Demo Day: vine a descobrir Kids&Us en una jornada de portes obertes

Aquest setembre tornen les sessions demostratives de Kids&Us! I aquest cop duraran tot el mes, perquè les famílies pugueu descobrir de primera mà i de forma pràctica el mètode de Kids&Us i entendre per què els nostres centres són molt més que una escola d’anglès.  

Hem organitzat sessions demostratives d’una hora i mitja amb activitats adaptades a cada grup d’edat perquè les famílies pugueu: 

  • Entendre com s’aprèn anglès a Kids&Us. 
  • Conèixer l’equip que acompanyarà els vostres fills i filles en aquesta aventura. 
  • Viure l’anglès al nostre centre. 

Descobriu molt més sobre els Demo Day i reserveu plaça al vostre centre més proper des d’aquí: 

M' apunto!

Babies i Kids Experience 

Més de 500 centres organitzaran durant el mes de setembre activitats demostratives sobre el mètode de Kids&Us. La Babies Experience està pensada per a nens i nenes d’un i dos anys. És una classe pràctica perquè els més menuts visquin per primer cop l’experiència Kids&Us mentre les famílies en sou testimonis privilegiats. Durant una hora i mitja podreu conèixer junts les activitats, la dinàmica i els materials exclusius que fem servir en cada curs. 

Per a nens i nenes de tres a set anys hem preparat la Kids Experience, una classe de demostració dels cursos de la nostra etapa Kids perquè els més petits s’ho passin bé aprenent anglès. 

 

L’anglès com a activitat extraescolar 

Quan s’acosta la tornada a l’escola, moltes famílies emprenen la cerca d’activitats extraescolars per als seus fills i filles. L’oferta és tan àmplia i variada que des de Kids&Us entenem perfectament que de vegades aquest procés pot arribar a atabalar. És important combinar activitats útils, com ara l’anglès i la natació, amb activitats segons hobbies o passions, com ara tallers de cuina o manualitats.  

A Kids&Us combinem l’anglès amb propostes divertides durant tot l’any perquè els més petits juguin, cantin i facin les seves manualitats preferides... en anglès! D’aquesta manera, aconseguim posar tota la seva atenció i el seu interès al servei de l’anglès, de manera que l’aprenentatge és d’allò més natural. 

Que el mètode sigui eficaç, que les activitats siguin les adequades, o que el professorat estigui qualificat, són alguns dels factors que cal tenir en compte a l’hora de triar una acadèmia d’anglès. Per això durant tot el mes de setembre obrirem les portes dels nostres centres i us convidarem a comprovar-ho en primera persona.  

 

Centre Kids&Us anglès

Per què és important aprendre anglès com més aviat, millor? 

Aquesta és una pregunta habitual per a moltes famílies quan es plantegen apuntar els seus fills o filles a anglès. Quan els infants encara estan aprenent la seva llengua materna, podria generar dubtes el fet d’introduir-los en un nou idioma; però no heu de patir! Quan som petits, el nostre cervell activa un munt de mecanismes que afavoreixen l’aprenentatge en molt camps, també en el lingüístic. Els nens i nenes aprenen la seva llengua materna de manera natural i progressiva gràcies a l’exposició constant amb l’idioma. A Kids&Us aprofitem tota aquesta plasticitat del cervell durant els primers anys d’edat i la posem al servei de l’anglès. Tenim comprovat que com més aviat comença el contacte dels infants amb l’anglès, més natural els resulta aprendre’l. Per ajudar-los en el procés, hem creat tot un univers de personatges i activitats adaptades a cada edat 

Treballem per envoltar els més menuts de tants estímuls com sigui possible en anglès, en situacions naturals i quotidianes, activant la seva creativitat i fomentant una educació positiva perquè l’aprenentatge també sigui espontani. Us animem a veure pel·lícules en versió original en anglès, a ballar amb cançons en anglès i a transformar l’hora del conte en l’hora del conte en anglès. No importa si els pares no domineu bé l’idioma, perquè aquí la clau està en aconseguir un entorn de confiança i de trobar moments per a la diversió i l’aprenentatge en família. 

Per comprovar de primera mà com s’aprèn anglès a Kids&Us, us animem a participar en alguna de les moltes sessions demostratives que organitzarem durant tot el mes de setembre. 


Preguntes freqüents sobre el mes dels Demo Day 

P: Com funciona el Demo Day?
R: Durant el Demo Day organitzarem classes demo en les quals posarem en context les característiques essencials del mètode Kids&Us. És una oportunitat perquè tant els nens i nenes com les famílies descobreixin en directe els pilars de la nostra metodologia, entre els quals s’inclou la immersió lingüística amb activitats 100% en anglès. Les sessions duraran entre 30 i 40 minuts i s’organitzaran per un màxim de cinc nens/es per classe, de la mateixa manera que també treballem amb grups reduïts en tots i cada un dels nostres cursos.

El Demo Day es divideix en dos grups: Babies Experience, per a bebès d’1 i 2 anys, i Kids Experience, per a nens i nenes de 3 a 7 anys.

P: Què farem durant la classe?
R: En general, en una classe de Kids&Us es poden arribar a dur a terme entre 13 i 15 activitats. En el Demo Day farem una selecció de les que s'adeqüin millor a cada grup d’edat: explicarem una història, cantarem cançons, recrearem situacions familiars, jugarem, i aprendrem a interactuar amb les persones del nostre voltant. I tot en anglès! 

aprendre anglès

P: Quin paper hi juguen les famílies?

R: Les famílies són els professionals emocionals, ja que un pare o una mare motivats sempre aconseguiran motivar els seus fills. 

En una Babies Experience els adults participaran en la classe com també ho fan en les sessions dels cursos de Babies. Acompanyen els infants durant aquesta experiència i s’impliquen activament en cada activitat. Ara bé, sempre guiats per un/a professor/a. L’objectiu és que, tots junts, puguem despertar la curiositat dels més petits per l’anglès. 

En una Kids Experience les famílies hi seran presents, però no s’implicaran directament en les activitats. Actuen com a observadors i testimonis de com els seus fills i filles s’aproximen a l’anglès. En general, en els cursos de Kids&Us el rol de les famílies és estimular els seus fills i filles fora de l’aula: ja sigui mirant pel·lícules en anglès, llegint contes de la nostra línia editorial, o bé reproduint les pistes d’àudio diàries que posem a la seva disposició, així com un seguit de recursos que permetran als més petits posar en pràctica tot allò que han après a classe.  

P: Com acompanya el professorat a cada nen/a?
R: A Kids&Us el rol del professorat és clau a les classes. El nostre equip està format i és auditat periòdicament per mantenir els millors estàndards en educació. Més enllà de les altes competències lingüístiques en anglès, acompanya els nens i nenes en el desenvolupament personal i propicia un aprenentatge útil de l’idioma, posant èmfasi en la construcció de frases que permetin que els més petits es comuniquin. No es tracta només d'aprendre vocabulari; l’objectiu final dels nostres teachers és aconseguir que els nens i nenes siguin capaços de comunicar-se en anglès, tant en l’àmbit familiar com professional, de manera que tinguin el poder de la paraula, la capacitat de convèncer, de seduir i influir amb un anglès ric, precís, pulcre i versàtil. En definitiva, d’un anglès que estigui a l’altura de la seva educació i formació.

Amb això en ment, l’avantatge primordial del Demo Day és que les famílies pugueu veure el professorat en acció i comprovar l’eficàcia de la seva feina en primera persona.  

Per a més informació, entreu aquí i contacteu amb el centre més proper. 

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >