'Hello, world. It's me': tothom té una història per explicar

 

Alumnat, famílies, professorat, equip… A Kids&Us, tots i totes tenim una història al darrere per explicar. Una història que explica d’on venim, cap a on anem i com hem arribat a l’univers de Kids&Us. Sigui per aprendre anglès, per ensenyar-lo, per acompanyar els nostres fills i filles en l’aprenentatge o per ajudar, cadascú des del seu camp, a fer que l’aprenentatge de l’anglès amb sentit s’escampi per tot el planeta. Com que tothom té una història pròpia, a Kids&Us volem explicar totes les que puguem. 

Així va néixer Hello, world. It’s me’: un espai per saludar el món sencer i dir-li qui som, d’on venim i per què l’anglès i Kids&Us, és clar, han canviat la nostra vida per canviar-ne la direcció, donar-li impuls o aportar-hi una motivació extra. No obstant això, aquestes històries van molt més enllà de l’anglès i de Kids&Us. Són, per sobre de tot, històries de superació, de pors, d'alegries, d'experiències, de passió, de dedicació... Són històries de vida.  

La història de... la Montserrat Vers

La història de la nostra companya Montserrat Vers és la d’una persona que no ha necessitat moure’s de Manresa per recórrer el món. Des que va entrar a l'equip de Kids&Us, ja fa més d’una dècada, ha estat partícip del nostre creixement. En aquest temps, hem passat de 150 a més de 600 centres. Hem traspassat fronteres, països, idiomes i cultures; hem arribat a llocs insospitables quan la Montserrat va entrar a Kids&Us per primera vegada.  

De la mà de Kids&Us també ha anat creixent en Nil, el fill de la Montserrat, que, quan era petit, pensava que a les nostres oficines hi havia una màquina màgica que ens permetia generar centres i transportar-los a qualsevol lloc del planeta. 

“D’alguna manera, sí que hi havia quelcom de màgic en tot això: obrir escoles d’anglès, obrir les portes als nens i nenes.”, afirma la Montserrat sobre la màgia que envolta Kids&Us. No podem estar més d’acord amb ella. 

La història de... la Carla, l’Elisa, l’Olivia i la Sandra 

Si ens pregunten què dona sentit al que fem cada dia a la feina, a Kids&Us ho tenim clar. Per nosaltres, el que dona sentit a despertar-se cada matí per anar a l’oficina o a classe i treballar per millorar l'experiència de l’alumnat Kids&Us són les històries personals de cada un d’ells i elles. Els seus camins d’aprenentatge i creixement personal, dins i fora de l’aula; els somnis i les metes que assoleixen.  

“A Kids&Us hem après a parlar anglès, però sobretot que la nostra opinió és important. Va molt més enllà de l’anglès; va de la confiança en nosaltres mateixes”, ens van explicar quatre exalumnes a The Convention 2023 sobre el seu pas per Kids&Us. Per moltes voltes que donem al seu discurs, no podríem trobar millors paraules que les que de la Carla, l’Elisa, l’Olivia i la Sandra per descriure el que realment dona sentit a tot el que fem cada dia.  

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Tx29qurj3uI?si=RB2lFRhoMxplYC6h&amp;enablejsapi=1&amp;origin=https%3A%2F%2F5313163.hubspotpreview-na1.com" title="Kids&amp;Us Stories -  Hello, world. It’s me: Carla, Elisa, Olivia and Sandra" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen="" style="position: absolute; top: 0px; left: 0px; width: 100%; height: 100%; border: none;" xml="lang" data-mce-src="https://www.youtube.com/embed/Tx29qurj3uI?si=RB2lFRhoMxplYC6h" data-mce-style="position: absolute; top: 0px; left: 0px; width: 100%; height: 100%; border: none;" data-gtm-yt-inspected-35="true" id="406248002" data-gtm-yt-inspected-13559922_19="true"></iframe>

I tu, ens vols explicar la teva història per compartir-la amb el món? 

 

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >