Gràcies per quedar-te a casa

GRÀCIES.

No imagino cap manera més adequada per començar aquesta publicació que donant-vos les gràcies. Gràcies a tots els que esteu a casa; gràcies a la gran família Kids&Us, que ha assumit amb total responsabilitat la situació que estem vivint aquests dies arreu del món; i gràcies a tots els nens i les nenes, que ens estan donant una lliçó de com gestionar aquests dies amb la seva capacitat d’adaptació als canvis. Però, per sobre de tot, també donem les gràcies als que ens estan cuidant aquests dies, als que fan front al Covid-19 des dels hospitals, serveis mèdics i farmàcies; als cuidadors; a tot el personal de neteja; als forners; als transportistes; als treballadors dels supermercats; als del transport públic; als mitjans de comunicació i a totes i cadascuna de les persones que estan fent que el món continuï girant ara que molts ens hem de quedar a casa.

Assimilar situacions tan sobtades no és fàcil per una societat acostumada al benestar. Des de les nostres posicions privilegiades, no hem viscut mai abans situacions com l’actual i no podíem ni imaginar com seria la reacció de la nostra societat per afrontar un confinament com aquest. Dia a dia n’estem aprenent; no és fàcil, però no dubteu que això passarà i que ens farà més forts, més responsables amb el nostre estil de vida i més empàtics. Ara com ara només ens queda fer cas de les recomanacions i acceptar que la millor manera de combatre el virus és quedant-nos a casa; estem junts en això, i només junts aconseguirem aplanar aquesta famosa corba del contagi i evitar saturar els serveis sanitaris.

Mentre duri aquesta situació d’aturada, els nostres centres estaran tancats i és per això que hem preparat un contingut digital complementari que volem que ajudi tots els nostres alumnes a seguir en contacte amb l’anglès, però des de casa, i també a passar les hores d’una manera diferent. Som conscients que aquests continguts no podran substituir mai el contacte i la interacció de l’assistència a les classes, però estem convençuts que, donades les circumstàncies excepcionals, són la millor manera que els nostres alumnes segueixin practicant el que han après fins ara.

A més, sota el nom Stay at Home with Kids&Us (Queda’t a casa amb Kids&Us), hem preparat un seguit de continguts que volem compartir amb totes les famílies. Activitats, manualitats, vídeos, cançons i coreografies, receptes de cuina... posem a l’abast de tot el públic tot allò que creiem que pot ajudar-los a passar millor aquests dies. Des de la nostra posició volem aportar el nostre granet de sorra perquè aquesta situació sigui el més portable possible. Són temps difícils, però també ens brinden una oportunitat única en els casos en què mares i pares són a casa amb els fills. Poques vegades la “normalitat” del dia a dia que hem viscut fins ara ens donava la possibilitat de passar temps de qualitat amb els nostres fills i filles; és clar que no estem davant d’una situació ideal, però ara més que mai tenim el temps per fer activitats junts i per passar-nos-ho bé plegats, aprofitem-la també.

Cada setmana compartirem a les xarxes i al nostre blog (enllaç) una nova planificació que inclourà les activitats previstes pels dies següents. Podreu accedir-hi directament des del blog o si ho preferiu us podem avisar al correu electrònic sempre que pengem contingut nou.

Descobreix Stay at Home with Kids&Us al nostre blog:

Aprofitem l’ocasió per enviar-vos una forta abraçada virtual a tots i a totes. Gràcies.

#stayathome #kidsathome

Compártelo en >