Activitats per a fer a casa amb nens d'1 a 2 anys

🔔 Actualitzat! 🔔 Nou contingut disponible per a la setmana del 25 al 31 de maig.

Aquí us deixem l’horari que hem preparat per aquesta setmana amb totes aquestes activitats.

KWP_Setmana9_Babies_CAT

 

Amb Stay at Home with Kids&Us posem el nostre granet de sorra per passar aquests dies d’una manera diferent, entretinguda, en família i en anglès.Lluny d’oblidar-nos del que ens té a casa, som conscients que el COVID-19 ha trasbalsat el nostre dia a dia com a famílies a tot el món, i per aquest motiu volem traslladar el focus d’atenció a passar estones de qualitat amb els nostres bebès, aprendre a estar junts i, per què no, a aprofitar també la oportunitat que tenim al davant.

Us recomanem que tingueu a mà aquest post, l’anirem ampliant amb cançons, vídeos, manualitats i receptes de cuina en anglès, adaptades pels més petits de la casa.

Cançons i balls en anglès per a cada moment del dia i gaudir de la rutina

No us descobrirem res de nou, els bebès, com els adults, necessiten una rutina. La situació actual ens ha obligat a adaptar el nostre dia a dia a nous horaris i planificacions i també a adoptar o millorar les mesures d’higiene a casa.

SETMANA 10

Cançó “The Goodbye Rap”

Potser no ho recordeu, han passat ja deu setmanes, però vam començar el nostre primer post de la campanya Stay at Home per a nens i nenes d’1 a 2 anys amb la cançó “The Hello Rap” i ara us proposem “The Goodbye Rap”. No us preocupeu, no és un comiat; a partir d’ara podreu seguir consultant tot el contingut que hem compartit amb vosaltres durant aquestes setmanes, recordar els balls i cantar les cançons més divertides dels cursos de bebès de Kids&Us

Canteu “The Goodbye Rap

 

 

Cançó  “Little Bunnies playing Boo”

Tornem amb una cançó senzilla, amb la qual repassarem els números de l’1 al 10. És una cançó curteta i fàcil de memoritzar per a pares i mares. Aquesta vegada deixem la coreografia a les vostres mans, quan l’escolteu per primera vegada veureu que és més fàcil del que sembla. Us animeu amb un ball senzillet?

Canteu “Little Bunnies playing Boo

 

 

SETMANA 9

Cançons de bressol en anglès per a nens i nenes: “Twinkle Twinkle Little Star

Les cançons són una manera senzilla i pràctica de fer que els bebès entrin en contacte amb un nou idioma, en el nostre cas, amb l’anglès. Al llarg d’aquestes setmanes us hem presentat un munt de cançons exclusives de Kids&Us que poden adaptar-se a les rutines diàries; avui us apropem una cançó de bressol que també pot convertir-se en un hàbit abans d’anar al llit. Segur que us sona, és “Twinkle Twinkle Litte Star”, i us deixem un enllaç perquè la pugueu escoltar.

Si voleu conèixer més cançons de bressol en anglès, us convidem a consultar el nostre post 6 canciones de cuna en inglés para niños”.

Canta “Twinkle Twinkle Little Star”

 

Cançó i ball “I’m eating yellow bananas

Et ve de gust una endevinalla? El protagonista de la nostra cançó viu als arbres i es mou entre les branques amb una lleugeresa i flexibilitat al·lucinants; el seu menjar preferit són els plàtans... Ja saps quin animal és? Et deixem una de les nostres cançons en anglès per a bebès: “I’m eating yellow bananes”.

Canta “I’m eating yellow bananas”

 

SETMANA 8

Cançó “Peek-a-boo

El joc del peek-a-boo és un dels més repetits quan hi ha bebès a casa. Consisteix a tapar-se i destapar-se els ulls, jugar a amagar i descobrir coses fent servir mocadors, així els bebès comprenen que les coses desapareixen, però que també tornen. Els bebès del curs Linda de Kids&Us coneixen molt bé el joc i aquesta setmana us portem una cançó perquè pugueu jugar-hi a casa.

Descarregueu-vos la lletra aquí.

 

Cançó i ball “Prepositions Actions

La setmana passada vam compartir amb vosaltres la cançó “Prepositions” i avui donem un pas més: afegim noves preposicions i ampliem el ball! És el que podríem anomenar una versió evolucionada que afegeix dificultat. Prepareu-vos per passar-ho bé amb les preposicions en anglès!

Balla “Prepositions Actions”

 

SETMANA 7

Cançó “Linda, Where Are You”

La Linda és la protagonista del segon curs de Babies a Kids&Us. És una rateta adorable, afectuosa i divertida que juga amb els nens i les nenes de 2 anys. Aquesta setmana us proposem que escolteu una de les cançons del curs: “Linda, Where Are You”.

Un cop hàgiu escoltat la cançó podeu jugar a endevinar quins són els vostres llocs preferits del poble, la ciutat o de casa!

Descarregueu-vos la lletra aquí.

Canta “Linda, where are you”

 

 

Cançó i ball “Colours”

Amb aquesta activitat que us proposem coneixerem alguns colors en anglès al ritme d’aquesta cançó i a més podrem jugar a casa buscant objectes d’aquests colors: red, blue, green and yellow! Us animeu a cantar-la i ballar-la?

Descarregueu-vos la lletra aquí.

Escolta “Colours”

 

Cançó i ball “Prepositions”

Els bebès d’1 a 2 anys podran ballar aquesta cançó tan divertida a la vegada que entren en contacte amb les preposicions en anglès. Mai és massa d’hora per saber quan diem on i quan diem in, oi?

Animeu-vos a ballar aquesta coreografia amb els petits de casa!

Descarregueu-vos la lletra aquí.

 

SETMANA 6

Cançó i ball “Numbers Song”

Aquesta cançó és mítica per a les famílies de Kids&Us. S’enganxa com ella sola, ens ajuda a aprendre els números i a més la tindrem al cap una bona estona després d’escoltar-la. És “Numbers Song” i ens fa molta il·lusió compartir-ne la coreografia amb vosaltres.

Esteu preparats?

 

Cançó “Yummy Yummy”

Senzilla i breu, dues de les qualitats necessàries perquè una cançó tingui èxit entre els més petitons de la casa. La cançó que us proposem aquesta setmana és així, fàcil de recordar, amb melodia senzilla i, per suposat en anglès! És ideal per a bebès d’1 a 2 anys.

Amb la cançó “Yummy Yummy” practicarem els colors i a més, sabrem què torna bojos als micos. Are you ready to sing?

Descarregueu-vos la lletra aquí.

Balla “Yummy Yummy”

 

SETMANA 5

Cançó “Drink my Juice”

En una casa amb nens i nenes petits, qualsevol moment pot ser una festa. Així que aquesta setmana us proposem música, per exemple, pel berenar o pel segon esmorzar (que sabem que cada matí n’hi ha un parell almenys 😉).

“Drink my Juice” és una de les cançons de les nostres Storytimes per a bebès. Esperem que la gaudiu, és curteta i molt senzilla. Us animeu a cantar-la?

Descarregueu-vos la lletra aquí.

 

Quin temps fa avui? Cançó i ball “Weather”

Potser una de les rutines que més heu instaurat aquests dies a casa és mirar quin temps fa i apuntar-ho en una pissarra o calendari. És un moment divertit per fer en família, molt senzill i que ajuda a seguir una rutina matinal als petits. A més, segur que és una tasca que feien cada dia a l’escola o a la llar d’infants.

Us proposem que aneu un pas més enllà amb aquesta rutina i que ho feu en anglès; per això, aquesta setmana compartim amb vosaltres la nostra cançó “Weather”. Té coreografia, així podeu començar el dia amb ritme!

 

SETMANA 4

Cançó pel moment del bany

Com a pares i mares de nens d’1 i 2 anys, si hi ha una rutina ben agafada, és la del moment del bany. Des del moment en què els podem començar a banyar iniciem un ritual diari en el qual tot està pensat (a no ser que sigui el tercer fill, que llavors ja no sabem ni on tenim el termòmetre de la banyera): la temperatura de l’aigua, les joguines, la tovallola, la crema hidratant... Estem segurs que molts de vosaltres també teniu alguna cançó que fa que banyar-se sigui més divertit. Aquesta setmana us compartim la nostra.

És una cançó molt senzilla perquè els petits reconeguin els ditets dels peus, la cara o la panxeta. No sabem si els vostres fills i filles es relaxen o s’activen amb l’aigua, però sí que sabem que mai hi ha prou joguines, ni prou bombolles, ni prou tovalloles per eixugar l’aigua que esquitxen... ni prou cançons perquè el bany sigui una festa!

Descarregueu-vos la lletra aquí.

És l’hora del bany.

 

Cançó i ball per reconèixer els estats d’ànim

Ja fa unes quantes setmanes que va començar el confinament i els adults seguim adaptant-nos a la situació. La majoria passem per diferents estats d’ànim al llarg del dia, però i els petits? És molt important que sàpiguen posar paraules a les seves emocions i per això aquesta setmana compartim amb vosaltres la nostra cançó (i coreografia, perquè sabem que us encanten 😉) “Moods Song”. És molt important que els petits sàpiguen identificar les emocions i també puguin expressar com se senten.

I vosaltres, com us sentiu avui? Esperem que tranquils i segurs, us enviem una forta abraçada, o com diria la nostra estimadíssima Linda als bebès de 2 anyets: a big big hug!

Descarregueu-vos la lletra aquí.

 

SETMANA 3

Cançó i ball per anar al lavabo

A Kids&Us aprofitem qualsevol ocasió per practicar l’anglès. Des del principi ens vam adonar que els grups dels alumnes més petits tenen necessitat d’anar al lavabo durant les classes. I ja sabem que quan un petit té pipí... els altres també!

Així va ser com va néixer la “Toilet Song”, una cançó pensada per aprofitar el moment d’anar al lavabo durant les classes sense deixar de practicar anglès. Aquesta setmana us portem la coreografia. Qui s’apunta a posar-la en pràctica?

Descarregueu-vos la lletra aquí. Anem al lavabo? 😉

 

Cançó i ball per l’hora de dinar

Aquests dies som més conscients que mai que les provisions del rebost i la nevera no duren gaires dies. També us passa que un cop han acabat d’esmorzar els petits ja us estan preguntant què hi haurà per dinar? 🤷‍♀️ A tots ells els dediquem aquesta cançó i coreografia tan divertides, perquè qualsevol moment del dia és bo per practicar l’anglès.

Descarregueu-vos la lletra aquí. A partir d’avui pararem la taula amb ritme!

 

SETMANA 2

Ball per rentar-se les mans

Per això aquesta setmana us proposem una petita cançó i coreografia per rentar-nos bé les mans. Podeu repetir-la les vegades que faci falta; recordeu que la recomanació és rentar-se les mans amb sabó durant almenys 20 segons, a consciència i amb atenció.

Preparats? Llestos? Comença el ball!

Descarregueu-vos la lletra aquí.

 

Ball per recollir les joguines

Sí, sabem que recollir és una llauna, i també sabem que els bebès recollir, el que es diu recollir... no ho acaben de fer (i ens sap greu anunciar-vos que sembla que amb els anys la cosa no millora😉 ).

A Kids&Us tenim clar que les coses amb música són més fàcils i si a més tenim coreografia, doncs molt millor. Així que aquesta setmana us compartim la nostra cançó per recollir; no us assegurem que l’habitació i la sala d’estar quedin impecables, però sí que us assegurem una estoneta de riures en família.

Descarregueu-vos la lletra aquí. És hora de recollir!

 

SETMANA 1

Cançó en anglès per a despertar els teus fills

Hello Rap és una de les cançons dels cursos de Babies. Només son 25 segons, però suficients per aconseguir fer una petita coreografia que servirà per estirar-nos cada matí... o cada vegada que el nostre bebè es desperti d’una ben merescuda migdiada.

Us deixem la lletra perquè també la pogueu cantar.

 

Cançó en anglès per acabar el dia

I si és important seguir unes rutines per fer front aquests dies a casa de la millor forma possible, també ho és dormir les hores necessàries. Amb el vídeo Dream in English, els nostres amics Gina Ginger i Charlie Chives, viatgen a través del país dels somnis i conviden els nostres petits a somiar en anglès.

Repetir aquest ritual cada dia pot ajudar-los a identificar el moment d’anar a dormir i fins i tot convertir-se en una de les nostres rutines preferides.

Descobreix la lletra de Dream in English:

Lectures en anglès per a bebès d’1 a 2 anys i per a nens de 3 a 5 anys en anglès

Qui té biblioteca a casa, per petita que sigui, té un tresor, i sobretot aquests dies. Tot i que també hi ha biblioteques que ofereixen material digital, és bonic poder passar les pàgines d’un conte amb els petits de casa. Llegir és una tasca deliciosa!

Ja siguin contes inventats o contes que haguem llegit mil vegades, totes les històries fan volar la imaginació dels nostres fills i filles i els converteixen en intrèpids protagonistes que viuen aventures inoblidables.

Nori Nosy - Kids&Us

Els contes i llibres en anglès també són una manera fantàstica per seguir en contacte amb l’idioma des de casa. Si us interessa saber més sobre els beneficies de la lectura en anglès podeu llegir el post “Beneficios de los libros en inglés” al nostre blog. I vosaltres, llegiu contes en anglès?

Descobreix més llibres en anglès.

 

Dibuixos animats per a bebès d’1 a 2 anys i per a nens de 2 a 4 anys en anglès

Potser no coneixies la Betty Sheep, és la protagonista més petita de la nostra línia editorial, una ovelleta que ens sorprèn amb les seves divertides i atrevides aventures. Les seves històries estan pensades per als nens i nenes de 2 a 4 anys.

A més, la Betty també té una sèrie de dibuixos animats per a nens en anglès. Aquesta setmana us animem a veure’n dos nous capítols. 

 

SETMANA 10

Recull de la sèrie de dibuixos animats de la Betty Sheep

Durant aquestes setmanes hem pogut gaudir de tots els capítols de la sèrie de dibuixos animats per a nens i nenes de la Betty Sheep, l’ovelleta més simpàtica de la nostra línia editorial. Avui us els oferim tots junts perquè els pugueu mirar tantes vegades com vulgueu a casa o allà on sigui, que sabem que als petits els encanta repetir una i mil vegades les pel·lícules o les sèries que més els agraden. Quin ha estat el seu capítol preferit?

 

SETMANA 9

Betty Sheep – Christmas

Fa tants dies que som a casa i hem fet tantes activitats amb els petits que només ens queda plantar l’arbre de Nadal al bell mig de la sala d’estar per entretenir-nos una mica. Mentre pensem seriosament en aquesta idea, us proposem l’últim capítol de la sèrie de dibuixos de la Betty Sheep: “Betty’s Christmas”. Esteu preparats per ajudar la Betty a decorar l’arbre de Nadal? La creativitat i el treball en equip faran que aconsegueixin fer l’arbre més bonic del món.

