Blog Kids&Us

Aprendre: un joc de nens. Una conversa entre David Bueno i Marta García

Written by Emma Johnson | 19/09/24 7:00

 


Com interioritzen l’aprenentatge els nostres fills i filles? Què passa pels seus caps? Quin és l’entorn adequat per aprendre? Com passen d’entendre les coses a aplicar-les?  

A Kids&Us volem donar resposta a totes aquelles qüestions que sobrevolen l’entorn dels nens i nenes en l’àmbit de l’educació. Degut a això, cerquem espais, trobades, persones, que ens acompanyin en aquest camí per aclarir dubtes i idees, i plantejar-nos, com sempre fem a Kids&Us, com podem innovar en el món de l’educació infantil per oferir i proveir als més petits de les millors eines que els hi permeti desenvolupar-se en l’aprenentatge.   

Per això, hem organitzat una xerrada sobre l’educació i l’aprenentatge del nens i les nenes, en col·laboració amb el diari ARA. En aquesta trobada, tenim el plaer de convocar a David Bueno, doctor en Biologia i investigador, amb Marta García, directora de Producte de Kids&Us. Amb motiu de la seva presència, profunditzarem sobre com es desenvolupen els més petits en l’aprenentatge en general, i d’un idioma en particular, i com és possible innovar en l’educació infantil.  

La conversa tindrà lloc el proper dilluns 30 de setembre a l’Ateneu Barcelonès, a les 18 hores. Dintre del marc de Learning with Kids&Us, el nostre espai sobre la ciència de l’educació, seguim conversant i tractant qüestions que giren al voltant de l’aprenentatge de la mà d’experts del món de l’ensenyament.   

 

Si vols més informació sobre l'aventura d'aprendre anglès a Kids&Us, no t’ho pensis! Troba el centre Kids&Us més proper i vine a visitar-nos en persona! Tenim moltes ganes de conèixer-te.