L'Associació de Franquícies de Catalunya atorga a Kids&Us el premi a la franquícia catalana més destacada del mercat internacional.

 

 

L'Associació de Franquícies de Catalunya (AFC), amb el patrocini de RSBiz, ha revelat el nom dels guanyadors de la V edició dels “Premis Franquícies de Catalunya 2023”, que es van lliurar dimarts 12 de desembre a Barcelona.

Un Jurat compost per Montserrat Gallardo, subdirectora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya; David Casals, periodista del diari Expansión; Silvia Pagan de l'Álamo, Responsable de Franquícies i Convenis Empreses de BBVA Catalunya; Ana Úbeda, advocada sòcia del bufet Fieldfisher, i Xavier Vallhonrat, president de l'AFC, ha dictaminat atorgar aquests premis, repartits en 11 categories, entre els quals es troba el reconeixement a Kids&Us com la franquícia catalana més destacada del mercat internacional. Va recollir el premi Sergi Tomàs, Director d’Operacions Internacional. 

En aquesta relació de premiats, 6 de les 11 empreses guanyadores (entre elles Kids&Us) són socis de l'Associació Espanyola de la Franquícia (AEF), on està integrada la mateixa Associació de Franquícies de Catalunya.

Xavier Vallhonrat, President de l'AFC, assegurava que “l'èxit de la darrera convocatòria va constituir un pas endavant, que ens anima a continuar en aquest camí de reconeixement de la feina ben feta pels protagonistes del sistema de franquícies al nostre entorn”. 

L'Associació de Franquícies de Catalunya és l'entitat professional que agrupa i dona serveis als franquiciadors, als franquiciats i als emprenedors interessats en el sistema de franquícies a tot el territori català.

Entre els principals objectius hi ha l'harmonització dels interessos professionals d'ambdues parts. També, la representació de les empreses associades i el foment del sistema de franquícies davant de les administracions, institucions i organismes, públics i privats, relacionats amb el comerç, els serveis i l'economia en general.

Foto de grup dels guardonats als V Premis Franquícies de Catalunya 2023. Foto: Muriel C. de Jong.

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >