L’anglès no s’atura a Kids&Us

Els nostres fills ja porten més de 40 dies de confinament a casa. Més de 40 dies traduïts en un munt d’hores intenses en família, de malabars per poder atendre i cobrir totes les necessitats fisiològiques, d’aprenentatge i diversió. Uns dies que ens ha posat a prova i que segurament ha tret el millor de tots nosaltres.

És increïble la capacitat d’adaptació de l’ésser humà als canvis. Amb dies bons i dies no tan bons, però hem estat capaços d’adaptar-nos a aquesta nova realitat, perquè com deia Charles Darwin l’adaptació és la clau de la supervivència. Si bé ell parlava d’una adaptació biològica, avui els éssers humans ens trobem aquí sobrevivint cadascú en el seu rol personal –pare, mare, fill– o professional –i en el cas dels que formem part de Kids&Us, el rol és d’educadors.

A Kids&Us no ens resignem al fet que el món s’aturi sense més, perquè si bé ens ha quedat més d’un terç del curs pendent, no podem permetre que els nostres nens i nenes comencin el pròxim curs amb aquest buit de continguts. És per això que des del primer moment del confinament, i fent malabars, vam posar tot el nostre esforç i enginy per crear uns continguts que si bé no van néixer com a substitutius de les classes sí que han anat evolucionant, aportant cada vegada més amb la intenció d’aproximar-se el màxim a tot allò que els nostres alumnes haurien d’estar fent a les aules. El que va néixer d’una manera espontània, per cobrir la necessitat puntual d’un parell de setmanes, s’està convertint en un contingut millorat i adaptat a les noves circumstàncies per acabar sent un concentrat dels continguts imprescindibles per poder seguir avançant i arribar com més preparats millor al proper curs.

A més també seguim treballant per fer arribar l’anglès de Kids&Us a totes les famílies que ho desitgin. Al nostre blog trobareu noves propostes cada setmana: cançons i coreografies, receptes de cuina, manualitats esbojarrades i dibuixos animats amb les protagonistes de la nostra línia editorial. És la nostra iniciativa Stay at Home, que desitja omplir les cases d’estones alegres i profitoses en anglès.

Els experts ens diuen que canviaran moltes coses, que costarà reprendre la vida anterior a l’arribada de la COVID-19, però, si d’alguna cosa estem segurs, és que hi ha una cosa que no canviarà mai: la nostra voluntat perquè els nens i les nenes aprenguin anglès malgrat tot el que pugui succeir. I per fer-ho comptem amb un equip disposat, capaç i adaptable.

No hi haurà res que ens aturi, perquè si hi ha quelcom extremadament valuós i irrecuperable és el temps. Els nostres alumnes disposen d’uns anys que els permeten dedicar-se plenament a formar-se i a preparar-se pel seu futur i creiem que la nostra responsabilitat és que la seva formació no es vegi interrompuda i el seu temps, malbaratat.

Situacions com l’actual ens esperonen, ens fan aguditzar l’enginy i la creativitat per continuar essent capaços de mantenir-nos ferms en el nostre compromís, i que els nens i nenes aprenguin anglès malgrat tot. Your kids are going to learn English, no matter what*.

Una abraçada ben gran. Us trobem a faltar.

*Malgrat tot, els vostres fills aprendran anglès.

Compártelo en >