5 promeses per a l’any nou

Just comencem un any nou i amb ell tornen les promeses i els desitjos, més o menys agosarats, així com la ferma declaració d’intencions que aquest any sí que ens apuntarem a classes de ioga. Parlo per mi, per descomptat. I tot i que a Kids&Us vivim al ritme dels cursos escolars, i per tant per nosaltres l’any comença al setembre, inevitablement aquest també és moment de fer balanç.

Podria fer un llistat de desitjos, podria esperar que el 2017 em portés tot el que vull, però sé del cert que l’any nou no em portarà res que jo no hagi cultivat abans. Sé com n’és de difícil arribar a fer realitat els teus somnis i sé que la sort no ve a buscar-te a casa i, si ho fes, a més de sorprendre’m i decebre’m moltíssim, em trobaria pencant de valent. Per tot això avui he preparat un llistat de promeses i tinc per davant 365 dies d’oportunitats per materialitzar-les. Et semblarà més o menys realista, però aquesta és la meva declaració d’intencions per al 2017:

  • Em comprometo a seguir fent la meva feina amb amor i a formar-me per fer-la cada dia millor.
  • Prometo enfadar-me menys per tonteries.
  • Em comprometo a fixar-me més en les coses positives i menys en les negatives.
  • Prometo que, quan miri enrere, pensaré més en el que sóc i no tant en el que podria haver estat.
  • Prometo que passaré més temps amb els meus fills adolescents (almenys ho intentaré, ja que segurament la meva promesa serà inversament proporcional als seus desitjos).

Per cert, al 2017 també li prometo, i n’ets testimoni, que aquesta vegada sí que m’apuntaré a ioga. Alguna recomanació?

Compártelo en >