Activitats per fer amb nens de 9 a 11 anys a casa

🔔 Actualitzat! 🔔 Nou contingut disponible per a la setmana del 25 al 31 de maig.

Aquí us deixem l’horari que hem preparat per aquesta setmana amb totes aquestes activitats.

KWP_Setmana9_Tweens_CAT

A Kids&Us volem que els vostres fills segueixin en contacte amb l’anglès des de casa! Per aquest motiu, i sota el nom de Stay at Home with Kids&Us (Queda’t a casa amb Kids&Us), hem preparat una sèrie de continguts que volem compartir amb totes les famílies. Manualitats, vídeos, cançons i coreografies, receptes de cuina, activitats en anglès per a nens... posem a l’abast de tot el públic tot allò que creiem que pot ajudar a passar millor aquests dies.

Des de la nostra posició volem aportar el nostre granet de sorra per portar aquesta situació de la millor manera possible. Són temps dicífils, però que també ens brinden una oportunitat única en els casos en què les mares i els pares estan a casa amb els fills.

Cada setmana compartirem una nova proposta que inclourà activitats previstes per als dies següents. Esperem que sigui d’ajuda per a tots vosaltres!

Cançons i balls en anglès per a cada moment del dia i fer divertida la rutina

Cantant tot es viu millor! Us proposem cançons per fer més divertida la rutina i assolir els hàbits saludables, tan necessaris aquests dies, d’una manera més amable. En definitiva, listenings en anglès per a nens amb els que aprendran cada dia.

SETMANA 10

Cançó en anglès per a nens: “Fuel it!”

Tots els superherois parlen anglès. I vosaltres? Poseu-vos la capa i convertiu-vos en qui vulgueu ser, en un superheroi! Amb l’anglès arribareu lluny, deixant fluir el vostre potencial i alimentant els vostres somnis. Cantem junts la cançó infantil en anglès “Fuel it!”.

Aquí teniu la lletra.

 

SETMANA 9

Cançó en anglès per a nens i nenes: “Essentially Us”

Al llarg dels anys, hem consolidat la nostra essència i hem donat forma a una manera única d’aprendre anglès, basada en la naturalesa, que s’adapta al creixement i desenvolupament dels nostres estudiants i els ajuda a aprofitar tot el seu potencial.

A Kids&Us, els nadons senten en anglès, els nens juguen en anglès, els adolescents s’inspiren en anglès i els joves pensen en anglès. Tenen el potencial i nosaltres la fórmula: The English Formula. Canta amb nosaltres la nostra cançó en anglès per nens: “Essentially Us”!

Aquí tens la lletra.

Escolta aquí la cançó.

 

SETMANA 8

Cançó en anglès per a nens: “Wings of learning”

La vida és un viatge que comença quan naixem. I l’anglès és el nostre equipatge per arribar lluny, ens dona ales per aconseguir el que volem. Us animem a cantar la cançó “Wings of learning”. Per créixer, caminar, volar!

 

Coreografia per a nens i nenes: “Your tribe speaks English”

A ballar! Ens unirem a la tribu de Kids&Us ballant en família. Aquesta tribu és plural i diversa, i està unida a través del llenguatge, l’anglès, que facilita la comunicació i la comprensió. No et perdis aquesta coreografia de Body Percussion de la cançó “Your tribe speaks English”.

 

SETMANA 7

Cançó en anglès per a nens i nenes: “Heart of a Warrior”

La setmana passada ens convertíem en guerrers i ara és moment de demostrar-ho! Cantem junts la cançó “Heart of a Warrior” i serem uns autèntics guerrers Kids&Us: valents i somrients! Una fantàstica cançó en anglès per cantar en família. Us inventareu una coreografia?

Aquí teniu la lletra.

 

 

SETMANA 6

Cançó en anglès per a nens i nenes: “I am a Warrior”

A Kids&Us els nostres alumnes són guerrers, valents i forts. Canta amb orgull i en veu alta la cançó “I am a Warrior” i et convertiràs també en un guerrer! Una fantàstica cançó en anglès per a nens i nenes i per cantar en família.

