Receptes de Nadal senzilles i en anglès per preparar amb nens i nenes

Ja tenim el Nadal a tocar! Aquest any serà una mica diferent, a conseqüència del període històric que estem vivint; per això, tenim motius de sobra per proposar-vos noves activitats per fer amb els nens durant les jornades a casa. Hi ha res millor que experimentar a la cuina? Cuinar amb el pare i la mare és un moment especial per als nens i nenes perquè enforteix els vincles efectius i dona responsabilitats als més petits. 

Com sempre, una simple activitat pot convertir-se en l’ocasió ideal per aprendre o millorar l’anglès. Avui us suggerim algunes receptes de Nadal senzilles per a nens i nenes, amb les quals els vostres fills podran aprendre anglès cuinant i passant-s’ho bé! 

Les nostres receptes de Nadal: preparem tot el que necessitem! 

No cal recordar-vos que als nens els encanta participar a la cuina! Ja ho haureu comprovat si vau seguir els nostres consells i vau preparar algunes de les receptes fàcils que us vam recomanar fa un temps (post en castellà). 

Aquesta vegada us volem proposar més receptes originals, delicioses i divertides, perfectes per a un esmorzar o un berenar durant les festes de Nadal. Estem segurs que als nens  —i no tant nens! els encantarà preparar amb vosaltres aquestes delícies nadalenques! 

Aprendre a fer galetes de Nadalgingerbread  

joyful-Tbt_kcHzp6A-unsplash

Què seria el Nadal sense els clàssics homenets de pa de gingebre, un dels dolços de Nadal per excel·lència? Hi ha moltes versions d’aquesta recepta perquè pugueu preparar aquestes galetes delicioses i per fer-les amb la forma que us agradi més. Si no teniu gaire temps per preparar-les o si els vostres fills són massa petits per pastar-les, podeu comprar-ne de fetes i passar directament a la part més divertida: la decoració!  

Els ingredients per al glacejat són:  

  • ½ lliurde sucre de llustre (consulteu el convertidor de llibres-quilograms) 
  • cullerades de mantega o margarina 
  • ½ culleradeta d’extracte de vainilla 
  • 1 ½ (o 2) cullerades de llet 

Ja us podeu descarregar el receptari amb les instruccions, el material i els ingredients per preparar les nostres receptes de Nadaltambé inclou la del glacejat (icingper decorar les galetes! En aquest PDF també hi trobareu una petita sorpresa pels nens i nenes: després de preparar cada recepta, hi trobaran un joc per aprendre vocabulari en anglès. 

Aprenem a fer xocolatines de Nadal: choco peanuts 

Aquesta recepta és una must-do-experience de veritat per fer durant el període nadalenc i té moltes versions: amb nous, ametlles o amb fruits secs. Avui us proposem preparar-ne una versió amb mantega de cacauet, per fer més capritxós el berenar dels vostres fills i filles amb aquest dolç de Nadal. 

Els ingredients que necessitareu són...  

  • 2 cullerades de mantega 
  • ¼ de tassa de cacau 
  • ½ tassa de sucre 
  • ¼ de tassa de llet 
  • Un pessic de sal 
  • cullerada de vainilla 
  • cullerada plena de mantega de cacauet 
  • tassa i mitja de farina d’avena 

Seguiu els passos que s’indiquen al receptari que hem preparat per vosaltres! Si encara no l’heu descarregat, feu clic aquí i llegiu la recepta dels choco peanuts de Nadal en anglès. També trobareu un joc per imprimir per tal que els vostres fills i filles puguin aprendre vocabulari nou. 

Aprenem a preparar unes postres de Nadalmini cheesecakes 

El cheesecake no necessita presentació! Aquestes postres ja han entrat a les nostres cuines, i amb moltes versions diferents! La que us proposem avui és una recepta simple, ideal perquè els nens i nenes preparin molts mini cheescakes i els decorin com ells vulguis de cara a Nadal.  

Els ingredients que necessitareu són...  

  • Una terrina de formatge crema per untar 
  • ½ tassa de sucre 
  • Un pot de nata per decorar (per exemple, la congeleu i llavors la descongeleu) 
  • 12 galetes tipus Oreo 
  • ½ tassa de mantega 
  • Decoració per a postres (opcional) 

En aquest cas, també podeu seguir el pas a pas de la recepta aquí i entretenir els nens i nenes fent-los reconèixer els ingredients i materials que s’utilitzaran. Si teniu més fills, transformeu aquesta activitat en un joc amb recompensa: per cada paraula que trobin podran decorar un dels mini cheesecakes.  

Si per vosaltres la cuina és un hobby en família i voleu aventurar-vos en el baking amb els vostres fills i filles, seguiu el blog de Mary Berry, una cèlebre food writer britànicaper descobrir moltes altres receptes de Nadal (i no només de Nadal!) per llepar-se’n els dits! 

Que comenci el repte a la cuina! Estem impacients per veure els resultats: els vostres fills i filles aprendran molt vocabulari nou en anglès i aquest Nadal, més casolana que mai, brillarà gràcies als seus somriures! 

Feliços dolços de Nadal a tots!  

yulian-karadzhov-kHUWoh-HAwE-unsplash

 

Compártelo en >