 

SETMANA 8

Betty Sheep – A Snowy Day

Seguim repassant les estacions de l’any amb la sèrie de dibuixos animats per a nens i nenes de la Betty Sheep i ens plantem de ple a l’hivern. En un dia d’hivern podem fer moltíssimes coses: un ninot de neu, amb la seva bufanda i el nas de pastanaga; una guerra de boles de neu en família, o lliscar en trineu! Jugar a la neu és molt divertit, però també fa molt de fred, i no hi ha res millor per fer passar el fred d’un dia de neu que una xocolata calenta. Ens acompanyeu a viure un intens dia a la neu amb la Betty?

 

SETMANA 7

Betty’s Autumn

Tot i que encara estem a la primavera, aquesta setmana el nou capítol de la sèrie de dibuixos animats per a nens i nenes de la Betty Sheep, ens porta de ple a la tardor. Segur que si tanqueu els ulls, us traslladeu a un bosc preciós, amb una manta de fulles seques, i amb olor de molsa humida... Doncs el que farem en aquest nou episodi és jugar a “calent o fred” amb la Betty i la seva amiga Catty.

Després podreu jugar a casa a amagar alguna cosa i trobar-la, igual que fan les protagonistes del vídeo!

 

SETMANA 6

Betty’s Train Trip

Aquesta setmana us portem dos nous capítols de la sèrie de dibuixos animats per a nens i nenes de 2 a 4 anys de la Betty Sheep. Al primer acompanyarem la Betty en el seu primer viatge en tren. La seva amiga Catty l’espera a la casa que té a la platja per passar-s’ho d’allò més bé. Pugeu al tren amb la Betty i la seva àvia i prepareu-vos per un viatge divertit i ple d’aprenentatges. Passatgers al tren!

Esperem que us agradi aquest capítol!

 

Betty a day at the beach

I ja que hem arribat fins a la platja amb el capítol anterior, què us sembla si seguim gaudint d’ella en família? En aquest nou episodi dels dibuixos animats de la Betty Sheep, passarem un dia genial a la platja. Allà és impossible avorrir-se: jugar a pilota, fer castells de sorra, banyar-se... Però sabeu què és el primer que hem de fer a la platja? Posar-nos la crema solar!

 

SETMANA 5

Betty’s School Trip

En el nou capítol de la sèrie de dibuixos Betty Sheep, “School Trip”, la Betty va d’excursió a la muntanya amb els companys de classe. El súper esforç que fan els petits per arribar al cim de la muntanya es veu recompensat per unes vistes espectaculars. I que petitó es veu tot, les cases semblen de formiguetes! Però llavors passa una cosa inesperada que els obliga a canviar de plans. Podran fer el seu esperat pícnic al final? Mireu tot el vídeo, veureu una sorpresa final a la qual estem molt habituats aquestes setmanes.

Esperem que us agradi aquest capítol!

 

SETMANA 4

Betty’s Family

Ja hem compartit amb vosaltres 5 vídeos de la Betty Sheep i en tenim a punt uns quants més, però ens hem adonat que la Betty encara no s’havia presentat oficialment. Així que aquesta setmana hem decidit compartir el primer capítol que vam fer de la sèrie.

En aquest primer capítol coneixerem la Betty, als seus pares i a les seves cinc germanes! A partir d’aquest capítol podríeu crear el vostre arbre genealògic amb fotografies, perquè els més petits puguin identificar els seus familiars més propers. Què us sembla la idea?

 

Betty in the city

En aquest capítol la Betty i la seva mare visiten la ciutat. La Betty al·lucina amb la quantitat de cotxes, persones, edificis alts i botigues que veu, però està acostumada a viure tranquil·la al camp i creu que la ciutat és massa sorollosa. Per aquest motiu la seva mare decideix portar-la al parc a escoltar els ocellets i descansar una mica després d’una jornada tan intensa. Tot i el soroll, a la Betty li encanta la ciutat perquè l’ha visitat amb la millor guia possible.

No ens negareu que aquest és un bon pla per fer amb els petits que no viuen a les grans ciutats. Ens ho apuntem per quan tot torni a la normalitat.

 

Ja coneixeu els dibuixos animats per a nens i nenes de 2 a 4 anys de la Betty Sheep i els seus contes, però la Betty també té jocs de memòria que, igual que els contes, també funcionen amb el Talking Pen, el llapis digital que parla. La nostra oferta de continguts, contes i materials per a bebès i nens i nenes fins a 4 anys és molt àmplia i inclou trencaclosques i descarregables per seguir jugant a casa.

 

SETMANA 3

I spy at the market

Segur que coneixeu el joc del “veig veig” i l’heu provat més d’una vegada amb els vostres petits i petites. A la Betty Sheep també li encanta jugar-hi i en un dels capítols de dibuixos animats en anglès que us proposem aquesta setmana, aprofita la seva visita al mercat amb la mare per jugar i passar una bona estona.

Tot i que nosaltres no podem sortir al mercat amb normalitat, sí que podem jugar-hi, ja sigui a la cuina de casa, a la sala d’estar, al balcó o a través de la finestra.

Recordeu la fórmula, en anglès direm: “I spy with my Little eye something…” aquí afegirem el color que sigui. Jugueu amb nosaltres?

Mira el capítol ‘I spy at the market’

 

Wildlife park

Sabeu quin so fan els lloros? I els micos? I els lleons? Prepareu la motxilla perquè al següent capítol anirem d’excursió amb la Betty Sheep i la seva família a una reserva d’animals molt especial. Allà coneixerem animals de tot el món i aprendrem moltes coses sobre ells. I sempre en anglès!

 

La Betty Sheep és una de les protagonistes de la nostra línia editorial i actualment ja té cinc contes publicats, adreçats a nens i nenes de 2 a 4 anys, curiosos i amants de les històries divertides. A més, tots funcionen amb el Talking Pen, el llapis digital que parla i explica tots els nostres contes.

Els objectius de la línia editorial de Kids&Us sempre han sigut els de proporcionar a les famílies eines que les permetessin compartir l’aventura de l’aprenentatge amb els seus fills, i fer que els nens i nenes no angloparlants desenvolupin bones competències lingüístiques en anglès.

Troba els llibres de la Betty, aquí

 

SETMANA 2

Betty’s Birthday

Avui és un dia molt especial, és l’aniversari de la Betty Sheep i els seus pares li han preparat una festa sorpresa al parc, amb els seus amiguets i la família. A més, tenen un altre regalet per ella. No us perdeu el capítol, en acabar tindreu una nova manualitat per fer!

Celebrem l’aniversari de la Betty!

 

Good Night Betty

La Betty, com nosaltres, també està a casa. Després d’un dia intens en què ha jugat, dibuixat i pintat, fet alguns deures de l’escola, un parell de balls divertits i ha tornat a jugar, arriba l’hora d’anar a dormir. L’acompanyem al llit i li desitgem dolços somnis?

Bona nit, Betty.

 

SETMANA 1

Betty’s Springtime

La Betty ens proposa un joc de detectius per saber què està passant al bosc. I no ens ve al cap una millor forma de donar la benvinguda a la primavera, perquè encara que estiguem a casa, amb o sense balcó, terrassa, pati o jardí, la primavera ha arribat i no podem deixar de celebrar-ho.

Descobreix la primavera amb la Betty Sheep!

 

També us deixem un planificador en blanc perquè hi apunteu les tasques, els jocs o els menús de la setmana en família. Aquests dies tots necessitem reorganitzar-nos.

Setmana 9

KWP_Setmana9_Babies_CA

Setmana 8

KWP_Setmana8_Babies_CA

Setmana 7

KWP_Setmana7_Babies_CA

Setmana 6

KWP_Setmana6_Babies_CA

Setmana 5

KWP_Setmana5_Babies_CAT

Setmana 4

KWP_Setmana4_Babies_CAT

Setmana 3

KWP_Setmana3_Babies_CAT

Setmana 2

KWP_Setmana2_Babies_CAT

Compártelo en >