Open Day: vine a descobrir Kids&Us en una jornada de portes obertes

 

L’Open Day és una iniciativa única i exclusiva que se celebrarà els dissabtes 28 de maig i 4 de juny del 2022 simultàniament a 335 centres d’Espanya, Itàlia i França. En un sol dia, famílies de totes les ciutats podran visitar el centre Kids&Us més proper per descobrir en primera persona com funciona el mètode Kids&Us  amb diverses activitats organitzades als centres com una visita guiada, un taller d’Arts&Crafts o una Storytime.  

El temps ens ha confirmat que com més aviat els nens i nenes entren en contacte amb l’anglès, més natural els resulta aprendre’l. L’explicació és molt senzilla: quan som petits, el nostre cervell activa un munt de mecanismes per ajudar-nos a adquirir el llenguatge. No és fàcil, però la plasticitat neuronal dels primers anys de vida aconsegueix que, primer, entenguem els sons que ens envolten i que a poc a poc ens atrevim amb les primeres paraules. Si això funciona amb la llengua materna, per què no hauria de funcionar amb l’anglès? Per fer-ho, envoltem els més petits amb molts estímuls en anglès en situacions naturals i quotidianes, activant la creativitat i fomentant una educació positiva perquè l’aprenentatge també sigui espontani. Us animem a mirar pel·lícules en versió original en anglès, a ballar amb cançons en anglès i a transformar l’hora del conte en l’hora del conte en anglès. Tant és si no controleu bé l’idioma perquè aquí la clau és aconseguir un entorn de confiança i buscar estones per divertir-se i aprendre en família.   

A Kids&Us hem comprovat que una barreja d’entusiasme i naturalitat és clau a l’hora d’aprendre anglès des de ben petits perquè allibera els infants de vergonyes i pors, alhora que els ajuda a expressar-se en anglès amb més calma. És per això que aquest mes us convidem a descobrir-lo de primera mà durant l’Open Day. 

Perquè no et quedi cap dubte, intentarem respondre les preguntes freqüents: 

P: Com funciona l’Open Day? 

R: Durant l’Open Day organitzarem activitats lúdiques als centres Kids&Us. És una oportunitat perquè tant nens i nenes com les famílies visquin en directe els pilars de la nostra metodologia. Les sessions duraran unes 2 hores i s’organitzaran perquè totes les famílies puguin fer la visita al centre mentre els infants gaudeixen de les activitats que proposem.  

P: Què farem durant les sessions? 

R: Durant l’Open Day farem una visita pel centre i explicarem els punts claus de l’aprenentatge de l'anglès a Kids&Us perquè les famílies entenguin que fa que la nostra metodologia sigui tan efectiva. Alhora, els nens i nenes gaudiran d'activitats lúdiques com un taller de manualitats Arts&Crafts o una Storytime per a tota la família. 

Els avantatges de l’Open Day per a les famílies són molt clars: 

  • Entendre com s'aprèn anglès amb Kids&Us.  
  • Conèixer l’equip de professorat qualificat.  
  • Conèixer l'espai i viure l'anglès des de dins.  

P: Quin paper tenen les pares i mares aquest dia? 

R: Les famílies són els professionals emocionals, perquè un pare o mare amb motivació sempre aconseguirà motivar el seu fill o filla.  

Als cursos de Babies, les famílies acompanyen els bebès a les classes i s’impliquen activament a cada activitat. Això sí, sempre guiats pel professor/a. L’objectiu és que junts puguem despertar la curiositat dels més petits per l’anglès. 

En general, als cursos  Kids&Us, el rol de les famílies és estimular els nens i nenes fora de les aules: sigui mirant pel·lícules en anglès, llegint contes de la nostra línia editorial, reproduint les pistes d’àudio que posem a la seva disposició cada dia i un munt de recursos que permeten que els més menuts posin en pràctica el que han après a classe. 

P: Com acompanya el professorat a cada nen/a? 

R: A Kids&Us el rol del professorat és clau dins de les classes. El nostre equip està format i és auditat periòdicament per mantenir els millors estàndards en educació. Més enllà de les altes competències lingüístiques en anglès, acompanya els nens i nenes en el desenvolupament personal i propicia un aprenentatge útil de l’idioma, posant èmfasi en la construcció de frases que permetin comunicar-se als més petits. No es tracta només d'aprendre vocabulari; l’objectiu final dels nostres teachers és que nens i nenes siguin capaços de comunicar-se en anglès, tant en l’àmbit familiar com professional, de manera que tinguin el poder de la paraula, la capacitat de convèncer, de seduir i influir amb un anglès ric, precís, pulcre i versàtil. En definitiva, d’un anglès que estigui a l’altura de la seva educació i formació.  

Tenint en compte tot el que hem explicat, l'avantatge primordial de l’Open Day és que les famílies podran tenir un contacte directe amb el personal del centre i amb el món Kids&Us. 

Si vols més informació, entra a www.kidsopenday.com  i contacta amb el teu centre més proper.  

Nueva llamada a la acción

Compártelo en >