6 idees per celebrar Easter i l’inici de la primavera en anglès amb els teus fills i filles

 

Easter i el començament de la primavera ja s’acosten i són ocasions perfectes per compartir moments especials amb els teus fills i filles mentre exploreu l'anglès d’una manera divertida i creativa. 

A Kids&Us, creem experiències educatives rellevants i significatives que constitueixen un vehicle per tal que els infants aprenguin i es comuniquin en anglès. Busques activitats divertides i manualitats entretingudes per fer a casa amb els teus fills i filles mentre gaudiu d'aquesta època de l’any plena de colors i alegria?  

En aquest article, et proposem sis idees per celebrar Easter i l’inici de la primavera.  

  1. Buscar ous de Pasqua 

Organitza una activitat per buscar ous de Pasqua a l’aire lliure, sigui al jardí de casa o en un parc que us quedi a prop. Aprofita l’oportunitat perquè els teus fills i filles practiquin frases simples en anglès, i repassin els colors i els números mentre busquen els ous. 

  1. Plantar o sortir a buscar flors 

Convida els teus fills i filles a plantar flors o a buscar-les, tan s’hi val si és al jardí o en algun parc. Serà l'excusa perfecta perquè practiquin estructures, frases i vocabulari en anglès relacionats amb les plantes i la naturalesa, com “This flower smells so nice!”, “These flowers are so colourful!” o “What is your favourite colour? My favorite colour is red”. 

  1. Decorar ous de Pasqua 

Deixa volar la imaginació dels més petits de la casa mentre decoren ous de Pasqua! Podeu fer servir pintura, adhesius i altres materials per crear peces úniques. Així podreu practicar plegats estructures i vocabulari en anglès relacionats amb aquesta manualitat. 

  1. Postals de Pasqua

Ajuda els teus fills i filles a crear postals de Pasqua per a les seves amistats i familiars. Podeu escriure junts missatges simples en anglès com “Happy Easter!”, “Spring is here!” o “I love springtime”. D’aquesta manera, treballaran l'expressió escrita en anglès de manera divertida. 

  1. Cançons sobre la primavera 

Les cançons i la música són eines excel·lents per memoritzar estructures i vocabulari. Mentre s’aprenen estructures, també s'assimila gramàtica! Per això, et recomanem escoltar cançons en anglès amb els teus fills i filles per donar la benvinguda a la primavera, l'estació més alegre i acolorida de l’any. Què et sembla si canteu plegats clàssics com “Spring is Here” de Nina Simone, “What a Wonderful World” de Louis Armstrong, o “Here Comes the Sun” de The Beatles? 

  1. Decorar galetes

Aprofita que als més menuts els encanta ser creatius i embrutar-se les mans. Les activitats a la cuina també són una bona oportunitat per practicar instruccions simples. Què et sembla preparar galetes amb els teus fills i filles i decorar-les amb motius de Pasqua mentre seguiu una recepta en anglès? Podreu fer-les en forma de conillet, ous i flors. Només el fet d’imaginar-nos-ho ens fa venir aigua a la boca! 

Recorda adaptar les activitats segons l'edat i el nivell d’anglès dels teus fills i filles. El més important és que gaudiu junts perquè l'aprenentatge sigui divertit i significatiu.  

Vols més informació sobre com a Kids&Us ensenyem anglès als infants a partir d’un any? Contacta amb el centre Kids&Us que et quedi més a prop! Estarem encantats de donar-te tota la informació que necessitis i resoldre els dubtes que tinguis.

  

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >