Kids&Us: un cap de setmana al Festí Fest

 


A Kids&Us, l'aprenentatge de l'anglès no és només el que succeeix dins de l'aula, sinó també fora d'ella. I aquesta és la nostra missió: que l'alumnat aconsegueixi l'èxit en l'aprenentatge de l'anglès amb sentit; jugant i interactuant amb altres persones, perquè així és com aprenem els éssers humans.

Per aquest motiu, vam participar els dies 14 i 15 de setembre al Festí Fest, el festival gastronòmic de proximitat organitzat pel Diari ARA a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Una ocasió única per realitzar diferents activitats juntament amb les famílies en un espai emblemàtic.

Desenes de nens i nenes es van apropar durant el cap de setmana per gaudir d'un dia especial en família. Amb Little Chef, vam practicar l'anglès creant saboroses receptes de Banana Sushi. I vam viure una gran aventura en anglès amb 'Under the Sea', la història d'un nen aventurer a la recerca d'un tresor perdut.

En resum, un cap de setmana ple de bon ambient, menjar, diversió i molt anglès. Gràcies a totes les famílies que ens van acompanyar durant aquests dies!

Aquí us deixem un petit resum de com va ser la nostra experiència al Festí Fest:

 

Si vols més informació sobre l'aventura d'aprendre anglès a Kids&Us, no t’ho pensis! Troba el centre Kids&Us més proper i vine a visitar-nos en persona! Tenim moltes ganes de conèixer-te.  

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >