6 plans de tardor per practicar l’anglès en família

 


La tardor, a més de portar-nos una combinació vibrant de colors, ens ofereix activitats que són ideals per fusionar diversió i aprenentatge. Aprofiteu aquesta estació per enriquir el procés d'aprenentatge de l'anglès dels vostres fills i filles amb activitats que no només capturin l'essència de la temporada, sinó que també permetin que l'aprenentatge sigui emocionant i efectiu. Aquí teniu algunes idees per incorporar l'anglès als plans de tardor i fer que cada moment sigui una oportunitat per practicar l'idioma de manera divertida i educativa. 

1. Excursions a l’aire lliure

Aneu al parc o al bosc i que el passeig sigui una experiència educativa. Mentre camineu i observeu el canvi en les fulles, ensenyeu-los frases relacionades amb la natura en anglès. 

Look at the colorful leaves!  

Mireu les fulles acolorides! 

We can see many squirrels here 

Podem veure molts esquirols aquí. 

Això ajudarà els vostres fills i filles a aprendre paraules noves mentre gaudeixen de la bellesa de la tardor. 

2. Manualitats temàtiques de tardor

Organitzeu projectes d'art utilitzant materials de tardor com fulles seques, pinyes i carabasses. Mentre feu les manualitats, podeu introduir expressions en anglès relacionades amb les activitats: 

Let’s glue the leaves onto the paper.  

Enganxem les fulles al paper. 

We need to decorate our crown. 

Necessitem decorar la nostra corona. 

Així, els nens i nenes aprendran anglès mentre es diverteixen creant. 

3. Jocs de paraules i activitats educatives

Aprofiteu els jocs per reforçar expressions en anglès. Organitzeu una cerca del tresor amb pistes en anglès o creeu un joc de memòria amb targetes que tinguin paraules i dibuixos relacionats amb la tardor. Podeu practicar dient frases com: 

Find the hidden acorn! 

Troba la gla amagada! 

Match the word with the picture. 

Emparella la paraula amb la imatge. 

Aquests jocs faran que l'aprenentatge de l'anglès sigui dinàmic i divertit. 

4. Receptes de cuina de tardor

Involucreu els nens i nenes en la preparació de receptes típiques de tardor, com el pa de carabassa o les galetes de canyella. Durant la preparació, ensenyeu-los frases en anglès relacionades amb la cuina: 

We need to mix the ingredients. 

Necessitem barrejar els ingredients. 

Put the dough in the oven. 

Posa la massa al forn. 

D'aquesta manera, aprendran anglès mentre gaudeixen d'un menjar deliciós. 

5. Un diari de tardor en anglès 

Els vostres fills i filles poden crear un diari de tardor on dibuixaran i escriuran sobre les experiències de la temporada. Animeu-los a utilitzar frases en anglès com: 

Today we went to the park and saw many colorful leaves. 

Avui hem anat al parc i hem vist moltes fulles acolorides. 

I picked up a big pumpkin. 

Vaig collir una carabassa gran. 

Aquest exercici els ajudarà a practicar l'escriptura en anglès i a reflexionar sobre les activitats que fan. 

6. Una festa de disfresses de Halloween

Com que Halloween ja gairebé és aquí, podeu celebrar-ho amb una festa temàtica en què tots els jocs i activitats siguin en anglès. Organitzeu jocs com Pin the hat on the witch (on hauran de posar el barret a la bruixa) i utilitzeu frases com: 

Let’s play a spooky game! 

Juguem a un joc esgarrifós! 

A més, podeu ensenyar-los paraules relacionades amb Halloween com ghost (fantasma), witch (bruixa) i candy (llaminadures). Aquesta celebració farà que l'aprenentatge de l'anglès sigui festiu i emocionant. 

La tardor ofereix moltíssimes oportunitats per fer que l'aprenentatge de l'anglès sigui tan vibrant i entretingut com la mateixa estació. Aprofiteu cada activitat, des d'excursions a l'aire lliure fins a manualitats i receptes temàtiques, per incorporar l'anglès de manera divertida i natural. Ajudeu a enriquir acadèmicament els més menuts de la casa i creareu records inoblidables. Comenceu avui mateix a explorar aquestes idees i transformeu l'aprenentatge de l'anglès en una aventura de tardor! 

 

Si voleu saber tots els detalls sobre l’aventura d’aprendre anglès a Kids&Us, no us ho penseu! Trobeu el vostre centre Kids&Us més proper, i veniu a conèixer-nos en persona! 

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >