a casa i ens han preparat un descarregable molt especial amb un parell de recomanacions molt útils, que a més es poden pintar: Good Habits in English.

En aquesta fitxa ens recorden que és molt important dormir i descansar les hores necessàries per despertar-se amb les piles ben carregades. A més, també ens diuen que intentem mirar els nostres dibuixos preferits en versió original, així practiquem un nou idioma mentre gaudim amb un capítol de la nostra sèrie preferida o amb aquella peli que ja hem vist unes cent vegades 😉.

Descarregueu-vos “Good Habits in English”.

 

SETMANA 4

Hummus amb verduretes

L’hummus és un dels reis del pica-pica i amb aquesta recepta aprendreu a fer-lo a casa. És molt fàcil, sa, nutritiu i una manera genial de menjar llegums. I si a més l’acompanyem amb verduretes crues per dipejar, imagineu-vos-ho! Deliciós!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Manualitats amb pintura: El cranc Kally

Segur que molts de vosaltres esteu pensant en el dia que pugueu tornar a la platja, trepitjar la sorra, mullar-vos els peus... I si mentre arriba el dia ens conformem amb  donar vida al simpàtic cranc Kally? Pinteu-vos les mans de vermell, agafeu un paper i veureu com us sorprenem.

 

Arc de Sant Martí mòbil amb plomes

Si hi ha un símbol comú que ha destacat tots aquests dies, aquest és l’arc de Sant Martí. Segur que a casa ja n’heu dibuixat algun i potser l’heu penjat a la finestra o al balcó. Tot i això, us fem arribar la nostra proposta particular: només necessitareu un plat de paper, pintures i cotó. I si ho pengeu, tindreu un original mòbil. A nosaltres ens encanta. I a vosaltres?

 

Repassa els colors en anglès amb aquest joc de memòria de la Gina Ginger

La Gina Ginger és aquella nena trapella, pèl-roja, tan divertida i que viu tantes històries amb el seu amic Charlie Chives. Doncs bé, aquesta setmana tenim un joc de memòria descarregable de la Gina Ginger perquè practiqueu els colors en anglès.

Una vegada heu descarregat i imprès el document, haureu de pintar el cabell de la Gina amb els colors següents: taronja, verd, groc, rosa i vermell, podeu deixar una fitxa sense pintar perquè representi el color blanc. Pinteu amb els mateixos colors els elements que apareixen a la segona pàgina del document (cotó de sucre, herba, niu, carbassa, foc i llana); d’aquesta forma tindrem dues fitxes de cada color: una Gina Ginger i un element.

Els objectius pedagògics d’aquest exercici són aprendre estructures i vocabulari relacionat amb els colors i diferents elements. Per exemple, “Gina’s hair is + [color] + like + element”, “I’ve got a pair!”, “I haven’t got a pair!”. I el vocabulari que farem servir és:

  • COLORS: pink, green, yellow, orange, red i white.
  • ELEMENTS: candyfloss, grass, nest, pumpkin, fire i

Només falta retallar i començar a jugar!

Descàrrega!

 

SETMANA 3

Cuinem amb nens uns ous farcits ben divertits

Aquesta setmana us proposem una recepta amb la qual podreu preparar uns ous farcits d’una manera ben senzilla i nutritiva i que podreu decorar d’una manera molt divertida. No us perdeu aquesta boníssima proposta aquí!

Manualitats de Pascua per a nens

S’acosta Pasqua i, tot i que la passem a casa, això no vol dir que no puguem divertir-nos igualment en família i preparar una petita festa. Us proposem dues manualitats ben divertides per posar en pràctica amb els vostres nens i nenes. Qui diu que quedar-se a casa durant la Setmana Santa no serà divertit? T’hi apuntes?

 

Creeu els vostres conillets de Pasqua

Ja sabeu que reciclar és molt important i més en aquests moments. És hora de fer servir tots aquells materials que potser abans haguéssim llençat. Tenint en compte l’època de l’any en la qual estem, us proposem celebrar-ho creant uns conillets de Pasqua d’allò més bonics i adorables, amb un rotlle de paper. Ja veureu que fàcils i que bé que queden!

 

Pintem ous de Pasqua de paper

Amb uns fulls de paper, pintura de colors, uns pompons i un xic d’imaginació, podreu dissenyar uns ous de Pasqua ben vistosos amb els quals podreu decorar casa vostra, per exemple. Ho veiem?

 

Juguem a aprendre els estats d’ànim en anglès amb la Gina Ginger

En aquests dies en què els sentiments i les emocions estan a flor de pell, volem proposar-vos un joc amb el qual podreu treballar els estats d’ànim amb els petits de la casa. Us convidem a descarregar el joc per a nens de Gina Ginger Sleep Fairy a través del qual els nens i nenes d’entre 5 i 7 anys podran aprendre nous conceptes i expressions relatives als diferents estats d’ànim. A continuació us expliquem com podeu jugar-hi:

  • Descarregueu el document i imprimiu-ne dues còpies, si pot ser en paper blanc, millor.
  • Retalleu les formes de les expressions facials i enganxeu-les a les targetes amb les cares buides de la Gina.
  • Podeu enganxar i animar els vostres fills i filles a dir en veu alta els diferents estats d’ànim: “Gina is angry”, “Gina is asleep”, “Gina is sad”,…
  • Retalleu les targetes i poseu-les sobre una taula, cap per avall. Segur que us ho passareu molt bé trobant totes les parelles.

Podeu descarregar el joc en aquest enllaç.

 

La Gina Ginger és un dels personatges més entranyables i estimats de la nostra línia editorial, que té una àmplia gamma de productes a través dels quals els nostres nens i nenes poden seguir en contacte amb l’anglès més enllà de les aules: no només amb els contes i jocs, sinó també, per exemple, amb el nostre Talking Pen, un llapis que parla, i els nostres quaderns Listen&Touch que permeten practicar tot allò que s’ha fet a classe i tenen més de 40 activitats.

Podeu fer una ullada a la nostra línia editorial aquí.

 

SETMANA 2

Cuineu amb els vostres nens i nenes unes senzilles mini pizzes

Anem a la cuina! Us proposem demostrar les vostres habilitats culinàries amb una recepta molt fàcil i divertida: mini pizzes, una opció ideal per berenar, per exemple.

Descarregueu aquí la recepta.

 

Cuineu amb els vostres fills i filles unes delicioses galetes de xocolata

No pot faltar la xocolata en algun moment de la setmana, oi? Us ensenyem com preparar unes senzilles galetes de xocolata i cacauets. Una recepta ben fàcil per fer amb els vostres fills i filles. Segur que estaran encantats. Alerta amb acabar-se la xocolata abans de temps!

Descarregueu aquí la recepta. 

 

Converteix-te en un autèntic egipci

Disfressar-se sempre és una bona opció per divertir-se. Us ensenyem com crear collars egipcis amb un plat de paper i poc més. No et perdis aquesta manualitat per convertir-se en un autèntic faraó de l’antic Egipte!

 

Dissenya unes divertides fades

Et proposem crear unes petites fades amb dos pals de fusta, paper de colors i molta imaginació! Crea’n de diferents i inventa la teva pròpia història de fades amb aquesta manualitat.

 

Juguem a aprendre els números en anglès amb la nostra amiga Betty Sheep

De nou aquesta simpàtica ovelleta és protagonista d’un nou joc de memòria a través del qual podreu aprendre els números de l’1 al 6 en anglès, i també nou vocabulari.

Descarregueu l’arxiu i imprimiu-lo en paper blanc. Els primers dies recomanem jugar amb les imatges en blanc i negre. Retalleu les fitxes del joc i col·loqueu-les a la taula mirant cap amunt. Poseu les cartes amb els números mirant cap avall. El vostre fill o filla haurà d’escollir un dels números i pronunciar-lo (si és necessari, amb la vostra ajuda), per exemple: “It’s number 6”. Després el convidareu a trobar el conjunt amb 6 elements. Podem fer-ho preguntant al nen: “How many + (nom de l’element) + are there?”, mentre mostreu diverses targetes fins que el nen o la nena trobi la targeta correcta. També podeu ajudar-lo dient, per exemple “Find 6 footprints” i que digui “Here!” quan trobi l’element. A jugar!

Descarregueu-vos el joc, aquí!

 

SETMANA 1

Cuineu amb els vostres fills i filles una refrescant macedònia de poma i raïm

Et proposem una recepta ideal per a aquests dies a casa: fàcil i molt saludable. Només necessitaràs pomes i un grapat de raïm i anous.

Descarrega aquí la recepta!

 

Munta un súper cotxe propulsat amb materials reciclats

T’imagines moure un cotxe de carreres impulsat només per un globus? No et perdis aquesta divertida i senzilla manualitat amb la qual aconseguiràs ser el més ràpid del circuit.

 

Crea unes terrorífiques aranyes amb material reciclat

Et proposem de fer unes peludes i aterradores aranyes amb material reciclat: només necessites unes oueres de cartró i molta imaginació. T’atreveixes?

 

Aprèn els colors en anglès amb la Betty Sheep i descarrega un divertit memory.

Coneixeu la Betty Sheep? Aquesta simpàtica ovelleta és protagonista d’algunes de les aventures Kids&Us. Us convidem a jugar amb ells amb aquest senzill joc de memòria.

Descarregueu l’arxiu i imprimiu-lo en paper blanc. Abans de retallar les targetes, pinteu entre tots la Betty fent servir el mateix color per a dues ovelles. Us suggerim començar amb el blanc, negre, vermell i groc, i escollir després dos colors més. Un cop ho tingueu tot pintat ja podeu començar a retallar. Que comenci el joc!

Descarregueu el joc de memòria en aquest enllaç.

 

Jocs en anglès per a nens i nenes

Ara que ja ens deixen sortir al carrer una estoneta cada dia, podem aprofitar-ho per jugar a l’aire lliure en anglès. És una manera espontània i natural d’aprendre l’idioma. Es tracta d’activitats més divertides i estimulants pels nens i nenes, com els clàssics Hide and seek (fet i amagar), Chinese shispers (joc del telèfon) o Simon says. Però aquí tens moltes més opcions!

Cliqueu aquí per veure tots els jocs.

Dibuixos animats per a nens i nenes de 3 a 8 anys en anglès

Els dibuixos animats en anglès són una fantàstica eina que tenim els pares per a exposar de manera intensiva els nostres fills i filles a l’idioma quan estan a casa. Els avantatges d’acostumar els més petits a veure els seus dibuixos preferits en anglès són molts, però el principal és que estem aprofitant l’edat en la qual el seu cervell és més receptiu vers l’aprenentatge de les llengües.

10 minuts d’anglès cada dia serà un dels millors hàbits que podreu adoptar per a reforçar l’aprenentatge de l’idioma dels vostres nens i nenes.

Comencem?

 

SETMANA 10

CBeebies

Coneixeu als CBeebies? Es tracta d’una marca preescolar de la BBC que ofereix programes i vídeos per a nens de 6 a 9 anys, dissenyats per fomentar l’aprenentatge a través de les històries dels seus divertits personatges. Us animem a explorar aquesta web per completar les propostes que us hem estat portant cada setmana.

Visiteu aquí el seu web.

 

SETMANA 9

Veure pel·lícules en anglès

Ja coneixem la importància d’estar en contacte amb l’anglès a l’hora d’aprendre l’idioma, per exemple, ens n’adonem sobretot quan viatgem. És important trobar la manera de captar l’interès dels més petits perquè estiguin en contacte amb l’anglès; per això veure pel·lícules i dibuixos animats en aquesta llengua és una manera ideal per entrar en contacte amb la llengua i aprendre-la. A més, a ells els encanta. Les pel·lícules ofereixen la possibilitat de submergir-nos en un altre idioma. 

I veure pel·lícules o dibuixos en anglès amb els subtítols també en aquesta llengua és un instrument molt útil perquè en facilita la comprensió i ajuda a desenvolupar la capacitat de lectura i d’escolta. Aquesta setmana us proposem una pel·lícula mítica amb la qual a més podreu passar una molt bona estona en família.

Finding Nemo - La història d’en Nemo presenta diàlegs clars i vocabulari senzill. Per exemple, cada vegada que en Nemo troba un nou personatge, els petits podran escoltar les salutacions i aprendran les expressions per demanar ajuda. A més, és perfecta per aprendre el nom d’altres animals. Us animeu a recuperar aquesta divertida pel·lícula i mirar-la en anglès?

Finding Nemo

Si voleu saber més detalls sobre la importància de veure pel·lícules en anglès amb els nens i nenes, us convidem a llegir el nostre postPelículas en inglés para niños”.

 

SETMANA 6

Gina Ginger After School

La Gina Ginger i el seu amic Charlie Chives han escollit quines activitats extraescolars faran el proper curs, però com cada setmana, la seva amigueta la fada apareixerà en escena per ajudar-los. Gràcies a ella podran provar algunes d’aquestes activitats per fer després de l’escola. No us perdeu aquesta nova aventura dels nostres dibuixos animats preferits!

 

SETMANA 5

La Gina Ginger i les vacances

Vosaltres sou més de platja o de muntanya? Tot i que tots tenim les nostres preferències, segurament amb els dies que portem a casa, no li faríem lletjos a cap de les dues opcions. 😊

En aquest capítol que us proposem de la sèrie de dibuixos de la Gina Ginger, la Gina i el Charlie discuteixen sobre quin serà el millor destí de les vacances. Estant discutint-ho quan apareix la Fada de les vacances... què passarà amb la nova aventura de la Gina i el Charlie? No us perdeu aquest episodi: “Holiday mood”.

 

SETMANA 4

Gina Ginger i les activitats extraescolars

La Gina i el Charlie competeixen per veure qui fa les millors activitats extraescolars i, com sempre, no es posen d’acord. Per sort tenen a prop algú molt especial que intentarà trobar l’activitat que agradi als dos per igual. I tu, ens dius quina és la teva activitat extraescolar preferida?

Veure “After School”

 

La Gina Ginger, el Charlie Chives i les fades cobren vida en aquesta sèrie de dibuixos animats tan divertida. Però la Gina també és la protagonista de sis dels llibres de la línia editorial de Kids&Us. Els seus companys de prestatges són la simpàtica Betty Sheep, per a nens i nenes de 2  a 4 anys, i la col·lecció de llibres Listen&Touch, pensada per a nens i nenes fins als 7 anys. Tots els llibres i contes funcionen amb el Talking Pen, el llapis digital que parla i llegeix les pàgines.

 

SETMANA 3

Gina Ginger – April Fools

Coneixeu el dia de les bromes o April Fools’ Day en anglès? Es tracta d’un dia en el qual les persones de països com el Regne Unit o els Estats Units deixen anar el seu ingeni fent bromes a tots els innocents que es creuen. Actualment aquest dia ja se celebra en més de 20 països del món. En aquest nou capítol de la Gina Ginger podreu veure com es diverteix amb el seu amic Charlie fent-se bromes , sempre amb una ajudant molt particular. Estem convençuts que hi trobareu més d’una idea per practicar a casa. Els riures estan assegurats!

 

SETMANA 2

Gina Ginger – Sick Day

Aquesta setmana la Gina Ginger està malalta, té la varicel·la, i creu que serà el dia més avorrit de la seva vida. No obstant això, algú molt especial la vindrà a ajudar per cuidar-la i fer-li el dia més divertit. No us perdeu aquest nou capítol!

 

SETMANA 1

Gina Ginger i les tasques a casa

Quina és la tasca domèstica preferida dels vostres fills i filles? Parar taula? Rentar els plats? Endreçar la seva habitació? A la Gina i al Charles no els agrada massa col·laborar a casa, però per sort, algú molt especial els descobrirà que en alguns casos, aquesta mena de tasques sí poden ser divertides. ¿Ho veiem?

 

Us deixem un colorit calendari setmanal on podreu trobar totes aquestes activitats organitzades. També  us el deixem en blanc per si voleu afegir les vostres pròpies activitats. Esperem que ho gaudiu molt!

Setmana 9

KWP_Setmana9_Kids_CA

Setmana 8

KWP_Setmana8_Kids_CA

Setmana 7

KWP_Setmana7_Kids_CA

Setmana 6

KWP_Setmana6_Kids_CA

Setmana 5

KWP_Setmana5_Kids_CAT

Setmana 4

KWP_Setmana4_Kids_CAT

Setmana 3

KWP_Setmana3_Kids_CAT---

Setmana 2

KWP_Setmana2_Kids_CAT

Compártelo en >