Demo Day: vine a descobrir Kids&Us en una jornada de portes obertes

 

El Demo Day és una iniciativa única i exclusiva que se celebrarà el dissabte 23 d’octubre de 2021 simultàniament a 350 centres de tot el territori nacional. En un sol dia, les famílies podran visitar el centre que els quedi més a prop per descobrir en primera persona com funciona el mètode d’anglès Kids&Us a través de Babies i Kids Experiences.

El temps ens ha confirmat que com més aviat els nens i nenes entren en contacte amb l’anglès, més natural els resulta aprendre’l. L’explicació és molt senzilla: quan som petits, el nostre cervell activa un munt de mecanismes per ajudar-nos a adquirir el llenguatge. No és fàcil, però la plasticitat neuronal dels primers anys de vida aconsegueix que, primer, entenguem els sons que ens envolten i que, a poc a poc, ens atrevim amb les primeres paraules. Si això funciona amb la llengua materna, per què no hauria de funcionar amb l’anglès? Això significa intentar rodejar els més petits d’estímuls en anglès, en situacions naturals i quotidianes, activant la creativitat i fomentant una educació positiva perquè l’aprenentatge també sigui espontani. Us animem a mirar pel·lícules en versió original en anglès, a ballar amb cançons en anglès i a transformar l’hora del conte en l’hora del conte en anglès. Tant és si els pares i mares no controleu bé l’idioma perquè aquí la clau és aconseguir un entorn de confiança i buscar estones per divertir-se i aprendre en família.

Centre Kids&Us anglès

A Kids&Us hem comprovat que una barreja d’entusiasme i naturalitat és clau a l’hora d’aprendre anglès des de ben petits perquè allibera els menuts de vergonyes i pors, alhora que els ajuda a expressar-se en anglès sense pressió. És per això que aquest mes us convidem a descobrir Kids&Us de primera mà durant el Demo Day, que celebrarem el dia 23.

Perquè no et quedi cap dubte, intentarem respondre les preguntes freqüents:

P: Com funciona el Demo Day?
R: Durant el Demo Day organitzarem classes demo en les quals posarem en context les característiques essencials del mètode Kids&Us. És una oportunitat perquè tant els nens i nenes com les famílies descobreixin en directe els pilars de la nostra metodologia, entre els quals s’inclou la immersió lingüística amb activitats 100% en anglès. Les sessions duraran entre 30 i 40 minuts i s’organitzaran per un màxim de cinc nens/es per classe, de la mateixa manera que també treballem amb grups reduïts en tots i cada un dels nostres cursos.

El Demo Day es divideix en dos grups: Babies Experience, per a bebès d’1 i 2 anys, i Kids Experience, per a nens i nenes de 3 a 7 anys.

P: Què farem durant la classe?
R: En general, en una classe de Kids&Us duem a terme entre 13 i 15 activitats. Durant el Demo Day, farem una selecció de les que millor s’adaptin a cada grup d'edat: llegirem contes, cantarem cançons, recrearem situacions familiars, farem manualitats i aprendrem a actuar amb les persones del nostre voltant. Tot en anglès!

Els avantatges del Demo Day per a les famílies són molt clars:

  • Entendre com s'aprèn anglès amb Kids&Us.
  • Conèixer el professorat qualificat.
  • Conèixer l'espai i viure l'anglès des de dins.

aprendre anglès

P: Quin paper tenen les famílies aquest dia?
R: Les famílies són els professionals emocionals, perquè un/a pare/mare motivat/da sempre aconseguirà motivar el/la seu/a fill/a.

En una Babies Experience, els adults participen en la classe com també ho fan al principi dels cursos de Babies. Acompanyen els bebès al llarg d’aquesta experiència i s’impliquen activament en cada activitat. Això sí, sempre guiats pel professor/a. L’objectiu és que junts puguem despertar la curiositat dels més petits per l’anglès.

En una Kids Experience, les famílies hi són presents, però no arriben a implicar-se. Actuen com a observadores i testimonis de la manera com els seus fills i filles s’aproximen a l’anglès. En general, als cursos Kids&Us, el rol de les famílies és estimular els nens i nenes fora de les aules: sigui mirant pel·lícules en anglès, llegint contes de la nostra línia editorial o reproduint les pistes d’àudio diàries que posem a la seva disposició i un munt de recursos que permeten que els més petits posin en pràctica el que han après a classe.

P: Com acompanya el professorat a cada nen/a?
R: A Kids&Us el rol del professorat és clau a les classes. El nostre equip està format i és auditat periòdicament per mantenir els millors estàndards en educació. Més enllà de les altes competències lingüístiques en anglès, acompanya els nens i nenes en el desenvolupament personal i propicia un aprenentatge útil de l’idioma, posant èmfasi en la construcció de frases que permetin que els més petits es comuniquin. No es tracta només d'aprendre vocabulari; l’objectiu final dels nostres teachers és aconseguir que els nens i nenes siguin capaços de comunicar-se en anglès, tant en l’àmbit familiar com professional, de manera que tinguin el poder de la paraula, la capacitat de convèncer, de seduir i influir amb un anglès ric, precís, pulcre i versàtil. En definitiva, d’un anglès que estigui a l’altura de la seva educació i formació.

Tenint present tota aquesta informació, l'avantatge primordial del Demo Day és que les famílies podran veure el professorat en acció i comprovar l'eficiència de la seva feina en primera persona.

Per obtenir més informació, entra a www.kidsdemoday.com i contacta amb el teu centre més proper.

 

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >