Viatges d’estudi per a nens i joves: com aprendre anglès a l’estiu

Fer un viatge d’estudi a l’estranger sempre ha estat una de les eines més eficaces per aprendre anglès: la immersió diària en la cultura d’un país de llengua anglesa i el context internacional ajuden a millorar la comprensió oral i de l’anglès, així com la pronunciació i l’expressió oral. Els alumnes han d’expressar-se en anglès no només durant les hores lectives, sinó també durant el temps lliure, normalment organitzat per l’escola per garantir que tinguin hores de diversió i entreteniment. La resta són vacances, però alhora estudiant anglès!

 

Quins viatges d’estudi cal tenir en compte?

Nueva llamada a la acción

Viatges d’estudi per a tota la família

Si els vostres fills són massa petits per marxar sols en un viatge d’estudi, la solució és fer un viatge d’estudi en família. Sí, ho heu entès bé! Hi ha diverses escoles d’anglès que ofereixen programes per a nens i adults. D’aquesta manera, podreu aprofitar per refrescar el vostre anglès i ajudar els nens i nenes a introduir-se en un context d’una ciutat estrangera on sentiran parlar anglès al carrer. Una experiència bonica per fer en família i una mica diferent de les vacances en família habituals.

 

Viatges d’estudi intensius

Per als més grans, el clàssic viatge d’estudi comprèn els cursos de llengua al matí i una sèrie d’activitats a la tarda per aconseguir una verdadera full-immersion en llengua anglesa. Un curs d’anglès intensiu permet als joves aprendre anglès més ràpidament, mentre que les activitats de la tarda els ajuden a crear relacions i oportunitats per conèixer altres alumnes internacionals.

 

Viatges d’estudi en família o a casa del professor

Hi ha altres opcions que permeten als nens i als joves de viure una experiència única i allotjar-se a casa d’una família anglesa, o directament a la del seu professor: d’aquesta manera podran aprofundir en tots els aspectes de la llengua anglesa relacionats amb les activitats quotidianes. Aquest tipus d’experiència s’aconsella a qui ja té coneixements de la llengua anglesa i vol perfeccionar la pronunciació i la conversació.

 

Colònies d’estiu

L’opció més sol·licitada per als viatges d’estudi són les colònies d’estiu, que ofereixen la possibilitat de dur a terme classes de diverses disciplines en anglès. Per exemple, si el vostre fill o la vostra filla toca un instrument o practica un esport, podria compaginar l’aprenentatge de l’anglès amb la música i el seu esport preferit: una fórmula original i molt diferent del curs d’estiu estàndard.

 

Com veieu, l’oferta és molt variada! Ja us hem donat alguns consells per ajudar-vos a escollir el curs d’anglès més adaptat als vostres fills, i us hem suggerit les quatre característiques que no hi poden faltar: interacció amb els altres nens i nenes, constància en exposar-se a la llengua, progressió en l’aprenentatge i la diversió, perquè els nens i nenes aprenen més fàcilment i aconsegueixen memoritzar els conceptes més fàcilment quan es diverteixen.

Nosaltres, a Kids&Us, ho sabem molt bé. De fet, el nostre mètode per ensenyar la llengua anglesa es basa en un aprenentatge natural, que ajuda a desenvolupar les competències lingüístiques dels nens i nenes gràcies als jocs didàctics i a les activitats divertides. Exactament el que necessiten els nostres fills i filles en aquest moment, després d’haver afrontat un hivern atípic, separat dels seus coetanis.

Aquest any, el tancament d’algunes fronteres, les regles dictades per la pandèmia i la por de viatjar han fet que els viatges d’estudi a Anglaterra o a altres països siguin una gran utopia. I si us diguéssim que els vostres fills podrien gaudir de tots els avantatges d’un viatge d’estudi d’anglès sense sortir d’Espanya?

 

Els avantatges dels casals d’estiu Kids&Us: entre viatges d’estudi i les colònies d’estiu

Cool Off

Com us hem explicat moltes vegades aquí al nostre blog, a Kids&Us creiem que és fonamental exposar-se de manera quotidiana a la llengua anglesa des de ben petits: escoltar àudios en anglès cada dia ajuda els nens i nenes a reconèixer els sons de la llengua, a aprendre nou vocabulari, a memoritzar a través de la repetició i a desenvolupar més fàcilment la comprensió i l’expressió oral.

Els nostres expertes en pedagogia treballen constantment per crear materials lúdics i didàctics que permetin als nostres alumnes aprendre constantment, de marea progressiva i contínua la llengua anglesa: dels peluixos per als més petits als jocs de taula i els memory games imprimibles; de les pistes d’àudio per escoltar a casa o de vacances gràcies al Llapis digital (Talking Pen), als vídeos o als llibres. Aquests materials van acompanyats d’una sèrie d’activitats pensades específicament per a les vacances d’estiu, per compaginar les estones a l’aire lliure amb el joc i l’aprenentatge de l’anglès.

Ja us hem presentat els casals d'estiu de Kids&Us, organitzats respectant els protocols de seguretat per garantir la diversió dels nens i nenes i cuidar la seva salut. Les nostres activitats d’estiu per a nens i nenes de 3 a 13 anys representen una alternativa vàlida al clàssic viatge d’estudi a l’exterior: els casals d’estiu Cool Off, les Fun Weeks, les vacances English&Fun i els casals d’estiu Summer Fun permeten als nens desenvolupar les seves competències en llengua anglesa, interaccionar amb els seus coetanis i divertir-se.

Aquí teniu alguns dels beneficis que ofereixen els nostres casals d’estiu:

  • Full-immersion d’anglès: no és necessari anar a l’estranger per viure una experiència immersiva en llengua anglesa. Als casals d’estiu Kids&Us totes les activitats es realitzen en llengua anglesa, gràcies al suport dels nostres professors qualificats.
  • Grups petits subdividits per franges d’edat: estem compromesos a oferir l’atenció que es mereix cada nen i nena. Per això optem per crear grups petits, de 10 alumnes com a màxim, subdividits per franges d’edat: d’aquesta manera afavorim la interacció entre els alumnes amb el mateix nivell d’anglès.
  • Activitats lúdiques i didàctiques: volem que els nens i les nenes aprenguin anglès divertint-se. El nostre equip pedagògic ha creat una sèrie d’activitats eficaces per a l’aprenentatge i, alhora, interessants per als nens i nenes: representacions teatrals, contes, cançons, jocs a l’aire lliure, esports, balls en grup, tallers de disseny o altres activitats artístiques, per combinar la psicomotricitat i l’aprenentatge de l’anglès.

Ara només us falta descobrir el casal d’estiu Kids&Us més proper per regalar als vostres fills l’oportunitat de fer unes vacances sense preocupacions.

 

Descubre el método Kids&Us

Compártelo en >