10 idees per celebrar el Dia del Pare fent manualitats en anglès

 

El Dia del Pare és una oportunitat perfecta per celebrar la figura paterna i fomentar l’aprenentatge de l’anglès entre els més petits de la casa. Què et sembla si combinem les dues coses mentre fem manualitats en anglès? Et presentem deu idees creatives per fer en família aquest dia tan especial. 

  1. Targetes d’agraïment en anglès 

Anima el teu fill o filla a crear targetes d'agraïment en anglès pel seu pare en anglès. Pots decorar-les amb dibuixos i també incloure-hi missatges d’amor i gratitud. Ajuda’l a escriure frases senzilles com “Happy Father's Day” o “I love you, Dad” per practicar vocabulari i estructures en anglès mentre expressa l’afecte que sent pel seu pare. 

  1. Marcs de fotos personalitzats

Aconsegueix diversos marcs de fotos senzills i també material de manualitats com pintures o adhesius. Anima el teu fill o filla a decorar els marcs amb dissenys personalitzats i amb missatges com "Best Dad Ever" o "Daddy's Little Helper". Així practicareu vocabulari i estructures en anglès mentre creeu un regal únic i molt especial! 

  1. Clauers creatius 

Ajuda el teu fill o filla a crear clauers personalitzats pel seu pare amb materials com fils i peces de tota mena. Demana-li que triï paraules o frases en anglès que associï amb el seu pare, com “Super Dad” o “You are my hero”, i dona-li un cop de mà per escriure-les correctament. Així treballarà l'expressió escrita en anglès de manera divertida. 

  1. Àlbum de fotos en anglès 

Convida el teu fill o filla a triar fotos especials amb el seu pare per crear un àlbum de records en anglès. Pot etiquetar cada imatge amb algunes paraules o frases breus en anglès que descriguin l’ocasió o els sentiments que li desperta aquella instantània, per exemple, “Family Time”, “Happy Moments” o “I love you, Dad”. D’aquesta manera, practicarà estructures i vocabulari en anglès relacionats amb la família i les emocions 

  1. Retrats del papa

Dona fulls de paper al teu fill o filla perquè hi dibuixi retrats del seu pare i hi escrigui paraules i frases en anglès que descriguin les seves qualitats: “You are strong”, “You are kind” o “You are so funny!”, per exemple. Així, practicarà vocabulari i estructures en anglès mentre expressa els sentiments cap al seu pare de manera creativa. 

  1. Posagots personalitzats

Dona al teu fill o filla posavasos de suro o cartó i materials de decoració com pintures acríliques, retoladors permanents o adhesius. L’objectiu d'aquesta activitat és decorar els posavasos amb dissenys personalitzats i missatges com “It’s Dad's Coffee Time" o "Cheers to Dad". Serà l'excusa perfecta per practicar vocabulari i estructures en anglès relacionats amb la família i les activitats quotidianes. 

  1. Punts de llibre creatius 

Fes servir cartolina o feltre per retallar punts de llibre amb formes variades: cors, estrelles, lletres (com la inicial del nom o la p de papa)... Anima el teu fill o filla a decorar-los amb molts colors i paraules en anglès que representin l'amor i la gratitud cap al seu pare, com "You are my favorite Hero" o "I love reading with you, Dad". 

  1. Imants per la nevera

Fes servir argila o pasta per modelar per crear formes divertides com cors, estrelles o lletres. Un cop seques, enganxa-hi una peça d’imant al revers. Ja estaran llestes perquè els més menuts puguin decorar els imants amb pintura i escriure-hi missatges en anglès que representin la relació que tenen amb el seu pare, com “Best Dad Ever” o “We love cooking together”.  

  1. Àlbum de records 

Amb cartolines i altres materials, creeu un àlbum de records. El teu fill o filla pot escriure i dibuixar a cada pàgina de l’àlbum; també pot descriure en anglès els records especials que comparteix amb el seu pare com "That’s our camping adventure" o "Father-Son/Daughter Fishing Trip". 

  1. Caixa del tresor pel papa 

Decora una caixa de cartó amb paper de regal, adhesius i cintes. Dins de la caixa, el teu fill o filla haurà de col·locar-hi petits objectes que representin moments especials que ha compartit amb el seu pare, així com notes escrites en anglès que expressin l’amor i afecte que sent per ell, com "Our special memories" o "Treasures for my Dad". 

 

Aquestes idees de manualitats en anglès són una excel·lent opció per celebrar el Dia del Pare mentre els més petits practiquen l’idioma i expressen l'afecte que senten pel seu pare de manera creativa i significativa. Esperem que us ho passeu molt bé fent aquestes manualitats plegats!  

Vols més informació sobre com a Kids&Us ensenyem anglès als infants? Contacta amb el centre Kids&Us que et quedi més a prop!  

Nueva llamada a la acción

 

Compártelo en >