This World is your Stage

A Kids&Us cada any encetem una nova campanya, una campanya anual que ens alinea a tots els que formem part d’aquest món amb la nostra filosofia i raó de ser. Kids&Us és un univers que creix perquè aspira a l’infinit. La inèrcia del creixement ens impulsa i ens porta a agafar més i més velocitat, i precisament per aquest motiu és important fer una pausa cada any per impregnar-nos de la nostra essència, per no perdre el nord.

Gestar una campanya és un procés fascinant i veure-la néixer és un goig indescriptible. Una nova campanya comença a conceptualitzar-se gairebé el dia després del llançament de l’anterior, que sol coincidir amb la nostra convenció anual. És en aquell moment, quan encara tenim l’adrenalina a la sang i el cap que ens fa bombolletes, que amb la Susanna Sala, la nostra ànima creativa de Kids&Us, ens tanquem per fer la pluja d’idees per a la següent.

Cada campanya té un ADN propi. Per mi és comparable a un fill: els pares ja poden ser els mateixos que el resultat sempre és diferent. De la passada en podríem destacar el color, l’energia i la vitalitat, i de la d’aquest any, la càrrega emocional desbordant que se’n desprèn.

En aquesta ocasió hem volgut fer una crida a tots els pares i mares convidant-los a ser personatges secundaris però alhora essencials en la vida dels seus fills. Són ells, els pares, els que tenen un rol destacat amb una missió molt important: donar-los eines per ajudar-los a ser els protagonistes i directors de la seva pròpia vida o, més ben dit, de la seva pròpia història.

Com una mare que du el seu fill al món, la mare de la nostra campanya deixa el seu petit enmig d’un escenari buit que simbolitza el futur de la criatura, on tot està per construir. De sobte el nen es troba sol i descals sota l’escalfor del focus que l’il·lumina i que l’acompanyarà durant la vida que protagonitzarà. 

En una altra imatge que hem fet servir, hi apareix un nen petit assegut a la cadira del director i ens hi adrecem com si fos el nostre fill. Li diem i li recordem: “El món és el teu escenari, no ho oblidis mai,  (“The World is your Stage”). Prepara’t per ser el director de la teva pròpia pel·lícula. No deixis que la vida et porti, sigues tu el que porta la vida.”

Això és només un teaser del concepte que veureu reflectit en tota la comunicació d’aquest any. Espero que tota aquesta inspiració, que s’ha condensat i concretat en totes les peces de comunicació que anireu veient en el transcurs de l’any, us inspiri per fer del vostre rol com a pares el millor paper de la vostra vida.

 

* El món és el teu escenari

Compártelo en >