Activitats de Setmana Santa en anglès per a nens i nenes

Semblava ahir quan escrivíem la la carta al Pare Noel, però la Pasqua ja és a tocar. Ja ha arribat la primavera i, amb ella, els dies llargs, les flors als jardins i les ganes de fer plans divertits. Les vacances de Setmana Santa són una oportunitat fantàstica per gaudir de les activitats per a les quals no tenim temps durant el curs i, per què no, per fer-les en anglès.

Quan estem de vacances, estem més relaxats i ens ve més de gust fer activitats lúdiques i divertides. És aleshores quan podem dedicar més temps a l'anglès des d’una altra perspectiva, amb plans nous i en un entorn més distès. És precisament amb aquest propòsit que vam crear les Fun Weeks, les setmanes temàtiques de Kids&Us per seguir en contacte amb l’anglès també durant les vacances. És important que els nens i nenes descansin i juguin quan no van a l'escola, però també és necessari que dediquin temps a activitats de qualitat, que potenciïn la creativitat i la imaginació. Amb les Fun Weeks, fan tot això i ho fan en anglès. Quan estem de vacances, el contacte amb l’idioma és encara més relaxat i amè; per tant, l'aprenentatge segueix sent molt natural. És clar, també us animem a organitzar els vostres plans en família així que... keep reading!

Easter Fun Weeks de Kids&Us

FunWeeks_EASTER_EMAIL_600x340_CAT-1

Les Fun Weeks de Kids&Us segueixen el mateix mètode que els nostres cursos, amb activitats 100% en anglès perquè els nens i nenes aprenguin mentre s’ho passen bé. Les organitzem per temàtiques i estan plenes d’activitats divertides, adaptades a cada grup d’edat, per connectar directament amb els seus interessos. És així com aconseguim captar la seva atenció i fer que l’aprenentatge sigui natural. Estan pensades per nens i nenes de 3 a 10 anys, siguin alumnat habitual de Kids&Us o no.

Per aquestes vacances de Setmana Santa, hem preparat dues temàtiques diferents que ens traslladaran a mons nous a través d’històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l’idioma. Els primers dies viatjarem a Irlanda i després sortirem a buscar ous de Pasqua amb uns amics nous molt especials.

Temàtiques i activitats de les Easter Fun Weeks de Kids&Us 2022

Irish Luck: que bonic que és Irlanda! Fa uns dies us convidàvem a descobrir els orígens i les celebracions de Saint Patrick i aquesta Setmana Santa viatjarem a la terra del trèvol, el Riverdance, la música celta i els trapelles leprachauns. Acompanyarem la Lily i els seus germans, en Billy i en Bobby, a buscar trèvols de quatre fulles, a nedar en piscines de flors i a patinar sobre les fulles. També coneixerem en Larry, un leprechaun amb un problema que ha de resoldre: al seu trèvol de la sort li ha caigut una fulla!

Easter Creatures: per Setmana Santa, als animals els encanta cantar, ballar i jugar. Tant se val si plou o si fa sol. Alguns són amables, altres espantadissos, trapelles... També n’hi ha un que és enorme! Tots ens esperen per sortir a buscar ous de Pasqua i passar-nos-ho bé.

Amb aquestes temàtiques com a fil conductor, hem preparat un munt d’activitats divertides, totes amb contingut pedagògic i 100% en anglès per seguir aprenent mentre ens ho passem bé

Combinarem els contes i les manualitats amb el teatre, les cançons i les activitats de psicomotricitat. Tot està pensat segons els interessos de cada edat i per treballar en grups reduïts d’entre quatre i cinc alumnes per professor/a. Així doncs, el tracte segueix sent personalitzat com en els cursos de Kids&Us, fet que ens permet optimitzar els resultats i l'aprenentatge.

Activitats de psicomotricitat: el joc és imprescindible per al desenvolupament dels nens i nenes; fomenta la creativitat, estimula la imaginació i és una oportunitat fantàstica per aprendre. Amb les activitats de psicomotricitat també els animem a córrer, saltar i moure's mentre fomentem el treball en equip.

Taller de teatre: hi ha res més divertit que jugar a ser un personatge i viure les seves aventures en primera persona? Ens ajudem de cançons i balls relacionats amb cada temàtica per practicar vocabulari i expressions noves en el seu context real.

L’hora del conte: sabem que els contes connecten directament amb les emocions i l’imaginari dels més petits. Ens serveixen per descobrir històries noves, practicar la comprensió oral i la pronunciació, així com per aprendre estructures, sons i vocabulari nous. Hem creat contes perquè cada grup d'edat gaudeixi amb els nous personatges i aventures.

Manualitats: retallar, enganxar i pintar dona ales a la imaginació dels més petits, que s’ho passen pipa mentre creen materials inspirats en els protagonistes de cada setmana temàtica.

Cançons temàtiques: no hi ha diversió sense una bona dosi de música. Les cançons són molt bones aliades per a l’aprenentatge de l'anglès perquè el ritme i la melodia ajuden a recordar paraules noves i com es pronuncien correctament. Per a les Fun Weeks, creem cançons noves adaptades a cada temàtica i són, sens dubte, les activitats amb més èxit.

Llibre de classe: és un quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana amb tot el que han après en les diferents activitats.

Més plans familiars de Setmana Santa en anglès

Blog_kidsandus_sentidos_02-1

A part de divertir-nos plegats a les Fun Weeks de Kids&Us, us animem a passar temps en família fent plans diferents i emocionants, també en anglès. Les vacances són un moment fantàstic per sortir d'excursió, descobrir racons nous a la ciutat, mirar pel·lícules noves o organitzar una sessió de karaoke. Us compartim cinc plans familiars en anglès perquè no us faltin idees.

1. Sessió de cinema en versió original: una bona pel·lícula mai falla i mirar-la en anglès és una manera fantàstica d'aprendre i practicar l’idioma. Amb les pel·lícules, descobrim accents diversos i moltes paraules noves i expressions en el seu context real. Què us sembla si organitzeu una sessió cinèfila amb crispetes o dolços? Trobareu idees de pel·lícules en anglès per mirar amb nens i nenes al blog.

2. Ball i karaoke: a part de cantar a ple pulmó, què us sembla moure’ns al ritme de les nostres cançons preferides? El ball és una manera divertida de mantenir-nos actius i ja sabem que l'exercici és fonamental per a una vida saludable. Quan estem de vacances, podem aprofitar que tenim més temps per pensar coreografies i organitzar una batalla de dansa.

3. D'expedició per la ciutat: ens agrada molt descobrir llocs nous, però a vegades se’ns oblida que prop de casa també hi ha racons fantàstics que encara no coneixem. Aquesta Setmana Santa us convidem a redescobrir la vostra ciutat i a participar en alguna de les activitats populars que segur que estan previstes per aquests dies. Si us animeu, podeu aprofitar per practicar com donar les indicacions en anglès per arribar als llocs sense perdre-vos.

4. Let’s bake! Cada lloc té les seves postres tradicionals, però coneixeu els dolços anglesos típics de Pasqua? Us animem a descobrir-los i a cuinar els vostres preferits mentre seguiu la recepta en anglès. Practicareu vocabulari mentre us llepeu els dits!

5. Manualitats amb ous de Pasqua: els ous i els conillets no poden faltar en cap celebració de la Semana Santa. Us convidem a decorar casa vostra amb manualitats pròpies que, a més, us faran passar tardes fantàstiques en família. Al post que dediquem als ous de Pasqua, us n'expliquem el significat i també us presentem manualitats senzilles i divertides per fer aquests dies.

Independentment dels vostres plans, recordeu que el més important és passar temps junts. I si és amb activitats divertides i en anglès, molt millor!

Happy Easter!

Nueva llamada a la acción

Compártelo en >