Aquí tens la lletra

 

Coreografia en anglès per a nens i nenes: “Paint the World”

T’atreveixes a ballar la coreografia “Paint the World”? Submergeix-te en un món de color i fantasia, i coneixeràs els quatre colors bàsics de Kids&Us: el blau turquesa, color de la comunicació; el verd poma, color del creixement i la vida; el negre, color de la protecció; i el vermell rosat, color de la vida. A ballar!

Escolteu aquí la cançó.

 

SETMANA 5

Cançó en anglès per a nens i nenes:Superhero”

Pots aconseguir tot el que et proposis! Aquest va ser el fil conductor de “Superhero”, la campanya de Kids&Us de la temporada 2014-2015. Vols veure com es construeix una campanya? Mira el vídeo del making of i crea el teu propi superheroi mentre cantes la cançó ”Fuel it!”.


Cançó en anglès per a nens i nenes: “Carnival Fever”

Que no pari la festa! Ni en aquests moments difícils hem de perdre el somriure. Us animem a buscar la part positiva i alegre de tot el que fem, que la vida és com un carnaval! Cantem junts la cançó “Carnival Fever” de Kids&Us.

Aquí teniu la lletra.

 

SETMANA 4

Cançó en anglès per a nens: “Fire of learning”

“Fire of learning” és tota una declaració d’intencions per reivindicar la llengua anglesa com a eina de futur que farà que els nostres fills i filles puguin complir els seus somnis.

Va ser la cançó de la campanya de Kids&Us 2018-19, The Beauty of Learning, que pretenia transmetre el concepte de bellesa també en l’aprenentatge, mostrar com n’és d’especial per a Kids&Us veure com creixen els seus alumnes i com van adquirint les habilitats lingüístiques necessàries per volar alt quan arriba el moment.

La campanya tenia com a protagonista un llibre de viatges que mostra el creixement dels nostres fills i filles, en un recorregut invers entre el naixement i el moment en què prenen les regnes de la seva vida. Un viatge a través de l’evolució natural que reflecteix l’esponaneïtat dels nens i nenes i les seves ànsies de vida. Descobreix The Beauty of Learning i balla amb Kids&Us!

Aquí tens la lletra.

Escolteu aquí la cançó

 

Cançó en anglès per a nens: “Cool off theme song”

Per transportar-nos a l’estiu i com ens ho passem de bé a les colònies Cool Off, us deixem la cançó de les colònies de Kids&Us. Esperem que puguem gaudir de més moments com aquests junts de nou! La cantem junts?

Aquí teniu la lletra.

 

SETMANA 3

Cançó en anglès per a nens: “Essentially Us”

Al llarg dels anys, hem consolidat la nostra essència i li hem donat forma a una manera única d’aprendre anglès, basada en la naturalesa, que s’adapta al creixement i desenvolupament dels nostres estudiants i els ajuda a aprofitar tot el seu potencial.

A Kids&Us, els nadons senten en anglès, els nens juguen en anglès, els adolescents s’inspiren en anglès i els joves pensen en anglès. Ells tenen el potencial i nosaltres la fórmula: The English Formula. Canta amb nosaltres la nostra cançó en anglès per a nens i nenes, “Essentially Us”!

Aquí tens la lletra.

Cançó en anglès per a nens: “Fuel it!”

Tots els superherois parlen anglès. I tu? Posa’t la capa i converteix-te en qui vulguis ser, en un superheroi! Amb l’anglès arribaràs lluny, deixant fluir el teu potenciant i alimentant els teus somnis. Cantem junts la cançó infantil en anglèsFuel it!

Aquí tens la lletra.

 

Coreografia: “Your tribe”

La setmana passada ens apreníem aquesta cançó i ara és el moment de ballar-la! No et perdis la coreografia de Body Percussion de la cançó “Your tribe speaks English”, de la campanya de Kids&Us 2015-16, a càrrec de Santi Serratosa. La ballem en família?

 

SETMANA 2

Cançó en anglès per a nens: “Speak in Colours”

Ara que ja coneixes la coreografia de “Paint the World”, és el moment d’aprendre’t la cançó! Aquesta cançó s’emmarca en la nostra campanya Speak in Colours, que reivindica els 4 colors bàsics de Kids&Us: el blau turquesa, color de la comunicació; el verd poma, color del creixement i de la vida; el negre, color de la protecció; i el vermell rosat, color de la vida.

Submergiu-vos en l’univers Speak in Colours escoltant aquesta cançó i descarregant la lletra aquí


Cançó en anglès per a nens: Your tribe

A Kids&Us tenim una missió: permetre als nens i nenes de tot el món unir-se a la gran tribu en la qual s’ha convertit la humanitat. Aquesta tribu és plural i diversa. També està unida a través del llenguatge, l’anglès, que facilita la comunicació i la comprensió. Uneix-te a la nostra tribu amb aquesta cançó en anglès per a nens i nenes!

Escolteu aquí la cançó i descarregueu-vos la lletra, aquí

 

SETMANA 1

Cançó en anglès per nens: Wings of learning

La vida és un viatge que comença quan naixem. I l’anglès és el nostre equipatge per arribar lluny, ens dona ales per aconseguir el que volem. Us animem a cantar la cançó Wings of learning. Per créixer, caminar, volar!

Escolteu la cançó i descarregueu-vos la lletra aquí

 

Cançó en anglès per nens: This World is your Stage

A Kids&Us ens agrada imaginar la vida com un escenari, en el que els nens arriben per desenvolupar la seva millor actuació. La cançó This World is your Stage pretén inspirar a pares i nens sota el concepte de que han de dirigir la seva pròpia història, ser els directors de la seva pròpia pel·lícula, que serà la seva vida. L’escoltem i somiem junts?

També la podeu cantar amb la lletra!

 

Ballem la coreografia Paint the World

Ballem per un món de color i diversió! Balleu i canteu la cançó en anglès Paint the World amb els vostres fills, plena d’energia positiva i fantasia.

Mireu la coreografia i descarregueu-vos la lletra.

 

Activitats de cuina per nens i manualitats per nens de 9 a 12 anys

Ens posem creatius! Realitzarem un munt d’activitats de tota mena aquests dies: us oferim receptes de cuina saludables i fàcils per fer en família, i manualitats per a nens de 9 a 12 anys. Necessitareu materials que de ben segur teniu a casa. Us apunteu?

SETMANA 10

Cuina amb nens i nenes: cereal bunches

Farem uns deliciosos cereals amb mel, vainilla i coco. Tota l’energia i sabor pels nostres petits campions! Els podreu menjar per esmorzar o per postres. Que aprofiti!

Descarregueu-vos la recepta aquí.

 

Cuina amb nens: creepy chocolate eyeballs

Encara no és Halloween, però ens anirà bé practicar per quan arribi la tardor. Us proposem uns esgarrifosos ulls de xocolata. Són molt fàcils de fer i increïblement bons i horripilants!

Descarregueu-vos la recepta aquí.

 

SETMANA 9

Cuina amb nens: dip de fruites

Potser associem més els dips a snacks salats, però avui us portem una alternativa molt saludable i divertida: un refrescant dip de fruites. Ve molt de gust especialment ara que comença a fer calor. Una recepta ideal per fer que als nens i nenes els agradi menjar fruita!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

SETMANA 8

Cuina amb nens i nenes: salad on a stick

Que divertit és menjar broquetes! Aquesta recepta és saludable i una manera fàcil per fer que els nens i nenes mengin hortalisses i verdures. Els ingredients són al vostre gust, la nostra proposta d’avui és amb tomàquets cherry, cogombre i enciam, i li afegim una mica de pernil i formatge per donar-li encara més gust.

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Cuina amb nens i nenes: amanida fresca de tomàquet

Ja comença a fer calor, així que us portem una amanida de tomàquet ben fresqueta. La podem fer una mica picant i amanir-la amb llimona, perquè sigui encara més refrescant. És ideal per acompanyar amb xips, tacos o quesadillas.

