Blog Kids&Us

Activitats per fer a dins de casa durant les onades de calor

Written by Emma Johnson | 7/08/24 12:31

 

L’estiu ens porta dies llargs i assolellats, però també pot donar-nos dies de calor que fan complicat gaudir de l'aire lliure. Durant aquests períodes de temperatures tan altes, és fonamental buscar activitats divertides i segures per fer a l’interior. Quan les temperatures pugen, és crucial mantenir-se fresc i evitar la calor extrema. En aquests casos, les activitats en espais tancats no només són una opció divertida sinó també una manera segura de passar temps. Mantenir-se en espais frescos i ben ventilats, beure prou aigua i evitar l'esforç físic excessiu és clau per cuidar la nostra salut durant l’estiu. 

A continuació, us proposem diverses activitats d’interior per tal que tota la família pugui estar entretinguda i fresca durant l'estiu. També incloem exemples de frases en anglès perquè practiquin l’idioma mentre s’ho passen bé. 

Activitats d’interior per aquest estiu 

Presentem sis activitats que podeu fer a casa en qualsevol d’aquests dies tan calorosos en què el millor és quedar-se resguardat. Gaudireu d’estones en família i amb els amics i, de pas, aprendreu i practicareu l’anglès. 

1. Jocs de taula i trencaclosques

Els jocs de taula i els trencaclosques són opcions clàssiques que asseguren hores d’entreteniment en família. Amb jocs com el Monopoly, l’Scrabble o el Pictionary, tota la família pot participar i competir amistosament. Els trencaclosques, per altra banda, fomenten la cooperació i el treball en equip. 

We can play Monopoly this afternoon. 

Podem jugar al Monopoly aquesta tarda. 

 

Help me finish this puzzle. 

Ajuda’m a acabar aquest trencaclosques. 

 

2. Manualitats amb paper i cartró

Les manualitats són un recurs excel·lent per fomentar la creativitat mentre es manté la ment ocupada. Podeu crear targetes, decoracions o figures amb paper i cartó reciclats. Feu servir tècniques de papiroflèxia o collage per fer les activitats més interessants. 

How about we make some paper boats? 

Què et sembla si fem vaixells de paper? 

 

Fold the paper like this. 

Doble el paper així. 

 

3. Cuina creativa 

La cuina pot ser una activitat divertida i educativa. Prepareu receptes senzilles i refrescants com gelats casolans, batuts o macedònia. Aquesta activitat no només entreté els més menuts sinó que també els ensenya habilitats culinàries bàsiques. 

Let's prepare a fruit salad. 

Preparem una macedònia. 

 

Mix the ingredients in the bowl. 

Barreja els ingredients al bol. 

 

4. Exercicis suaus

Practicar ioga o fer exercicis suaus, com estiraments, són activitats excel·lents per mantenir-se actiu sense agafar calor. El ioga també ajuda a reduir l'estrès i millorar la flexibilitat. 

Try this yoga pose. 

Prova aquesta postura de ioga. 

 

Let's do some stretches. 

Fem alguns estiraments. 

 

5. Exploració virtual 

Aprofiteu les visites virtuals a museus, zoos i parcs nacionals que moltes institucions ofereixen a les seves pàgines web. Aquestes visites permeten explorar i aprendre sobre diverses cultures, animals i llocs des de casa. 

We can tour the museum online. 

Podem recórrer el museu en línia. 

 

Let's visit the virtual zoo. 

Visitem el zoo virtual. 

 

6. Balls i coreografies

Organitzeu una sessió de ball seguint videotutorials en línia o inventant-vos les coreografies. És una manera divertida de fer exercici i mantenir el bon humor durant els dies de calor. 

Dance to your favorite song.

Balla la teva cançó preferida.

 

Teach me that dance move.

Ensenya’m aquest pas de ball.

 

Les onades de calor no tenen per què limitar la diversió durant l'estiu. Amb una mica de creativitat, podeu gaudir d’una àmplia varietat d'activitats a l’interior que no només mantenen entretingut a tothom, sinó que també ofereixen l’oportunitat d’aprendre i passar temps en família. Des de jocs de taula fins a cuina creativa i visites virtual, hi ha opcions per a tots els gustos. Aprofiteu aquestes idees per fer de l'estiu una temporada memorable i fresca, plena de moments especials i diversió a casa.