5 motius per somriure al nou curs

I per fi torna a ser setembre. Tornem a començar, amb aquelles pessigolles a l’estómac que caracteritzen tots els inicis, però amb una sensació nova provocada per un entorn mundial completament diferent.

Engeguem un nou curs i ho fem amb il·lusió, amb nervis i amb la certesa que aquesta serà la tornada més esperada dels últims anys. Estem a punt! Hem pres totes les mesures de seguretat i higiene que han decretat les autoritats responsables i no ens hem aturat aquí. Hem revisat tots els nostres protocols per fer que els nostres centres siguin espais segurs per a tothom: alumnes, famílies i empleats.

També hem digitalitzat el nostre mètode perquè no ens podem permetre perdre ni un sol dia de classe, no volem que els nostres alumnes perdin el cost d’oportunitat d’aprendre; el temps que no puguin dedicar a aprendre serà un temps irrecuperable. Tenint en compte aquests arguments, hem creat un espai virtual propi on podrem seguir amb les classes online i on tindrem nou material addicional per a tots els cursos en cas que, per motius de salut, haguem de fer confinaments temporals.

Per tot això tenim motius per somriure una vegada més:

  • Perquè tornem a omplir les aules de nens i nenes.
  • Perquè veiem com aprenen els nostres alumnes.
  • Perquè la digitalització del nostre mètode és una realitat.
  • Perquè seguim comptant amb la confiança de les nostres famílies.
  • I perquè, passi el que passi, els nostres alumnes seguiran aprenent anglès, el millor anglès possible.

El nostre compromís amb les famílies és més fort que mai. Els vostres fills i filles, els nostres alumnes, aprendran anglès passi el que passi, en qualsevol entorn, als nostres centres o a casa, si la situació ho requereix.

A tots i totes, bona tornada!

Compártelo en >