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

SETMANA 7

Cuina amb nens: guacamole

Ja s’acosta el bon temps i avui provarem aquesta recepta fresqueta que, a més, està fet amb verdures. Sana, lleugera i molt fàcil de fer. És una recepta saludable ideal per cuinar amb nens i nenes. Us atreviu?

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Cuina amb nens i nenes: fudge de xocolata

El fugde de xocolata són unes postres delicioses, dolces i suaus, que se serveixen en petites porcions. És molt típic dels països anglosaxons, sobretot per Nadal. N’hi ha moltes variants; nosaltres us proposem aquesta recepta amb nous. Visca la xocolata!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Cuina amb nens i nenes: barretes de cereals fetes a casa

A la majoria de nens els agraden els cereals, així que segurament en tindreu a casa. Farem unes barretes de cereals casolanes, que els aportaran tota l’energia que necessiten. I, a més, estan boníssimes!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

SETMANA 6

Cuina amb nens: Cute egg chicks

Farem una recepta divertidíssima i perfecta per als nens i nenes: uns ous farcits amb forma de pollet. Els ingredients del farcit poden ser al teu gust, nosaltres et proposem formatge, ceba i olives, i un punt d’espècies! Els encantarà!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Cuina amb nens: Mac and cheese

Un clàssic dels menús infantils: a qui no li agraden els macarrons amb formatge? Una recepta que porta de tot: proteïnes, hidrats de carboni... Que els petits ho aprenguin a cuinar, així segur que encara els agrada més.

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

SETMANA 5

Cuina amb nens i nenes: Upside Down Apple Cake

És tan simple com enfornar els ingredients al fons d’un motlle, perquè quedi “al revés” quan ho desemmotllem. Es tracta d’una recepta tradicional, que segur que s’ha cuinat a totes les cases alguna vegada. Recepta ideal per fer amb nens i nenes!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Cuina amb nens: Broccoli Salad

A vegades és missió impossible que els nens vulguin menjar verdura. Amb aquesta divertida i acolorida amanida no hi ha excuses! Recordeu que el bròquil és un superaliment: molt nutritiu, ric en ferro i cuida el nostre cor. A més, conté vitamines bones per a la pell i la vista.

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Cuina amb nens: Yoghurt and Fruit Parfait

El parfait de iogurt i fruites és una opció molt saludable de postres, berenar o esmorzar. A més, és fàcil de preparar i entra pels ulls! I molt refrescant, és perfecte per quan comença el bon temps. Ho provem?

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

SETMANA 4

Cuina amb nens i nenes: wrap vegetal a l’estil californià

Aquest rotllet vegetal és una manera diferent i divertida per tal que els nens i les nenes mengin hortalisses. Es prepara en un moment i podeu posar-hi els ingredients al vostre gust. Aquí us deixem una proposta amb pastanagues, ceba, pebrots i alvocat... però hi ha moltes combinacions possibles!

Descarregueu aquí la recepta.

 

Cuina amb nens i nenes: barquetes d’alvocat i tonyina

Una altra recepta molt sana i equilibrada, i a més sense gluten: les barquetes d’alvocat i tonyina són refrescants, fàcils de fer i entren pels ulls. Necessitareu pocs ingredients i venen de gust a qualsevol hora. Us hi atreviu, mariners?

Descarregueu aquí la recepta.

 

SETMANA 3

Cuina amb nens: cuscús amb pèsols

D’origen àrab i fet de sèmola de blat, el cuscús és una opció excel·lent per a nens i nenes com a plat principal o com a acompanyament de carn o peix. Hi ha moltes combinacions possibles, nosaltres us proposem aquesta amb pèsols per tal que aprenguin a menjar de tot. Una recepta de cuina saludable per fer amb nens i nenes.

Descarregueu la recepta aquí.

 

Cuina amb nens: mini cheesecakes

Una de les postres més tradicionals i típics, però en versió mini que segur que agradarà als nens i nenes. A més, si podeu posar-hi sprinkles de colors serà encara més vistós i alegre! És molt fàcil, una recepta de cuina ideal per fer en família.

Descarregueu la recepta aquí.

 

SETMANA 2

Cuina sushi per Kids!

Aquests dies a casa poden brindar-nos una oportunitat per tastar coses noves: atreviu-vos amb el sushi per a nens! Us proposem una de les activitats de cuina per a nens i nenes més fàcils i divertides. Descobrireu nous gustos amb els vostres fills i filles.

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

Cuina amb nens: quadradets de mantega de cacauet amb xocolata

Ens mereixem un bon berenar! Aquestes galetes quadrades de mantega de cacauet amb xocolata són molt gustoses i segur que agraden a tota la família. Ideal per cuinar amb nens i nenes!

Descarregueu-vos aquí la recepta.

 

SETMANA 1

Cuina amb nens un deliciós hummus amb verdures

Una manera divertida i sana de menjar llegum i verdures: atreviu-vos amb aquesta recepta d’hummus de cigrons amb bastonets de pastanaga i de pa. Una recepta de cuina ideal per fer amb nens!

Descarregueu-vos aquí la recepta!

 

Cuina amb nens un sandwitx d’amanida d’ou boníssim

És important seguir menjant igual de bé aquests dies a casa, així que us proposem un sandvitx d’amanida d’ou. És molt nutritiu i lleuger, i conté proteïnes i vitamines.

Descarregueu-vos aquí la recepta.

Manualitats de paper per a nens

SETMANA 10

Paper Plate Flying Witch

Amb aquesta manualitat per a nens i nenes de 7 a 10 anys crearem una divertida bruixa voladora amb un plat de paper. La farem volar per davant de la lluna!

 

Lucky Necklace

Després de fer el nostre amulet de la sort, és el torn del collaret fet de trèvols de quatre fulles. Segur que ens donarà tota la sort del món!

 

SETMANA 9

Mysterious puzzle

Us agrada el misteri? No us perdeu aquesta increïble manualitat de paper per a nens i nenes. Es tracta de fer el vostre propi trencaclosques amb el dibuix que vulgueu. Sereu capaços de tornar a encaixar-lo tot?

 

Hook a Duck

Heu jugat alguna vegada a pescar aneguets a la fira? Doncs ara podreu fer-ho a casa! Amb aquesta manualitat creareu els vostres aneguets de paper i podreu pescar-los amb un imant. A veure quants sou capaços de pescar-ne!

 

SETMANA 8

Dino hat

Quin dinosaure us agrada més? Ara que ja som uns experts en manualitats de paper, crearem un barret espectacular amb la forma del vostre dinosaure preferit, amb paper de diari, cola i pintures.

 

Amulet

Us proposem aquesta manualitat de paper per a nens i nenes de 7 a 10 anys. Consisteix en crear el nostre propi amulet de la sort. Sou supersticiosos? Per si de cas, feu-lo bé, que segur que us porta sort!

 

Bear Mask

Ens encanten els animals! Farem una màscara d’un os amb material reciclat: l’envàs de plàstic d’un iogurt, un plat de paper i paper. Quins animals més se us ocorren?

 

SETMANA 7

Fem un camaleó amb una agulla d’estendre

Els camaleons són animals molt simpàtics, així que crearem el nostre. El podem fer dels colors que vulguem. Només necessitarem paper, retoladors i cola. Hi ha moltes manualitats per fer amb les agulles d’estendre la roba. Són divertides i molt fàcils, ideals per fer amb els petits de la casa.

 

Creem el nostre propi barret de xef

Després de fer totes aquestes receptes de cuina amb els nens, ja va sent hora que tinguem el nostre propi barret com els autèntics xefs. Per això, només heu de seguir pas a pas aquesta manualitat tan i tan senzilla. Aprendreu a fer un barret de cuiner casolà d’una manera rapida i fàcil, utilitzant només paper. Segur que ara les receptes us surten encara millor!

 

SETMANA 6

Crocodile Hat

Com seria la vida en un pantà? Només amb una capsa de cartró i paper serem capaços de fer un barret que serà l’autèntica cara d’un cocodril! Podreu recrear mil aventures a la selva.

 

Bowling set

Juguem a bitlles? Primer necessitem crear el nostre propi set de bitlles. No et perdis aquesta manualitat per a nens i nenes amb materials reciclats. Personalitza les bitlles com vulguis i... a jugar!

 

Videogame Superhero

Juguem a superherois! I ho farem creant titelles amb el nostre dit índex amb aquesta manualitat de paper per nens i nenes. El decorarem i hi posarem tots els complements que vulguem: una capa, un cinturó, un antifaç... Com serà el teu superheroi?

 

SETMANA 5

Dino Sock

Tens uns mitjons vells? No els llencis, aprofita’ls per crear aquest divertit dinosaure. Necessites molt poc material i és molt fàcil de fer. Podreu jugar a titelles!

 

Origami dog

Amb l’origami o papiroflèxia podem obtenir figures només plegant el paper. Avui aprendrem a fer un gosset amb origami. Els nens i nenes podran aconseguir-ho sense problema. Com es dirà el vostre cadellet?

 

SETMANA 4

Boles de malabars

Us agrada el circ? És el moment de demostrar les vostres habilitats: farem boles de malabars! Amb molt poc material veureu que fàcil que és i... a veure com surten aquests malabars!

 

Piràmides d’Egipte al desert

Ens trobem a l’antic Egipte i crearem les nostres pròpies piràmides de 3 dimensions en ple desert. Podreu imaginar mil històries de faraons i reis egípcis. Mireu el vídeo per fer aquestes manualitats amb paper per a nens de 7 a 10 anys.

 

Bruixa de cartró

Crearem la cara d’una bruixa amb el cartró dels ous. Aquesta és una manualitat amb materials reciclats per a nens i nenes habitual de l’època de Halloween. Farà pocions màgiques la vostra bruixa?

 

SETMANA 3

Ous de Pasqua decorats

Avui farem una classe per donar-te idees originals i creatives per decorar els teus ous de Pasqua i tenir-los ready per la Setmana Santa. Podràs personalitzar-los com vulguis i donar-hi el teu toc personal.

Saps d’on ve la tradició dels ous de Pasqua? Formen part de les celebracions anglosaxones amb les quals es representava la nova vida i l’inici de la primavera. Al segle XIX va sorgir la tradició de decorar-los i fer-los de xocolata.

Mireu el tutorial per decorar els ous.

 

Cistella de Pasqua amb ampolles reciclades

I on guardareu els ous de Pasqua? En aquesta cistella que crearem amb ampolles de plàstic reciclades. Les cistelles de Pasqua són cistelles especials utilitzades per a les celebracions de Pasqua. Acostumen a estar plenes d’ous de Pasqua, menjar, joguines i altres regals. Atreviu-vos amb aquesta manualitat per a nens i nenes amb material reciclat!

Mireu el tutorial per fer la cistella

 

SETMANA 2

Convertiu-vos en caçadors de tresors

Qui no ha somniat alguna vegada en ser un caçador de tresors? Per ser-ho, necessites el barret! Fabriquem-lo a casa i podreu jugar a trobar increïbles tresors perduts. Com ens agraden les manualitats amb pintures i material de papereria: fàcils i ràpides!

Mireu el tutorial per construir el barret.

 

Dibuixa el mural d’una platja

Com que aquests dies no podem sortir, construirem el mural d’una platja a casa! Divertiu-vos amb aquesta manualitat per a nens i nenes de 7 a 10 anys. Necessitareu colors, pintura i pinzells, cola... i tots els complements que vulgueu. Veurem algun cranc a la vostra platja?

Mireu el tutorial per crear el mural.

 

SETMANA 1

Construeix la teva disfressa de robot

Construirem una disfressa de robot feta de paper i materials reciclats, molt fàcil i amb el que podràs inventar mil i una aventures! Mantenim els nens actius, amb activitats creatives en anglès.

Mireu el tutorial per fer la disfressa!

