Maneres originals de celebrar Sant Valentí en anglès amb els més menuts

El Dia de Sant Valentí és una oportunitat perfecta per demostrar l’amor i l’afecte pels nostres éssers estimats. Se t’acut una millor manera de fer-ho que incloent els més menuts en la celebració? En aquest article, et proposem maneres originals i creatives de celebrar Sant Valentí en anglès amb infants i així crear records especials que duraran tota la vida. 

1. Postals de Sant Valentí fetes a mà 

Anima els teus fills i filles a expressar la seva creativitat fent aquestes postals de Sant Valentí! Dona’ls materials com cartolines, adhesius i llapis de colors perquè facin postals personalitzades per a amics i familiars. Aquesta activitat no només promou l’amor, sinó que els ajuda a treballar les habilitats motores fines. 

2. Taller de decoració de galetes 

Organitza un taller de decoració de galetes. Prepara galetes amb forma de cor i dona glacejats i cobertures diverses als teus fills i filles. Mentre les decoren, poden aprendre vocabulari en anglès relacionat amb els colors i les formes. Tot això farà d'aquesta activitat una experiència deliciosa i alhora educativa!  

3. Contes d’amor en anglès  

Llegeix contes en anglès que celebrin l'amor i l’amistat. Tria contes d'acord amb les edats dels teus fills i filles i que incorporin vocabulari relacionat amb Sant Valentí. Després de llegir-los, podeu comentar la història plegats. Així treballareu la comprensió de l’anglès! 

4. Manualitats de Sant Valentí  

Organitza una sessió de manualitats amb la temàtica de Sant Valentí en la qual feu cors decoratius o polseres, per exemple. Aquestes activitats no només són divertides sinó que també són una excel·lent oportunitat per introduir vocabulari i estructures noves en anglès. 

5. Caça del tresor  

Retalla cors de paper i escriu-hi frases en anglès. Organitza una caça del tresor: els teus fills i filles hauran de trobar els cors amagats per casa o al jardí! Un cop els hagin trobat, els més menuts poden aprendre i compartir les frases en anglès. 

6. Karaoke romàntic 

Anima els més petits a participar en una sessió de karaoke romàntic. Trieu junts cançons en anglès amb lletres senzilles i significatives. Aquesta activitat no només és divertida, sinó que també els ajuda a millorar la pronunciació i la comprensió auditiva en anglès. 

 

Sant Valentí, una festa que reivindica el romanticisme i l’afecte, ha captivat cors d’arreu del món. No obstant això, poca gent coneix la fascinant història que s’amaga rere aquesta celebració. Descobrim plegats l'encant de Sant Valentí: d’on sorgeix i quines tradicions han perdurat al llarg dels segles.  

El misteri de Sant Valentí  

No se sap exactament quan es va començar a celebrar el Dia de Sant Valentí, ja que hi ha diverses llegendes sobre aquest sant. La versió més acceptada explica la història d’un sacerdot romà que es deia Valentí i que va desafiar les ordres de l’emperador Claudi II, que no permetia celebrar matrimonis en temps de guerra. Valentí va continuar unint parelles en matrimoni en secret. Finalment, va ser arrestat i executat per desafiar un decret imperial. 

L'associació de Sant Valentí amb l’amor romàntic 

Tot i que els orígens de Sant Valentí estan connectats amb actes de desafiament i sacrifici, l'associació d’aquest sant amb l’amor romàntic es va consolidar a l’edat mitjana. Durant aquella època, la creença popular a Anglaterra i França sostenia que el 14 de febrer marcava l’inici de la temporada d’aparellament de les aus; per tant, aquest dia simbolitzava l’amor i la fertilitat. 

L'associació de Sant Valentí amb les cartes d’amor  

Al segle XV, la gent va començar a intercanviar-se missatges d’amor per escrit durant el Dia de Sant Valentí. La duquessa d’Orleans va ser una de les primeres persones que va enviar una carta per Sant Valentí; va ser l’any 1415 mentre estava presa a la Torre de Londres i el destinatari de la carta va ser el seu marit. 

L’origen de les postals de Sant Valentí 

La tradició d’enviar cartes d’amor va evolucionar amb l’arribada de les postals de Sant Valentí al segle XIX. La irrupció de la impressió en massa va possibilitar la creació de postals personalitzades, un costum popular que s’ha mantingut fins a l’actualitat. 

Flors i bombons 

L’intercanvi de flors i bombons també s’ha convertit en una tradició emblemàtica de Sant Valentí. El fet de regalar roses vermelles com a símbol de l’amor romàntic s'atribueix a l'associació d’aquesta flor amb Venus, la deessa romana de l’amor i la bellesa. 

Celebracions globals 

Tot i que les tradicions poden variar d’un país a un altre, l’essència de celebrar l’amor i l’amistat és present arreu del món. Des de l’intercanvi de regals fins als sopars romàntics, la celebració de Sant Valentí ha evolucionat per adaptar-se a les diverses cultures i maneres de demostrar afecte. 

 

El Dia de Sant Valentí, d’origen intrigant i amb tradicions ben arrelades, continua sent una celebració universal de l’amor. Sigui amb cartes escrites a mà, postals personalitzades, flors o bombons, aquesta festa ha perdurat al llarg dels segles com a recordatori constant de la importància d’expressar afecte a tothom a qui apreciem. Sant Valentí també ens convida a celebrar i retre honor a l’amor de tota mena... tant en anglès com en altres idiomes.  

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >