Comença el curs dels 15 anys.

Som tan afortunats que cada any comença dos cops: una vegada el dia 1 de gener i una altra a la tornada de les vacances d’estiu, amb l’inici del nou curs escolar. Un cop més, tornem a fer propòsits; tornem a imaginar que anem al gimnàs, que reprenem dietes, que aquest any sí, ens posem amb els idiomes, etc. Un nou punt de partida a mig camí d’assolir els objectius plantejats al gener i que ens serveix com a trampolí per encarar l’últim quadrimestre de l’any. 

A Kids&Us estem preparats per viure un any molt especial, ja que durant aquest curs celebrarem els nostres primers 15 anys de vida, que es diu aviat: 15 anys! A més, els nostres primers alumnes, els que van confiar en nosaltres des del principi, acabaran la seva etapa a Kids&Us; són els nois i noies que cursaran Subscription 2.
Estem treballant en un munt de novetats que ja t’aniré explicant, perquè això ho hem de celebrar junts, perquè també és gràcies a tu que hem arribat fins aquí. De moment, t’avanço un parell de cosetes:

  • Si Kids&Us fos una persona seria mil·lennial, oi? Doncs per demostrar-ho, aquest curs també sortim de l’aula i llancem My Locker (la meva taquilla), una aplicació amb materials pedagògics dels cursos. Des de Mousy fins a Ben&Brenda, trobaràs les pistes d’àudio (adéu CD); contes i jocs protagonitzats pels personatges del curs; i vídeos exclusius que només podràs veure a través de l’app. 
  • També hem preparat una aplicació per al curs de Tweens 4, Tuned In, amb un munt d’àudios breus i amb activitats i jocs relacionats amb el món del bàsquet.

I no ens quedem aquí, perquè a Kids&Us seguim treballant per adaptar-nos als canvis i innovant per sorprendre’t i aconseguir que l’aprenentatge de l’anglès vagi més enllà de l’aula i ho faci d’una forma amena i, sobretot, estimulant. Tenim més novetats, però les aniràs veient al llarg del curs. Això és només un tastet.

De moment agafa’t fort al setembre i no deixis que se t’escapi. Aprofita que sempre tenim una nova oportunitat per fer realitat els nostres propòsits. Que tinguis una bona “re-entrada” d’any!

Compártelo en >