 

Circus acrobats

Us agrada el circ? Crearem acròbates de circ amb paper! Els podreu personalitzar com vulgueu i estaran a punt per fer totes les acrobàcies que sigueu capaços d’imaginar en el vostre circ.

Mireu el tutorial per crear els acròbates!

 

Dibuixos animats per a nens de 9 a 12 anys en anglès

Seguiu les aventures de SuperKids, amb els que els vostres fills repassaran i consolidaran vocabulari i gramàtica en anglès d’una manera amena i divertira. Qui diu que els dibuixos animats no podien ser instructius?

 

Pel·lícules en streaming en anglès

Atreviu-vos a veure amb els vostres fills i filles algunes de les pel·lícules per a nens i nenes més famoses en anglès, com Alice in Wonderland (Alícia al país de les meravelles), The Little Mermaid (La Sireneta) o Aladdin (Aladín), entre moltes altres. Les podreu veure en streaming a la secció Familiars de Popcornflix.

Disney és una de les grans productores de pel·lícules infantils, i Disney Plus n’és la plataforma en streaming. Tindreu accés als seus grans clàssics animats, però també a les pel·lícules de Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic. Entreteniment per a tota la família, també en anglès!

Feu clic aquí per a més informació.

 

Pel·lícules en anglès

Mary Poppins

Recupera tot un clàssic del cinema infantil com és Mary Poppins en anglès! No només us divertireu, sinó que us podreu familiaritzar amb diferents pronúncies. A més, acabareu cantant-ne les cançons tot el dia. Mirar pel·lícules infantils en anglès és una bona opció per aprendre l’idioma, ja que captem l’interès dels nens, que és fonamental per transmetre l’aprenentatge.

Mary Poppins

Si voleu saber més detalls sobre la importància de veure pel·lícules en anglès amb els nens i nenes, us convidem a llegir el nostre post “Películas en inglés para niños”.

 

Vídeo Gina Ginger: Faster

La Gina vol anar a la platja el més ràpid possible. Provarà els patins, el patinet i la bicicleta. Voleu conèixer les seves aventures? No us perdeu aquest episodi de dibuixos animats en anglès per a nens i nenes!

 

SETMANA 5

SuperKids: vídeo “Supervillain”

Aquesta setmana els SuperKids tornen a enfrontar-se a l’antic amo del gatet màgic, que vol recuperar-lo per tenir així els seus superpoders. Podran amb ell?

Mireu aquí el capítol de SuperKids.

 

SETMANA 4

SuperKids: vídeo “Magic”

Els bessons amb superpoders SuperKids han adoptat el gatet que van salvar la setmana passada i ha resultat tenir poders màgics també. Vols descobrir quins superpoders té?

 

SETMANA 3

SuperKids: vídeo The cat

Els nostres SuperKids han descobert que un nen està maltractant un pobre gatet i intentaran salvar-lo amb els seus superpoders. Creieu que ho aconseguiran? No us perdeu un nou capítol d'aquests dibuixos animats en anglès!

Mireu aquí el nou capítol de SuperKids

 

SETMANA 2

SuperKids: vídeo First Mission

Us presentem un nou capítol de SuperKids, els nostres dibuixos animats infantils en anglès. Avui els SuperKids aprofitaran els seus superpoders per ajudar a la gent. Els acompanyeu en la seva primera missió?

Mireu aquí el capítol de SuperKids.

 

SuperKids: vídeo SuperHero School

Els SuperKids més trapelles volen convertir-se en superherois, però només ho podran ser si es porten bé. Ho aconseguiran? No et perdis un nou capítol d’aquests simpàtics dibuixos animats per aprendre anglès.

Mireu aquí el capítol de SuperKids.

 

SETMANA 1

SuperKids: video Super Powers

En aquest capítol de SuperKids, veurem com entrenen els seus súper poders i habilitats: una força increïble, la capacitat de volar... I vosaltres, quins súper poders teniu?

Mireu aquí el capítol de SuperKids!

 

Activitats per a cada moment del dia i fer divertida la rutina

Des de Kids&Us us proposem activitats divertides per diferents moments del dia, amb les quals reforçareu diverses rutines diàries, tan necessàries aquests dies.

Llibre Listen&Read

Amb el nostre llibre Listen&Read els nens de 7 a 10 anys aprendran frases simples o preguntes, per descobrir-ne després les respostes. El Listen&Read s’ha dissenyat per utilitzar-lo amb el Talking Pen, el nostre llapis digital que us ajuda a pronunciar bé l’anglès.

Aquesta combinació converteix el Listen&Read en un llibre interactiu en el qual el nen o la nena rep resposta sobre els seus encerts i errors, i consolida el seu aprenentatge mentre juga.

Visiteu la nostra Botiga Online.

 

Llibre Night at the Funfair

Trobar moments per llegir al llarg del dia és important per agafar l’hàbit de la lectura. Us recomanem el llibre Night at the Funfair, de la nostra col·lecció Readers, ideal per a nois i noies de 10 a 12 anys. En aquesta divertida aventura els protagonistes van sols a la fira per primera vegada, però entraran a un món paral·lel ple de bruixes, mags i vampirs. Entreu a la nostra botiga online per a més informació!

Tweens - Night at the FunFair - Stay at home with Kids&Us

 

World Book Day

Aquesta setmana celebrem el Dia Mundial del Llibre. Per Kids&Us és molt especial, ja que creiem que la lectura en anglès és una gran aliada en l’aprenentatge de l’idioma. Ajuda a ampliar el vocabulari i millorar l’ortografia i la gramàtica d’una manera lúdica i espontània.

És per això que posem a la vostra disposició la línia editorial de Kids&Us, amb llibres i jocs adaptats a cada edat. Per a més informació, visiteu la nostra botiga online!

Aneu a la nostra Botiga Online.

 

Llibres de la col·lecció Readers

Descobreix la col·lecció Readers de Kids&Us, 3 llibres per a nois i noies de 9 a 11 anys amb els quals es convertiran en els protagonistes de la història, un autèntic viatge ple d’aventures i diversió. Els lectors viatjaran per nous països i coneixeran personatges molt interessants. Als llibres, també hi trobaran diverses activitats que hauran de resoldre: trencaclosques, laberints, endevinalles, sopes de lletres i mots encreuats.

Comic SuperKids Kids&Us

Aneu a la nostra Botiga Online per a més informació.

 

Llibre SuperKids

I si t’agraden els SuperKids, no et perdis el seu còmic!

SuperKids Comic: The Terribly Nahghty Twins” és un llibre ideal per a nens i nenes de 8 a 10 anys. Els infants repassaran i consolidaran el vocabulari i la gramàtica que han estudiat durant l’any, d’una manera amena i divertida.

A més, està especialment dissenyat per utilitzar-lo amb el Talking Pen, el nostre llapis digital que t’ajuda a llegir i pronunciar bé en anglès.

Ves a la nostra Botiga Online per a més informació

 

Més activitats al blog

Durant tot aquest període us hem anat oferint contingut de tota mena per tal que els nens i nenes puguin seguir en contacte amb l’anglès des de casa, perquè segueixin aprenent mentre es diverteixen en família.

Esperem que us hagi sigut d’ajuda i del vostre gust. Trobareu encara més activitats en anglès per a nens i nenes de totes les edats al nostre blog. Gràcies per confiar en nosaltres!

Consulteu el nostre blog.

 

Calendari setmanal

Descarregueu-vos aquí un calendari en blanc per afegir-hi les vostres pròpies activitats.

Setmana 9

KWP_Setmana9_Tweens_CA

Setmana 8

KWP_Setmana8_Tweens_CA

Setmana 7

KWP_Setmana7_Tweens_CA

Setmana 6

KWP_Setmana6_Tweens_CA

Setmana 5

KWP_Setmana5_Tweens_CAT

Setmana 4

KWP_Setmana4_Tweens_CAT

Setmana 3

KWP_Setmana3_Tweens_CAT

Setmana 2

KWP_Setmana2_Tweens_CAT

Compártelo en >