Matrícules obertes a Kids&Us!

 

Es va acostant el final d’aquest curs i a Kids&Us ja estem preparant-nos amb entusiasme per començar el curs escolar vinent al setembre ple d’aprenentatges i descobriments. Obrim matrícules per als cursos dirigits a infants a partir d’un any. Sabem que pot semblar una mica aviat, però reservar plaça ara us assegura poder triar el grup i l’horari que millor s’adapti a les vostres necessitats i preferències.  

A Kids&Us, entenem la importància de prendre decisions educatives fonamentals per al futur dels vostres fills i filles, i volem recordar-vos els motius pels quals formar part de la nostra família pot marcar la diferència: 

  • Mètode Natural English: el nostre mètode replica el procés natural d’adquisició de la llengua materna, fet que assegura un aprenentatge autèntic i espontani des de les primeres etapes del desenvolupament infantil. 
  • Metodologia innovadora: a Kids&Us hem revolucionat el món de l’aprenentatge de l’anglès. La nostra metodologia única manté els infants motivats i compromesos amb l’idioma a través d'activitats dinàmiques
  • Acompanyament personalitzat: ens preocupem pel creixement i el desenvolupament acadèmic i personal del nostre alumnat. És per això que treballem amb grups reduïts i adaptem els nostres materials i recursos a la realitat de cada etapa de desenvolupament.
 

El nostre equip està preparat per afrontar-se a qualsevol repte i assegurar una experiència educativa inigualable al nostre alumnat. 

Esteu llestos per embarcar-vos en aquesta emocionant aventura educativa i descobrir tot el que us pot oferir Kids&Us? Si és així i voleu més informació, trobareu el centre Kids&Us que us queda més a prop a la nostra pàgina web. 

 

Centres Kids&Us

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >