Activitats infantils per a un estiu divertit i en contacte amb l’anglès

 

L’estiu és l’època perfecta perquè els infants gaudeixin a l’aire lliure, s’ho passin bé i continuïn aprenent de manera lúdica. Hi ha millor manera de fer-ho que combinant jocs i activitats amb l’aprenentatge de l'anglès? A continuació, us deixem algunes idees per entretenir els més petits durant l'estiu mentre practiquen l’anglès.

L’hora del conte en anglès 

Llegir és una eina meravellosa per fomentar l’aprenentatge de l’anglès. Ajuda a aprendre paraules i expressions noves, i a millorar l’ortografia; afavoreix la comprensió oral; serveix per practicar l’entonació quan llegim en veu alta i també ens permet veure el món des d’altres punts de vista. Si no sabeu per on començar, us recomanem 8 llibres infantils en anglès per llegir durant l’estiu. A més a més, a Kids&Us tenim una línia editorial pròpia pensada per atrapar els joves lectors amb increïbles històries adaptades a cada franja d’edat. 

Organitzeu hores del conte en anglès a l’aire lliure. Tireu llibres amb històries divertides i plenes de colors, i seieu amb els més petits per llegir plegats. Podeu posar veus diferents a cada personatge i animar-los a repetir frases o paraules clau. 

Caça del tresor en anglès 

Creeu una entretinguda activitat de caça del tresor al jardí o en un parc proper. Escriviu les pistes en anglès i amagueu petits premis. Això no només mantindrà actius els vostres fills i filles, sinó que també els ajudarà a treballar la comprensió lectora i el vocabulari en anglès. Aquí teniu algunes frases en anglès que podeu fer servir com a pistes per buscar el tresor i que es poden adaptar a qualsevol escenari, segons on feu l’activitat: 

Look under the big tree where the birds sing. 

Busca sota l’arbre gran on canten els ocells. 

 

Find the place where we eat outside. 

Troba el lloc on mengem a l'exterior. 

 

Go to the spot where the flowers bloom. 

Ves al lloc on floreixen les flors. 

 

Check behind the bench where we sit and rest. 

Revisa darrere el banc on seiem i descansem. 

 

Look inside the box where we keep our garden tools. 

Mira dins la capsa on guardem les eines del jardí. 

 

Find the place where the water flows. 

Troba el lloc on corre l’aigua. 

 

Go to the spot where the sun is the brightest. 

Ves al lloc on el sol brilla més. 

 

Check under the table where we have picnics. 

Revisa sota la taula on fem pícnics. 

 

Search near the gate that leads to the garden. 

Busca prop de la porta que porta al jardí. 

 

Look beside the big rock where we play. 

Mira al costat de la gran roca on juguem. 

Jocs de taula i de cartes en anglès 

Hi ha molts jocs de taula i de cartes dissenyats per ensenyar anglès als més petits. Jocs com l’Scrabble Junior o el Bingo amb paraules en anglès són molt bones opcions. Aquests jocs no només són divertits, sinó que també ajuden els infants a millorar l’ortografia i a reconèixer millor les paraules. Per altra banda, a Kids&Us hem desenvolupat els nostres jocs  i aplicacions mòbils per facilitar aquests moments lúdics en anglès i fer que encara siguin més divertits. Si preferiu els videojocs, feu com amb les pel·lícules i seleccioneu l’opció en anglès. 

Pel·lícules en anglès 

A qui no li ve de gust una bona sessió de cine acompanyada de crispetes? Tenint en compte que ja és estiu, prepareu també una bona llimonada i creeu l’ambient ideal d’un cinema a l’aire lliure, encara que sigui des del menjador de casa. Només hi ha un requisit: que la pel·lícula sigui en anglès i s’adapti als interessos de cada edat. El cinema ofereix una oportunitat meravellosa per estar en contacte amb l’anglès, ja que les pel·lícules infantils tenen diàlegs fàcils d’entendre i van acompanyades d’imatges molt descriptives que ajuden a entendre què està passant. No cal entendre-ho absolutament tot; el més important és gaudir de la pel·lícula i d’una bona estona en família i en anglès! 

Jardineria i naturalesa 

Feu activitats de jardineria i exploreu la naturalesa mentre parleu en anglès. Plantar flors, fer un hort o explorar un parc són oportunitats perfectes per aprendre vocabulari relacionat amb les plantes, els insectes i el medi ambient. Compartim amb vosaltres algunes expressions i vocabulari en anglès per fer servir mentre feu activitats de jardineria amb els més menuts: 

Soil: terra 

Seed: llavor 

Plant: planta 

Watering can: regadora 

Trowel: paleta 

Gloves: guants 

Compost: compost 

Weeds: males herbes 

Rake: rampí 

 

Gardening is fun and helps our plants grow. 

La jardineria és divertida i fa que les nostres plantes creixin. 

 

Let's enjoy the sunshine while we work in the garden. 

Gaudim del sol mentre treballem al jardí. 

 

We are helping the environment by planting these flowers. 

Estem ajudant el medi ambient amb la plantada d'aquestes flors. 

 

Put the seed in the hole. 

Col·loca la llavor al forat. 

 

Water the plants every day. 

Rega les plantes cada dia. 

 

Pull the weeds out. 

Arrenca les males herbes. 

 

Look, the flowers are growing! 

Mira, les flors estan creixent! 

 

L’estiu ens ofereix infinites possibilitats per tal que els infants s’ho passin bé mentre aprenen anglès. Amb aquestes activitats, no només estaran entretinguts, sinó que també continuaran treballant les seves habilitats lingüístiques de manera divertida i significativa. Aprofiteu l’estiu per crear records inoblidables i fomentar l’amor per l’anglès des de ben petits! 

 

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >