Idees de regals de Nadal 2020 perquè els nens aprenguin anglès

It's that time of the year again! L’any 2020 està sent un any de reptes majúsculs, però res no atura l’arribada del Nadal, carregat com sempre d’il·lusió i alegria dels més petits. Ha arribat aquella època de l’any en què tot són anuncis de joguines i aparadors brillants plens d’idees. És també aquell moment on els pares i educadors busquem, idees de regals de Nadal per als nens i ens plantegem, quin és el regal ideal 

 

Consells per triar el millor regal de Nadal

La Natàlia Perarnau, fundadora de la metodologia Kids&Us, ens deixa uns consells per saber triar el regal perfecte per als nostres fills i filles. “Es tracta d’una regla molt senzilla que consisteix a seleccionar només quatre regals que compleixin aquests principis:  

  • Una cosa per dur posada: roba, sabates, etc. 
  • Una cosa per llegir: un conte o una subscripció a una revista per exemple. 
  • Una cosa que necessitin: un paraigua amb els seus personatges de dibuixos preferits, una motxilla per a l’escola o unes vambes noves per jugar a bàsquet. 
  • Una cosa desitjada: la joguina que els faci més il·lusió. 

 

L’any passat ja et vam donar alguns consells que pots tornar a consultarvam parlar sobre els jocs de taula i les pel·lícules en anglès, però en la publicació d’avui volem ajudar-te a trobar el regal de Nadal ideal per aprendre anglès, adequat a l’edat del teu fill o filla. T’ajudarem a triar un regal que ho tingui tot: que sigui divertit, educatiu i que, a més, sigui un bon recurs per aprendre anglès. 

 

Idees de regals de Nadal per aprendre anglès: bebès de 0 a 2 anys 

FB_IG_NaturalGift_20_6

La regla dels quatre regals és vàlida per a qualsevol edat, també per a bebès. Quan són tan petits és important oferir-los joguines adaptades a les seves capacitats, però que també puguin créixer amb ells. Està clar que pels més petits les coses per dur posades i les coses pràctiques de la primera i tercera regles seran fonamentals, perquè durant els primers mesos de vida creixen moltíssim; no obstant això, en aquesta edat també necessiten entretenir-se i divertir-se. És el moment dels jocs sensorials que els ajudin a descobrir el món que els envolta, que els despertin la curiositat i les emocions. Hi ha alguna cosa més amorosa que un peluix? Els més petitons trobaran en els peluixos de la Lindaen Sam els seus primers millors amics. Els ajudaran a endur-se a casa tot allò que aprenen a Kids&Us i, a més, a crear situacions de joc simbòlic i afectiu, tan important per a la seva edat.  

 

Idees  de regals de Nadal per aprendre anglès: nens de 3 a 5 anys 

IMG_2165

A partir dels 3 anys, els nens i les nenes guanyen mobilitat i independènciaEn aquesta etapa ho volen fer tot solets i no poden estar-se quiets. És el moment perfecte per potenciar la seva creativitat i imaginació. Per això, a Kids&Us hem preparat lots de contes en anglès, ideals perquè els nens i nenes de 3 a 5 anys aprenguin anglès d’una manera divertida. Aquest lot inclou el nostre Talking Pen i el conte que triïs d’entre 15 títols disponibles. Te’n recomanem un per aquest Nadal, el conte Betty’s Christmas, amb el qual els petits aprendran vocabulari sobre aquesta època de l’any. Ja t’hem explicat els beneficis de la lectura en anglès i de l’exposició primerenca a l’idioma. Connectar amb les seves emocions és fonamental per motivar l’aprenentatge en aquestes edats.  

 

Idees de regals de Nadal per aprendre anglès: nens de 6 a 10 anys 

El Talking Pen segueix sent, sense cap mena de dubte, un bon regal per a nens i nenes a partir de 6 anys, però també ho són els jocs de taula per divertir-se en família aprenent anglèsJocs com ScrabblePictionary o Scattergories són un recurs perfecte per practicar vocabulari. I és que fer servir el joc com a mètode d’aprenentatge és una de les bases de l’educació positiva perquè reconeix els èxits i reforça la confiança de nens i nenes. Si combinem els jocs amb els contes, el resultat és una idea genial per regalar: el nostre Listen&Touch par llegir, jugar i aprendre anglès d’una manera entretinguda i interactiva. 

També t’animem a submergir-los en un món d’aventures amb el nostre còmic SuperKids que els proposa reptes divertits mentre aprenen anglès. Descobreix aquestes i moltes idees més de regals de Nadal per aprendre anglès organitzats per edats a la nostra guia de regals educatius en anglès i a la botiga online de Kids&Us. 

 

Sorteig nadalenc: lot de productes estrella de Kids&Us 

A Kids&Us volem ajudar-vos a trobar el regal perfecte, però també volem fer-vos-en un de molt especial. Per això tenim en marxa un sorteig nadalenc amb el qual podreu guanyar un dels tres lots de productes exclusius que sortegem.  

Per participar només has de respondre el qüestionari “Quant en saps de Kids&Us?” que hem preparat. Si et falta alguna resposta pots buscar-la a la pàgina web i si ens segueixes al nostre perfil oficial de Kids&Us a Instagram, podràs trobar-hi algunes pistes. Fes clic a l’enllaç i omple el formulari. Entre tots els que encertin les respostes, sortejarem tres fantàstics lots amb els nostres millors productes.  

 

Good luck and Merry Christmas! 

 

Nueva llamada a la acción

Compártelo en >