Activitats de Nadal per a nens i nenes a Kids&Us

 

Ja arriba el Nadal. Fa dies que s’engeguen els llums al carrer, les botigues estan plenes de decoració nadalenca, els més entusiastes ja fa dies que han posat l’arbre a casa i sonen nadales per tot arreu. El Nadal ens regala un decorat més bonic pel dia a dia, però també més temps per compartir amb els nostres i per dedicar a les activitats que ens fan feliços. Pels més petits, Nadal també és il·lusió i màgia. A l’emoció per l’arribada de Santa Claus o els Reis Mags, hi hem de sumar les vacances escolars i la possibilitat de fer activitats i plans diferents.

Per aprofitar tot aquest temps lliure i omplir-lo de màgia i creativitat, des de Kids&Us cada any organitzem les Christmas Fun Weeks, casals temàtics per a nens i nenes de 3 a 10 anys que permeten mantenir el contacte amb l’anglès també durant les vacances, però d’una manera divertida; així ens assegurem que l’aprenentatge continua essent tan natural com ens agrada.

Avui us volem presentar les Christmas Fun Weeks d’aquest curs i les fantàstiques activitats que hem preparat per passar junts un Nadal màgic i 100% en anglès.

Índex

  • La importància de seguir en contacte amb l’anglès durant les vacances
  • Christmas Fun Weeks de Kids&Us
  • Share it! Escriu les teves felicitacions de Nadal en anglès

La importància de seguir en contacte amb l’anglès durant les vacances

Quan arriben les vacances escolars, a moltes famílies apareix el dubte de si els nens i nenes de casa han de dedicar el temps a jugar i a divertir-se, o si és necessari aprofitar els dies lliures per reforçar tot el que han après durant el curs. Des de Kids&Us creiem que és important respectar el descans dels més petits, però alhora és interessant fer servir part d’aquest temps lliure per fer activitats noves, que potenciïn la seva imaginació i, per què no, que els convidin a gaudir de plans nadalencs també en anglès. Amb aquesta idea al cap van néixer ja fa alguns anys les nostres Fun Weeks, que organitzem per Nadal, però també per Setmana Santa i a l’estiu.

Les vacances ens permeten fer activitats diferents a les de la resta del curs, molt enfocades a l’entreteniment, però completament en anglès. Per aquest motiu les Fun Weeks ajuden els nens i les nenes a seguir en contacte amb l’idioma, però d’una manera relaxada i amena. Aquesta és la clau: integrar l’anglès en el seu dia a dia d’una manera tan natural que l’aprenentatge arribi sol. D’aquesta forma, no només oferim activitats divertides i adequades als seus interessos, sinó que enfortim tot el que s’ha après durant el curs, i evitem que l’aturada de les festes suposi una aturada per a l’aprenentatge també.

Christmas Fun Weeks de Kids&Us

FunWeek-Christmas-2021-22_RRSS_IMAGEN_MAILCHIP_1200x627px_CAT

Les nostres Fun Weeks s’organitzen per setmanes, cadascuna amb una temàtica diferent i amb activitats 100% en anglès pensades segons els interessos i elx coneixements de cada grup d’edat. Són plans exclusius per les vacances, però segueixen el mètode de Kids&Us, així que no suposen cap canvi en la manera de fer i d’aprendre respecte de la resta de l’any. A més, per Nadal ens encanta omplir les Fun Weeks de màgia i d’il·lusió. Aquest any, les dedicarem a Santa Claus i als contes de Nadal, amb manualitats, nadales, jocs i teatre completament en anglès i, per suposat, completament nadalencs.

Temàtiques i activitats de les Christmas Fun Weeks de Kids&Us 2021

La primera setmana d’aquestes Christmas Fun Weeks anirem a la recerca de Santa Claus. S’apropa Nadal però, where is Santa? No sabem si s’està atipant de dolços nadalencs, si està de festa amb els elfs o si està volant amb el seu trineu, però us demanem que ens ajudeu a trobar-lo a través de jocs i activitats.

I si els contes sempre fossin nadalencs? Dedicarem la segona setmana de les FUn Weeks als Christmas fairy tales perquè tot sigui encara més màgic. Jugarem, ballarem i riurem a la millor festa de Nadal de totes!

Santa, Rudolph, els elfs i els protagonistes d’altres contes ens acompanyaran durant les vacances, amb activitats que segueixen la metodolodia de Kids&Us. Organitzarem grups reduïts, d’entre 4 i 5 nens i nenes per professor perquè l’aprenentatge segueixi essent tan personalitzat com sempre. Algunes activitats seran més mogudetes, per seguir potenciant la psicomotricitat dels més petits, i d’altres seran més tranquil·les, com l’hora del conte on explicarem, aprendrem i representarem contes que connecten amb les seves emocions. Per suposat, també cantarem i ho farem amb cançons creades expressament per cadascuna de les temàtiques i adaptades a cada grup d’edat. També farem teatre, a partir de cançons i moviments, farem manualitats nadalenques i portarem un registre de tot al quadern temàtic de cada setmana.

La diversió està assegurada!

Us animem a descobrir més coses sobre les Christmas Fun Weeks de Kids&Us. Contacteu amb el vostre centre Kids&Us més proper, on us atendran entusiasmats per resoldre qualsevol dubte.

Nueva llamada a la acción

Share it! Escriu les teves felicitacions de Nadal en anglès

Per saber-ne més sobre plans i activitats nadalenques en anglès, us convidem a navegar pel nostre bloc on trobareu moltes més idees creatives i divertides per seguir aprenent anglès en família durant les vacances. I, per suposat, us animem a felicitar les festes en anglès!

Happy holidays!

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >