Activitats de Nadal en anglès per a nens i nenes: jocs i recursos nadalencs

Per Nadal tot sembla més bonic i és per això que us animem a aprofitar part del temps lliure que tenen els nens i les nenes durant aquestes festes per practicar l’anglès i passar estones en família. Ara que ja cantussegem nadales i preparem la decoració nadalenca, comença una temporada molt bonica per incorporar, de manera natural, l’anglès a les activitats que fem amb els nostres fills i filles. En la publicació d’avui et donarem la nostra millor selecció d’activitats de Nadal en anglès per a nens i nenes (i el millor de tot, també recursos per descarregar) perquè puguis compartir temps de qualitat amb els petits de casa i fer-los viure la màgia de les festes, així que... pren nota! 

Escriure la carta al Pare Noel en anglès 

Què et sembla si aquest any escrivim la carta al Pare Noel en anglès? Pots adaptar aquesta activitat a l’edat i al nivell d’anglès dels teus fills/es, és una bona oportunitat per seure en família i pensar què demanareu. Si el teu fill/a té un bon nivell d’anglès, l’estructura de la carta pot ser una bona oportunitat perquè redacti amb més detall com li ha anat l’any; si encara és petit/a, pot fer-ho amb alguna frase de salutació o de comiat en anglès, segur que n’estarà molt orgullós/a. És una de les activitats de Nadal infantils en anglès que més els agradarà i, per aquest motiu, a Kids&Us hem preparat un disseny especial amb el qual els teus petits podran escriure la carta amb il·lusió. Pots descarregar-te la nostra carta a Santa Claus aquí. 

letter to santa Kids&us

Contes de Nadal i recursos per pintar i aprendre anglès 

Els contes de Nadal ho tenen tot perquè expliquen històries boniques i són preciosos. Amb els contes, els nens i les nenes aprenen vocabulari en anglès, descobreixen expressions i recursos per explicar les coses d’una manera molt més natural. En aquesta publicació de l’any passat (en castellà) trobaràs set contes nadalencs que ens encanten, com el meravellós The Nutcrkacker o el fantàstic The Polar Express 

Una altra activitat divertida és pintar. Els petits de la casa poden aprendre frases senzilles i comprendre’n el significat gràcies al dibuix que les acompanya. Si, a més, és un recurs que promou hàbits saludables, l’activitat és perfecta. Descarrega en aquest enllaç el recurs especial per pinar que hem dissenyatnomés necessitecolors o retoladors i ganes de passar un moment entretingut amb el teu fill o filla. 

Jocs nadalencs en anglès  

El Nadal també és temps de jocs, i com que tenim més temps, és una bona ocasió per preparar els nostres propis jocs de taula. No et preocupis, hem preparat uns descarregables perquè sigui molt senzill.  

Gina Ginger Christmas Memory Game 

En aquest joc els nens i les nenes aprendran els noms en anglès d’elements clàssics de la decoració nadalenca. Descarrega’t aquí les fitxes del joc de la Gina i les instruccions; a continuació, haureu de posar les targetes cap amunt i començarFind Santa’s HatFind the snowman! 

Betty Sheep Christmas Memory Game 

Amb la divertida ovella Betty també podem jugar al memory mentre aprenem els noms dels animals en anglès. Descarrega’t aquí tot el material d’aquesta versió i que comenci la diversió! This is a mousethis is a mouse I have got a pair! 

Gina Ginger Sleep Fairy Memory Game 

En aquesta versió del joc, els més petits aprendran vocabulari sobre els estats d’ànim amb la Gina Ginger! Descarrega’t aquí les instruccions i els materials per imprimir, retallar i pintar. El joc podrà començar quan tingueu les dues còpies de totes les targetes que us proposem. Consisteix fer parelles entre les cartes de la Gina Ginger i les expressions que expressen les seves emocions, i sobretot, no us oblideu de dir-ho tot en anglès: Gina is happy. Gina is happy. I have got a pair! 

Troba les 7 diferències 

Aquesta activitat potencia la percepció visual i l’atenció dels nens i les nenes. A més, és genial perquè n’estimula la intel·ligència. Hem dissenyat un especial perquè trobis les set diferències: pots descarregar-lo des d’aquí i imprimir-lo. Amb aquest joc, els teus petits es divertiran mentre aprenen. Recorda que han de dir cada detall en anglès.  

Nadales: les cançons de Nadal per excel·lència 

Tan important com un bon Christmas tree o escriure la carta a Santa Claus, és cantar nadales! Qui pot resistir-se a taral·lejar melodies nadalenques quan comença el mes de desembre? I si aquest any les cantem en anglès? Tant si prefereixes les nadales tradicionals com versions més modernes, no et perdis aquesta llista amb la nostra millor selecció de cançons nadalenques disponible a Spotify. Us esperen moltes hores de música acompanyats de lAll I want for Christmas is you, Jingle BellsSanta Claus is coming to town i moltes més cançons de Nadal per amenitzar totes les activitats familiars durant les festes.  

Cantar és divertit, però... i si a més ballem? Us animem a aprendre la coreografia de Paint the World o la de la cançó Wash your hands per recordar a la canalla la importància de rentar-se bé les mans, ballant serà més divertit i fàcil! 

Per si no en teniu prou amb totes aquestes activitats, i voleu un pla per cada dia, et convidem a seguir-nos a Instagram, on estem compartint el nostre calendari d’advent o calendari de Nadal, amb moltes i divertides activitats de Nadal en anglès per a nens i nenes. A Kids&Us volem que aquestes vacances de Nadal siguin inoblidables i que els nens, les nenes i tu les aprofiteu al màxim.  

 

Pssssst... Encara no coneixes les Fun Weeks de Nadal de Kids&Us? 

Kids&Us ens encanta el Nadal i ens agrada celebrar-lo amb tots vosaltres. Per això, un any més, hem preparat un calendari d’activitats lúdiques i en anglès per divertir-nos junts durant les vacances nadalenques i sense deixar d’aprendre anglès. Les Christmas Fun Weeks de Kids&Us estan dirigides a nens i nenes de 3 a 10 anys. Viurem de primera mà el millor d’aquestes festes, amb jocs, manualitats i un munt de diversió adaptada a cada grup d’edat. A què esperes per reservar la teva plaça? Posa’t en contacte amb el teu centre més proper per obtenir més informació. 

Important: les Fun Weeks segueixen tots els protocols anti-COVID perquè aquestes festes siguin tan màgiques com sempre, però més segures que mai. 

 

Compártelo en >