Anglès des del bressol: el camí més efectiu per dominar l’idioma

 

 

 

Descobreix el mètode de Kids&Us, una innovadora manera d’aprendre anglès que es basa en el procés natural d'adquisició de la llengua materna. Trencant amb els mètodes tradicionals, Kids&Us crea un entorn d’experiències en anglès que s’adapten a l'edat dels infants i aprofita el període sensible d’aprenentatge durant els primers anys de vida. 

A les classes, els nens i nenes experimenten l’anglès a través de jocs i activitats dissenyades amb l’objectiu d’integrar l’idioma a les seves vides de manera intuïtiva. El mètode segueix les cinc etapes de l’adquisició del llenguatge: escoltar, entendre, parlar i, finalment, llegir i escriure. Aquest enfocament guia l’alumnat segons va creixent i l’acompanya mentre aprèn anglès de manera natural. 

Per a quines edats és el mètode Kids&Us?    

El mètode de Kids&Us comença amb els nens i nenes a partir d’un any —quan encara assisteixen a classe acompanyats d’un adult— i fins que fan els 18 anys. Quan acaba tots els cursos, l’alumnat assoleix les més altes competències lingüístiques per comunicar-se amb comoditat en diversos contextos, tant professionals com personals.  

El joc, les cançons i les històries són vehicles infal·libles per fer arribar l’anglès al nostre alumnat. A Kids&Us mai juguem per jugar ni cantem per cantar: cada activitat té un objectiu pedagògic ben definit. Les classes són immersives i dinàmiques, i estan planificades al detall per aprofitar-les al màxim. A més a més, el seguiment personalitzat, les tutories, els informes trimestrals i les aplicacions de suport asseguren un aprenentatge efectiu. Més enllà de l’aula també disposem d'activitat i experiències en anglès com el teatre, la cuina, la ciència o les colònies, que complementen i consoliden l’aprenentatge.  

Participa en les nostres Babies Experience i gaudeix d’una classe demo gratuïta en la qual podràs descobrir com funciona el mètode Kids&Us en primera persona.  

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >