Activitats d’estiu en anglès per nens i nenes

Repassem les activitats que ofereix Kids&Us per als mesos d'estiu i la importància de seguir en contacte amb l'anglès també durant les vacances i mentre practiquem activitats lúdiques.

Amb l'estiu trucant a la porta, tenim tots les vacances al cap i moltes ganes de descansar i d’omplir els dies d'activitats diferents i divertides. Ens passa als grans i també als més petits. Després d’un curs a l'escola, s’han guanyat unes bones vacances i des de Kids&Us us proposem omplir l'estiu de plans únics, d'aventures constants, de jocs, manualitats i cançons. A més, us animem a fer-ho en anglès!

Com que estan de vacances, els nens i nenes estan més relaxats i, en conseqüència, més receptius. És per això que l’estiu és una molt bona oportunitat per seguir en contacte amb l'anglès, per reforçar tot el que s’ha après durant el curs escoltar i per descobrir vocabulari i expressions noves en un entorn encara més distès i amè, amb activitats que potenciïn la creativitat, que connectin amb els seus interessos i emocions, i amb les quals l’aprenentatge de l'anglès sigui encara més natural. Amb aquesta intenció, des de Kids&Us hem organitzat unes Fun Weeks plenes de moments inoblidables. Les inscripcions ja estan obertes, així que no us perdeu tot el que hem preparat i demaneu més informació al vostre centre Kids&Us més proper. Steady, ready… go!

 

Summer Fun y Fun Weeks de Kids&Us

Sabies que les activitats d'estiu de Kids&Us estan obertes tant a alumnes dels nostres centres com a nens i nenes que no ho són? El Summer Fun i les Fun Weeks són els nostres casals d'estiu en anglès per a nens i nenes a partir dels tres anys en els quals fem servir el mateix mètode que en els nostres cursos regulars. Proposem activitats adaptades a cada grup d'edat i els seus interessos. I ho fem 100% en anglès.

Les Fun Weeks d'estiu són per a nens i nenes de fins a 10 anys i les organitzem en horari de matins als centres Kids&Us que tenim repartits per un munt de ciutats. Cada setmana preparem temàtiques diferents que potencien la imaginació dels més petits i que ens porten a viure grans aventures.

Per als nens de fins a 12 anys, organitzem els Summer Fun, amb la mateixa dinàmica de plans divertits en anglès, però fins a les cinc de la tarda i en escoles o clubs esportius. A més, anem d'excursió cada setmana!

I encara més! També organitzem els English&Fun: casals d'estiu que combinen l'aprenentatge de l'anglès amb l'activitat lúdica/esportiva preferida dels vostres fills i filles. Kids&Us s’encarrega de les hores d’anglès amb continguts únics i originals, mentre que l'entitat lúdica o esportiva organitza la resta d'activitats. Aquest casal es fa a les instal·lacions de l'entitat col·laboradora.

 

Temàtiques i activitats de les Fun Weeks d’estiu de Kids&Us 2022

Aquestes vacances viurem junts l'estiu més màgic. Viatjarem a Itàlia, a l'antiga Grècia, al llunyà oest i a l'edat mitjana; ens convertirem en pirates i monstres; anirem a la platja; farem pícnics i jugarem a ser carters.

Amb aquestes temàtiques com a fil conductor, hem preparat hores del conte, tallers de teatre, cançons i jocs de psicomotricitat. Tot en anglès i amb el tracte personalitzat de sempre.

Magic: serà, sens dubte, la setmana més màgica de totes. Començarem junts l'estiu descobrint el fantàstic món de la màgia. Aprendrem trucs i tot el que necessitem per convertir-nos en mags de veritat.

Lost in Italy: una increïble aventura italiana plena de música, viatges i futbol. Viatjarem a Itàlia sense sortir de la ciutat!

Titan Tales of Ancient Greece: Posidó ha perdut el trident i necessitarà la nostra ajuda per recuperar-lo. Els déus de l'antiga Grècia ens esperen per participar en una competició molt important.

The Far West: ens convertirem en autèntics vaquers i americans de l’oest. Aprendrem com es vestien, com vivien i com lluitaven.

Medieval: vet aquí una vegada un món de princeses i prínceps, de castells, de trols i dracs gegants que escupen foc... Hem preparat un viatge en el temps per descobrir el món medieval.

Hold on Tight!: al parc temàtic de Kids&Us ens esperen unes atraccions increïbles. Diversió i riures assegurats durant la setmana més esbojarrada de l'estiu!

Pirates: a l’abordatge! Sortim a buscar un fantàstic tresor. Navegarem pels set mars, travessarem rius, escalarem muntanyes i ens unirem a una tripulació pirata ben divertida.

Monsters: sou dels que penseu que els monstres fan por? Són adorables, una mica trapelles, però amb ganes de convertir-se en bons amics.

Farmyard: el senyor Price necessita un cop de mà per fer tota la feina de la granja. També viurem aventures genials amb la Little Bee i acompanyarem la Daisy a fer realitat el seu somni.

Picnic: hem preparat unes cistelles màgiques per fer un pícnic en un món imaginari en què tot, absolutament tot, ens sorprendrà. Qui es resisteix a un deliciós pícnic al parc?

Beach: en Jack i el seu equip de vòlei estan a punt per al partit més important de la temporada, però necessiten el nostre suport. Ens preparem per animar-los, però també per viure moltes més aventures a la platja.

In the Post: perquè totes les cartes arribin a temps als destinataris, ens convertirem en petits carters i carteres. Llestos per sortir a repartir?

Emergency: aprendrem a no deixar-nos portar pel pànic en cas d’emergència i descobrirem què cal fer quan no ens trobem gaire bé.

¿Per què cal aprendre anglès a l’estiu?

Després de tot el curs, a vegades les vacances són un molt bon oasi en el qual és fàcil deixar de practicar tot el que hem après durant mesos. Ens relaxem, fem viatges... i ens oblidem de l'anglès. La solució per canviar aquesta situació és seguir en contacte amb l’anglès i podem aprofitar el temps lliure per fer-ho en situacions més lúdiques i divertides. Descansar no és incompatible amb passar-s’ho bé, així que l'estiu és una oportunitat fantàstica per no deixar d’aprendre anglès.

Des de Kids&Us us animem a omplir les vacances de més idees per seguir aprenent anglès a l'estiu en família: pel·lícules, contes, cançons, escapades… i, és clar, els nostres casals d'estiu en anglès! En aquest blog, també hi trobareu moltes més idees per aprendre vocabulari nou mentre us ho passeu bé tots plegats, des de preparar deliciosos gelats casolans fins a sortir a explorar la vostra ciutat. No us oblideu de les expressions en anglès per fer servir en viatges i de vacances!

Passeu-vos-ho d’allò més bé i happy summer!

Compártelo en >